4.10.2021 PROFETIA TULEVISTA PARANTUMISIHMEISTÄ & KUOLEMA JA TSUNAMIN TUOMIO TULOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Ensimmäinen keskustelu, jonka HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, koskee parantumisia, joita tulee tapahtumaan. Näen ramman, jonkun, jonka jalat eivät kehittyneet hyvin varpaissa alhaalla siellä. Varpaat olivat liian lyhyet, jalka ei ollut hyvin kehittynyt ja HERRA tulee kasvattamaan sen. Näen kuinka HERRA tulee kasvattamaan hänen jalkojaan ja varpaat kasvavat ulos todella voimallisesti. On siis todella väkevä väkevä parantuminen, joka tulee tapahtumaan, suuri suuri Herätys, joka vieläkin liikkuu halki tämän maan. 

HERRA KAIKKIVALTIAS on näyttänyt minulle hänen rammat jalkansa, jonkun, joka ei ole nuori, jonka jalat eivät muodostuneet hyvin, joten varpaat ovat liian lyhyet, mutta ne tulevat kasvamaan, varpaat tulevat kasvamaan yhden käskyn kautta, tämän käskyn kautta, jonka annan tänä yönä tässä, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Meillä on siis massiivisia ihmeitä tulossa. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään ja sokeat tulevat näkemään, kuurot kuulemaan. On siis parantumisia tulossa. 

HERRA on Puhunut kanssani parantumisista, joita on tulossa. Hän tulee koskettamaan kansaansa. Näen mukaan lukien rammat, ja yhdellä heistä on varpaita, jotka eivät ole kehittyneet hyvin. Sääri ei ole hyvin kehittynyt, jalka ei ole hyvin kehittynyt. Sitten nyt HERRA venyttää, Hän luo, Hän tekee luomisihmeen, joten suuria suuria parantumisia tulee tapahtumaan, suuria ihmeitä tulee tapahtumaan tämän puhelinsoiton seurauksena, jonka teen livenä radiossa tänään, joten monet rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään, monet ontuvat jalat tullaan venyttämään, sokeat tulevat näkemään, kuurot tulevat kuulemaan. HERRA tekee näin, jotta Hän voi valmistaa kansakunnat, jotta voitte tietää, että MESSIAS on tulossa. 

Toinen keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani, koskee kuolemaa. Näen jonkun kuolevan. Näen kuoleman, joka tapahtuu. On siis todella tärkeää aina kaikille ihmisille olla uudestisyntyneitä, sillä olen opettanut siitä todella hyvin, että on todella hyödyllistä olla uudestisyntynyt ja pyhä, sillä kukaan ei elä täällä ikuisesti. Olemme nähneet todella hyvin, hyvin selvästi ja todella hyvin, että jos olet uudestisyntynyt ja kuolet nyt ennen ylöstempausta, niin menet suoraan JEESUKSEN, Herramme ja Siunatun Pelastajamme Läsnäoloon. Silti jos ylöstempaus tapahtuu ennen ja olet pyhä ja uudestisyntynyt, silloin menet vieläkin JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Läsnäoloon Taivaan sisällä, JEESUKSEN Läsnäoloon. Näen siis kuoleman, joka tulee tapahtumaan.

Sitten numero 3) HERRA on Puhunut kanssani valtamerestä, joka tulee ulos. Näen ihmisten juoksevan. On tsunami, joka tulee. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan maanjäristys, joka tulee iskemään merenpohjaan ja näen ihmisten juoksevan. Näen heidän juoksevan henkensä edestä ja näen valtameren tulevan ulos. Monet ihmiset juoksevat. Tsunami ajaa heitä takaa. He juoksevat, yrittäen lukita heidän; Hän on laittanut minut sinne juoksemaan henkeni edestä heidän kanssaan. Tiedättehän sen tavan, jolla HERRA Puhuu Palvelijoidensa kanssa. 

Sen jälkeen kun Hän teki niin, HERRA toi minut seisomaan lähellä valtamerta ja Hän pyysi minua iskemään tuota valtamerta JUMALAN Tuomiolla. Silloin näin tarkalleen, kun valtameri ajoi heitä takaa, valtameri alkoi ajamaan ihmisiä takaa tiukasti kieleni Sanojen kautta. Langetin HERRAN Tuomion tuon kansakunnan ylle ja valtameri tuli ulos. Nuo ihmiset ovat valkoihoisia ihmisiä, tuolla alueella on valkoihoisia ihmisiä. 

On siis todella ankara myrsky, joka tulee tulemaan valtamerestä. En tiedä, onko se maanjäristys, joka iskee valtameren pohjaan, vai tuleeko se valtamerestä myrskynä, mutta monia ihmisiä juoksee. Olen nähnyt juoksemisen. HERRA laittoi minut sinne, juoksin henkeni edestä yhdessä heidän kanssaan. He yrittivät lukita rantojaan, lukita talojaan. Ihmiset juoksivat henkensä edestä. 

Raamattu lupaa, että ennen kuin MESSIAS tulee, tulemme näkemään näitä tapahtumia, tämän päivän ahdistusta, joka on sen alkua. Se näyttää teille, mitä on tapahtumassa, mitä tulee tapahtumaan Ahdistuksen ajassa. Kaikki tämä osoittaa siis MESSIAAN tulemukseen. MESSIAS on tulossa. Kaikkien kansakuntien tulee siis tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. MESSIAS on tulossa. Kukaan ei koskaan tulee elämään tässä maailmassa ikuisesti. 

Näen suuren tsunamin tulevan valtamerestä, myrskyn, ja ihmiset juoksevat henkensä edestä, joten HERRA käski minua iskemään tuota kansakuntaa HERRAN Tuomiolla, silloin myrsky tuli ulos, joten tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, tulette näkemään tuon tapahtuvan. HERRA tekee siis kaiken tämän tavoitellakseen huomiotanne, jotta voitte vastaanottaa JEESUKSEN KRISTUKSEN Herraksenne ja Vapahtajaksenne ja tehdä parannuksen ja kääntyä pois kaikesta synnistä ja olla uudestisyntyneitä. KUNINGAS on tulossa. Kiitos. 

(Profetia 4.10.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia