3.5.2019 HERRAN SANOMA: PELASTUKSEN ILO & ELÄMÄN VEDEN VIRRAT



Kuinka upeaa aikaa, että kuuntelijasi ovat täynnä iloa! HERRAN iloa on ilmassa. Tämä on upeaa ilon ja siunauksen aikaa maassa ja HERRAN Huoneessa. Tämä on siunaus meille puhua tässä hetkessä. Kun luen Raamattua, se kertoo minulle:


”Enkeli näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.” (Ilm. 22:1)

 

Job 20:17, sanoo: ”Ei hän saa ilokseen katsella puroja, ei hunaja-ja kermajokia ja-virtoja.” Hän puhuu heistä, jotka eivät ole osa HERRAN laumaa.
 
Olen juuri lukenut Elämän virran joesta. Luen uudestaan Ilmestyskirja 22:1: ”Enkeli näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.” (Ilm. 22:1)



He, jotka eivät ole osa Hänen valittujaan, Hänen kansaansa, Hänen seurakuntaansa. Job 20:17, sanoo: ”Ei hän enää näe solisevia puroja, ei kerman ja hunajan virtoja.”


Juuri nyt Elämän veden virrat virtaavat tässä maassa hyvin hyvin ihmeellisellä tavalla ja HERRA ravitsee seurakuntaa elämää antavalla Hengellä, joka virtaa HERRAN JEHOVA JAHVEN Valtaistuimelta. Psalmit 16:11, Hän sanoo:


”Sinä neuvot minulle elämän tien; ylenpalttisesti on iloa sinun kasvojesi edessä, ihanuutta sinun oikeassa kädessäsi iankaikkisesti.”


Näette sen ilon juuri nyt tässä maassa ja halki maailman HERRAN Huoneessa. Näette ylenpalttista iloa ja se on HERRAN iloa, jota on ilmassa. Ihmiset laulavat ujeltaen riemuhuudoin koko sielujensa pohjasta. Se ilo ei ole tullut siitä, että he ovat voittaneet lotossa. Se on HERRAN iloa, HERRAN korvaamatonta iloa, jota ei voi ostaa. Se on ikuista. Se on HERRAN Lahja. Psalmeissa 23:3, Hän sanoo:


”Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.”


Näette, minne HERRA on viemässä seurakuntaansa nyt. Rammat nostetaan ylös maan tomusta. Hän kerää laumansa vasemmalta ja oikealta, johdattaen heitä Elämän tietä pitkin. Psalmit 46:4:


”Virta lähteinensä ilahuttaa Jumalan kaupungin, Korkeimman pyhät asunnot.”


Näette sen tien, jonne HERRA on vienyt nyt seurakunnan. Tämä on Vanhurskauden Valtatie, Pyhyyden Valtatie, jonne Hän johdattaa nyt seurakuntaa. He alkavat saamaan sen hyödyn kuuliaisuudesta, totellen HERRAA. Tämä on pysyvä opetus kaikille kansakunnille. Luen eteenpäin. Psalmit 63:5, Hän sanoo:


”Minun sieluni ravitaan niinkuin lihavuudella ja rasvalla, ja minun suuni ylistää sinua riemuitsevilla huulilla.”


Näette, että tämä tapahtuu kenialaisten sydämissä sekä sieluissa ja maailmanlaajuisesti Helsingissä, Norsunluurannikolla ja monissa paikoissa, jotka ovat soittaneet tänne ja juhlineet riemuhuudoin ja ujelluksin. Näette, että heidän sielunsa on tyydytetty parhailla ruoilla HERRAN Pöydästä. Hän on kattanut sen pöydän. Hän on kattanut sen pöydän sunnuntaina kansan eteen ja Hänen kansansa otti osaa siihen pöytään, HERRAN Pöytään. Hän sanoo:


”Sinä ravitset minut kuin parhaissa pidoissa, ja minä ylistän sinua riemuitsevin huulin.” (Ps. 63:5)


Hän jatkaa Psalmeissa 65:4: ”Autuas se, jonka sinä valitset ja otat tykösi, esikartanoissasi asumaan! Salli meidän tulla ravituiksi sinun huoneesi hyvyydellä, sinun temppelisi pyhyydellä.”


Psalmit 90:14: ”Ravitse aamulla meitä armollasi, suo meille iloa ja riemua kaikkina päivinämme.”


Kansakunnat ovat menossa läpi hyvin kaunista aikaa. Hän jatkaa sanoen Jesaja 25:6: ”Tällä vuorella Herra Sebaot valmistaa pidot kaikille kansoille, herkkuruokien aterian, valioviinien juhlan: ydinrasvalla maustettuja herkkuja, kypsiä, kirkkaaksi seestettyjä viinejä.”


Tämä on se mitä tapahtuu Kenian maassa ja ulkomailla heidän keskuudessaan, joilla on tarkkaavat ympärileikatut korvat, jotka pystyvät kuulemaan HERRAA. Siunatut ihmiset, tämä on todella upeaa aikaa. Jeremia 31:12:


”Ja he tulevat ja riemuitsevat Siionin kukkulalla, tulevat virtanaan Herran hyvyyden tykö, jyväin, viinin ja öljyn ääreen, karitsain ja karjan ääreen. Ja heidän sielunsa on oleva niinkuin runsaasti kasteltu puutarha, eivätkä he enää näänny.”


Siunatut ihmiset, kuinka mahtavaa aikaa nähdä HERRAN Teot tässä hetkessä. Olette HERRAN valitsema sukupolvi. Olette voineet ensinnäkin nähdä nämä Kaksi Peljättävää Sanansaattajaa, Sotilasta, Taistelijaa, jotka tulevat taistelemaan JEHOVA JUMALAN puolesta tulevassa aikakaudessa, valmistaen nyt seurakuntaa turvalliseen sisäänpääsyyn ja sitten siinä tulevassa suuressa ahdistuksen ajassa suorittaen HERRAN tehtävää ja toimeksiantoa.


Tämä puhuu nyt niin paljon siitä, että jokainen olento, jokainen sielu, jokainen henkilö on nyt herätetty siihen tosiasiaan, että aika on ohi. Aika on lopussa ja aika on ohi. Jokaisessa hetkessä sinun tulisi valmistaa tietä sydämeesi, pyhää ja voideltua tietä HERRALLE. Seurakunta Kiinassa, seurakunta Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa, Australiassa, Väli-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, saarilla.


Tämä on kutsuhuuto, on aivan kuin HERRA Puhuisi siinä kutsussa tälle sukupolvelle. Kun näette sen tyyppisen ramman, joka käveli, kuten Evelyn-lapsi, tämä 5-vuotias tyttö. Täysin täysin täysin täysin rampa. Näette hänen istuvan maaperässä ja liikkuvan vetäen itseään maaperässä. Ja sitten näiden Kahden JAHVEN Profeetan auktoriteetilla Heidän asunnostaan käsin Nairobissa, mistä He soittavat teille juuri nyt, He eivät astuneet ulos, ja He lupasivat teille monia kuukausia aiemmin tuoreimman Voitelun siitä saakka, kun Raamattu kirjoitettiin.


Ja sitten koitti tämä viime sunnuntai. Kun näette kaiken tämän tapahtuvan, sen tulisi todella nopeuttaa sydämiänne ja sielujanne sille tosiasialle, että näyttää aivan kuin aika olisi tikittänyt loppuunsa. Kello on tikittänyt. Ja kansakuntien tulee ymmärtää, että on aivan kuin HERRA JAHVE, Hän Puhuisi viimeisen kutsuhuudon tälle sukupolvelle. Hän teki viimeisen kutsuhuudon tälle sukupolvelle, että katsokaa, tämä on viimeinen kutsu, tämä on viimeinen kutsu tälle sukupolvelle. Viimeinen kutsu valmistaa Tie MESSIAAN Tulemukselle.


Joten juhlin kaikkien ihmisten kanssa tässä maassa ja teen riemuhuutoni, jotta voisitte tietää, että HERRAN ilo on pyyhkäissyt näiden Kahden Profeetan sydämen ylitse, että ensinnäkin HERRA on sallinut Heidän palvelevan ja saarnaavan tästä paikasta käsin ja saavuttavan monia kansakuntia. Tiedättehän, se pelko on ollut, että jos Hän poistaa Heidät täältä, niin Herätys tulee lyyhistymään.


Mutta muistakaa, että 19.5. parannuksenteko on vieläkin voimassa. Sillä te ette koskaan tiedä, mitä HERRA saattaa Sanoa teille siellä, jos Kenia ei tee parannusta sen mustamaalauksen tähden. Mutta Minä olen antanut anteeksi Kenialle, Sanoo HERRA. Olen antanut anteeksi teille. Se on kuitenkin teidän velvollisuutenne, olette sidottuja velvollisuuteen, jotta voitte seistä teidän omaksi parhaaksenne, jotta voisitte nähdä JAHVEN loisteliaan Valtakunnan. Tämä Herätys on liian suuri, menettääksenne sen. Pyydän, säilyttäkää ne voitot


On aika kaikkien ihmisten tässä maassa, tällä kertaa odotan Keskuspuistoon tulevan kaksinkertaisesti sen määrän, kirjaimellisesti kaikki kenialaiset olemaan Keskuspuistossa ja esittämään parannuksenteon täytäntöönpanoa HERRAN edessä. Jotta HERRA voisi säilyttää tämän hyvän työn, tämän hyvän työn, tämän kauniin työn. Muistakaa, jos te ette tee niin, niin HERRA voi taas nopeuttaa siirtämistäni Israeliin tai mihin vain muuhun kansakuntaan. Sillä muistakaa, että nämä Kaksi Profeettaa ovat suoraan HERRAN JAHVEN Itsensä käskyvallan alla. Tulee olemaan todella voimallista, jos tämä kansakunta käyttää viisautta ja päättää säilyttää tämän Herätyksen voitot ja päättää säilyttää tämän Herätyksen voitot ja pyytää mielisuosiota. Nyt katsokaa, te mustamaalasitte, kansakuntana te melkein heititte menemään tämän Herätyksen. Se mitä meillä on juuri nyt, on liian kallisarvoista.


Mutta kiitän JUMALAA, että teitte parannusta säkkivaatteessa, sade tuli, ja kaikki tämä tapahtui. Mutta menkää Keskuspuistoon Sanakonferenssin aikana. Ja luulen että ensimmäinen tunti, ensimmäinen tunti tai kaksi, tulee olemaan parannuksentekoa. Täyttä kansallista parannuksentekoa, jonka jälkeen on Sananräjähdys, Sanakonferenssi. Ja on monia monia monia Pastoreita, joita on tulossa ulkomailta tällä kertaa, vain osoittaakseen teille sen valitsemisen, kuinka teidät on valittu, teidän valintanne JUMALAN toimesta.


Mutta uudestaan, kuten sanoin, väkevä juhlahuuto. Sen ilon tähden, jonka HERRA on asettanut sydämeeni, kun katson tätä pientä lasta, joka veti itseään maaperässä, 5-vuotias. Ja sitten hän nousi seisomaan ja käveli. Te ette tiedä, kuinka paljon iloa Enkeleillä on Taivaassa ja He juoksevat ja nauttivat JUMALAN Teoista, nauttien Hänen Teoistaan, joka istuu Valtaistuimella, voittaen ihmisten sydämiä, valmistaen kansakuntia MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. JEESUS voittaa joka minuutti, joka sekunti, joka minuutti, joka päivä, joka viikko, joka kuukausi. Häntä kirkastetaan vakaasti voittaen kansakuntia, voittaen ihmisten sydämiä, kaikkien ihmisten. Ja sen tähden, se on suuri kunniani ja suuri nöyrä paikka, suuri siunaus tulla luoksenne tänä hetkenä.


Ja kaikki ihmiset ovat seurakunnassa. Olen Siunannut teitä kaikkia seurakunnissanne. Mutta muistakaa 19.5. Älkää sivuuttako tuota päivää. Älkää unohtako tuota päivää. Jotta voitte tulla ja voimme jatkaa valtavaa Herätystä. Olen nähnyt itseni Israelissa. En tiedä, onko se ylöstempauksen jälkeen tai sitä ennen. Olen nähnyt HERRAN valmistavan paikan Hänen Palvelijoilleen. Mutta se, mitä tämän kansakunnan tulee tehdä, on jatkaa olemaan osallisena tämän Herätyksen voitoista. Sillä olisi valtavan epäviisasta olla tulematta sinne.


Muistakaa, että on ollut mustamaalausta. Silloin olisitte epäonnistuneet ja Hän voi lähettää tämän Palvelijan toiseen maahan. Sillä muistakaa, että HERRA, Hän on Kaikkivaltias. Mutta nyt se, mitä tapahtuu silmienne edessä, te olette nyt JUMALAN valitut. Olette nyt tehtävän velvoittamia parannuksentekoon. Käyttäkää tätä hetkeä valmistautumiseen, käyttäkää tätä hetkeä vanhurskauteen. Te olette nyt sidottuja JUMALAN pyhyyteen ja JAHVEN pyhyyden tarkan lain määräyksiin.


Uudestaan, teitä ruokitaan Hänen huoneensa ilolla, Hän vuodattaa maljanne ylitsevuotavaiseksi. Ja monet kansakunnat halajavat olla teidän paikallanne. Ja sen tähden saarnaaminen kansakuntiin tapahtuu tästä maasta käsin. Kaikki se, mitä voin tehdä on Siunata teidän yövalvojaisenne. Juhliminen jatkukoon! Tiedän, että sunnuntaina tulee olemaan Mega Mega juhlakokous halki maan. Te menette HERRAN eteen kiitoksen kanssa, niissä seurakunnissa, joissa on rampoja, te esittelette heidät, kerrotte parantumistodistukset. Mutta odotan, että ylistyksen johtajat harjoittelevat totisesti, viulistit. Toteuttakaa tauoton ylistys. Lukekaa Sananpaikkoja, lukien JEESUKSEN Ihmeitä, lukien JEESUKSEN Ihmeitä, Ihmetekoja.


Ja sitten ylistystä ja palvontaa, erityisiä ylistyslauluja, erityisiä ylistys- ja palvontanumeroita. Ja valitkaa erityisiä Sananpaikkoja, koko päivän. En odota, että tulee olemaan ollenkaan saarnaamista. Sillä juuri nyt, HERRAN ilo on juuri nyt ilmassa, ilma-aalloissa, halki ilman. HERRA on katsonut tätä maata suuren rakkauden luonteen kanssa. On mahtava asia nähdä koko kansakunta kulutettuna, vallattuna, tempautuneena väkevään väkevään HERRAN iloon. He juhlivat, sillä HERRA, heidän JUMALANSA on vieraillut ja heidän rampansa ovat kävelleet. Tämä on jotakin, mitä ei voida vaihtaa, siitä ei voida ostaa, ette voi menettää sitä, mitä teillä on, tai muuten ette tule koskaan saavuttamaan sitä.


Mutta uudestaan, kuten sanoin, HERRA JAHVE on rakastanut teitä ja Siunannut teitä, kaikkia kansakuntia, jotka olette kuulolla; seurakuntaa Suomessa, seurakuntaa Helsingissä, ja seurakuntaa Kiinassa. HERRALLA on suuri rakkauden luonteenlaatu Kiinaa kohtaan. Seurakuntaa Usassa, seurakuntaa Euroopassa, seurakuntaa Australiassa, kaikkia kansakuntia, jotka ovat olleet osallisina tästä. Erityisesti seurakuntia, jotka ovat kytkettynä ja kuulolla. Nyt te olette nähneet, että nämä valtavat vierailut ovat vahvistaneet HERRAN Sanoman. Joten kun hän sanoo, että MESSIAS on tulossa, niin te vain yksinkertaisesti valmistaudutte. Sillä kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, kun MESSIAS ottaa Hänen morsiamensa.


Uudestaan, olen todella siunattu, että voin tulla luoksenne tänä iltana ja päätän tämän riemuhuutoon, juhlahuutoon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen tehnyt tämän. Mutta olen niin Siunattu, että voin liittyä teidän kanssanne juhlimaan, ihmiset. Tämä on se solidaarisuus kanssanne, jotta HERRAN pelastus, parannuksenteko maassa, upotuskasteet, Herätys ja Tien valmistaminen JUMALAN Valtakuntaa varten, voisi jatkaa maksimiinsa tässä maassa, ihmisten sydämissä. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Todah rabah. Todah, erev tov.


(Profeetta Dr. Owuor. 4.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia