3.6.2021 HERRAN PROFETIA – TAIVAS LÄIMÄHTÄÄ AUKI JA TUO VÄLITTÖMÄSTI SATEEN KÄSKYN KAUTTA

Siunatut ihmiset, HERRA Puhui kanssani tänä iltapäivänä Ääneen, tänään iltapäivällä. ISÄ JUMALA äänellään, JEHOVA JAHVE, Hän näytti minulle kokouksen, jossa käskin Taivasta avautumaan ja sitten Taivas läimähti auki ja toi välittömästi Sateen tuossa kokouksessa. Hän näytti minulle tuon valtavan kokouksen Kakamegassa, missä seisoin HERRAN edessä ja kansakuntien edessä ja käskin Taivasta avautumaan ja tuomaan välittömästi Sateen ja sitten ISÄ JUMALAN Ääni Puhui Taivaasta ääneen.

Hän sanoi, että jos Minun Kaksi Peljättävintä Profeettaa omaavat näin paljon voimaa, niin silloin kerro heille, kuinka paljon voimallisempi MESSIAS on! Sitten heräsin ja ymmärsin välittömästi, että JUMALA haluaa ihmisten tietävän, kuka MESSIAS on. HERRA suree, että tämä sukupolvi, joka on niin moderni, sivistynyt, ei ole ehkä ymmärtänyt MESSIAAN suuruutta, silloin ymmärsin, että ehkä he ovat pitäneet MESSIASTA itsestään selvyytenä.

HERRA haluaa minun siis tulevan heidän luokseen ja sanovan, että se sama MESSIAS, joka on rakastanut sinua, kuollut puolestasi Ristillä, kun Hän tulee takaisin, Hän tulee takaisin Tuomarina. Hän on todella valtavan suuri. Massiivinen voima, LUOJA, mutta jopa kaikista tärkeimpänä on se nopea keskustelun sarja. Hän näytti minulle eilen keskustelussa seurakunnan ylöstempauksen. Näin ylöstempauksen nyt ylhäältä käsin, sen katoksen, Kirkkauden, sitten oli myös tämä keskustelu.

MESSIAS on siis tulossa, siunatut ihmiset. He, jotka ovat viisaita, valmistautukaa. MESSIAS on tulossa. Muistakaa, ikuisuus, ikuinen elämä helvetissä, ikuinen elämä helvetissä ei ole mikään pieni asia. Valmistautukaa JUMALAN Valtakunnan tulemukseen. Kiitos.

(Profetia 3.6.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia