4.1.2020 PROFETIA: JUMALAN PILVEN VIERAILU & KEHOTUS KAIKKIEN JUHLIA TÄSSÄ HERRAN PALVELUSTYÖSSÄ

Nyt siinä kolmannessa osassa tätä keskustelua, siunatut ihmiset, on se suuri juhlinta, joka on ravisuttanut seurakuntaa. Se on todella hämmästyttävää, sillä HERRA Puhui kanssani tuossa profetiassa, unessa, unessa, joka tapahtui ennen Kisumua. Tuossa unessa näette, kuinka kutsun Ystävääni, ISÄ JUMALAA, JEHOVA ELOHIMIA, JEHOVA JAHVEA, ja Hän tulee luokseni. Sitten soitan livenä radioon ja kutsun Häntä livenä radiossa ja kutsun Hänet Kokoukseen, ISÄ JUMALAN, JEHOVA SEBAOTIN, Sotajoukkojen HERRAN Kokoukseen Kisumussa, siihen suureen Konferenssiin, Sanakonferenssiin, joka on meneillään oleva kertomus, todella voimallinen Herätyskertomus seurakunnassa, Keniassa täällä ja maailmanlaajuisesti. Näette, kuinka Hän tulee alas. Näin siis ainoastaan unessa. Näin ainoastaan unessa. En ollut nähnyt niitä videotallenteita, jotka näin tänä aamuna, kun Hän tuli alas. Näin ainoastaan unessa, kuinka Hän tulisi teltan luo ja teltan yläpuolelle, mutta on todella voimallinen hetki, kun viimein tänä aamuna Randy, Pastori Randy lähetti minulle sen videon. Se on ihmeellistä! Se on todella voimallista, siunatut ihmiset. 

Näette kuinka järvi, järvi. Itseasiassa HERRAN Kirkkaus tuli alas taivaalta järven toiselta puolelta, tullen alas taivaalta järven toiselta puolelta. Hän olisi voinut pyyhkäistä järven, Hän olisi voinut tuoda tsunamin sinne. Sitten Hän tuli järven yläpuolelle ja sitten näette, kuinka JUMALAN, JEHOVAN, Sotajoukkojen HERRAN Pilvi liikkuu järven suunnalta, en tiedä, onko se idästä, vai mistä, ja tulee koko matkan ja saapuu siihen paikkaan, jossa kuulitte, kuinka se nuori mies juoksi ja nauhoitti, jota haastateltiin täällä radiossa. Hän sanoi, että ihmiset juoksivat, ja näette ihmisten juoksevan. Ihmiset juoksivat, kun HERRA ylitti kadun puiden yläpuolella. He sanoivat, siellä Hän on! Siellä Hän on! Siellä Hän on! Ja ihmiset juoksivat. Nyt näin tänään nämä nauhoitukset ja ymmärsin, mitä tuo nuori mies ja nuori nainen sanoivat. Todella voimallista! Tämä on todella väkevää! Tämä on absoluuttisesti todella voimallista! 

Tiedän, että tiimi, suuri delegaatio Ranskan Guyanasta, ryhmä Pastoreita Ranskan Guyanasta, on tulossa Päätoimistoille täällä. Tulemme juhlimaan todella suurella tavalla tätä asiaa tässä. Joitakin Vanhempia; Vanhempi Arkkipiispa ja hänen tiiminsä on tulossa. Se on todella suurta. Tämä on todella todella suurta, mitä näin tänään. Sen lisäksi, että olin unessa, en ollut nähnyt videonauhoituksia. Näette kuinka; ja nauhoitukset ja kuvat ja sitten video. Näette järven ilman Vierailua, ennen Vierailua, ja näette teltan ennen Vierailua. Ja näette kaiken, jopa mitä tuo nuori nainen sanoi; hän sanoi, että rakennus, rakennus, jossa oli pyöreä katto siellä maassa, kuinka JUMALAN Pilvi tuli alas ja ylitti tuon katon, jotta se voisi nyt saavuttaa teltan, Kokousteltan. Sillä se pyöreä katto, rakennus, jossa oli pyöreä katto, sillä puolella oli se ylivirtaus. Siellä oli suuren suuren suuri Kokous meneillään, seurakunta siellä seurasi Kokousta ylivirtauksessa. Tuo on se ylivirtaus.

Mutta nyt nähdä se, kuinka Sotajoukkojen HERRA, JEHOVA, tuli idän suunnalta, järven puolelta, ja tullen koko matkan ja ylittäen tien, ylittäen puut, missä nauhoitus tapahtui Naivasha supermarketin lähellä. Sitten näette ihmisten juoksevan siihen suuntaan. Sitten ne kuvat, se nauhoitus. Ja nähdä nyt HERRAN ylittävän, tullen ylittämään sen pyöreän talon, pyöreän rakennuksen katon, paremminkin sen rakennuksen, jossa on pyöreä katto, pyöreän rakennuksen, josta tämä nainen puhui, kun hän oli livenä radiossa. Se on todella shokeeraavaa! Sitten nähdä se videonauhoitus, kun Sotajoukkojen HERRA kuvattiin livenä videolla. Se on todella; karvani nousevat pystyyn. Se on todella shokeeraava hetki, kun Hän tulee ja nyt Hän asettuu nyt teltan katolle, kuvattuna videolla, videolla. 

Näette, kuinka se tapa, jolla hän kuvasi videon, on todella voimallista, sillä hän menee teltan taakse, ja näette, että mitään ei tapahdu tässä suunnassa, mitään ei tapahdu tuolla toisella puolella. Hän on ainoastaan teltan yläpuolella ja Hänen Kirkkautensa koskettaa telttaa, Kirkkaus on teltan katon yläpuolella. Tämä on todella voimallinen hetki seurakunnan historiassa! Se hämmästyttää minua todella paljon! Sillä näen ainoastaan unessa, näin ainoastaan unessa ja näin muutamia nauhoituksia, mutta nyt nähdä se uudestaan videolla, kun Sotajoukkojen HERRA tulee koko matkan horisontista järven toiselta puolen. Tänään katsoin sitä hyvin tarkasti, itseasiassa se on järven toiselta puolen, se on horisontti järven toisella puolen. Ja rohkeasti ja avoimesti, HERRA JEHOVA, Ystäväni, JEHOVA HASOPHET, Tuomari, JEHOVA HAMELECH, KUNINGAS, Vanhurskas KUNINGAS, nähdä Hänen tulevan koko matkan horisontista, taivaalta saakka järven toiselta puolen, ja sitten ylittäen järven, tullen ylittämään tien, ylittäen puut, ylittäen talon, joka on kentän sisällä nyt, ylittäen ihmiset ylivirtauksessa, ja ylittäen rakennuksen, jossa on pyöreä katto, ja sitten Hän menee ja asettuu teltan ylle. Ja näette teltan, teltan katon ennen Vierailua ja Vierailun aikana. Tämä on kaunis hetki, siunatut ihmiset.

Julistan suuren juhlinnan tässä kansakunnassa, ja maailmanlaajuisesti. Tiedän, että tiimi Vanhempia Pastoreita Ranskan Guyanasta on tulossa, he ovat juuri saapumaisillaan Päätoimistoille täällä. Meillä tulee olemaan suuri; se tulee alkamaan heti. Suuri juhlinta alkaa täällä tänään. Vanhemmat Piispat Keniassa, jotkut heistä ovat tulossa. Tämä on suuri asia. Kun näin sen, olin todella shokissa. JUMALAN Pilvi tallennettuna videolle. Näette, kuinka Hän pyörii ja Hän leijailee teltan yllä, teltan katolla, ja Hän koskettaa telttaa. Se nauhoitus oli todella voimallinen! Kun katsotte tätä puolta, siellä ei ole mitään, se on kirkas, kun katsotte sitä toista puolta, se on kirkas. Hän seisoo ainoastaan katolla. Tämä on voimallista aikaa koko seurakunnan historiassa! Kaikista kaunein hetki seurakunnassa, siunatut ihmiset!

Tämä shokeerasi minua todella paljon. Se on shokeerannut minua todella paljon, nähdessäni sen, mitä olen nähnyt tänään. Tämä on todella väkevää; väkevää väkevää väkevää, väkevää väkevää. Joten julistan juhlinnat, siunatut ihmiset. Näin ainoastaan unessa, kuinka kutsuin Häntä, kutsuen JEHOVAA, ja Hän tuli luokseni. Sitten nyt nähdä se nauhoitus; en ollut nähnyt tuota nauhoitusta. Tänään Toimiston ihmiset lähettivät minulle tuon nauhoituksen. Luulen, että he tiesivät, että en tiennyt, en ole nähnyt sitä, ja he lähettivät minulle tuon nauhoituksen. Nyt, siirtyen screeneiltä ja nähden sen todellisuuden maassa. Kutsuen JEHOVAA tulemaan alas, ja JEHOVA tulee horisontista järven toiselta puolen, nauhoitettuna, järven toiselta puolen, ylittäen järven, ylittäen yli kaupungin, kunnes Hän saapuu teltan luo. Kun katsotte videota, kuulette, kuinka ne Kaksi HERRAN Kaksi Profeettaa saarnaavat siellä teltassa. Tämä on todella voimallinen hetki seurakunnassa! Hallelujaa! Aliliiiii! HERRA JEHOVA on Vieraillut Hänen Palvelijoidensa luona! HERRA JAHVE! Hallelujaa! Hallelujaa! JEESUS on HERRA!

Olen nähnyt tämän tänään, olen shokissa. Olen todella shokissa siitä, mitä olen nähnyt. Sotajoukkojen HERRA, tallennettuna videolle. Se tapa, jolla hän tallensi sen videolle on todella voimallinen. Ennen kuin Hän saapui teltan luo, siitä on kuva, voitte nähdä sen kronologian, koko matkan järveltä, kun Hän on nyt juuri ylittämäisillään tuon talon katon, joka erotti Pääpyhäkön, missä teltta on ja sen ylivirtauksen. Sitten nyt Hän ylittää tuon katon. Sitten kun Hän saapuu teltan katolle, tallennettuna videolle nyt, näette Hänen asettuneen teltan katolle. Se tumma paksu Pilvi, josta sanoin, josta puhuin. Hallelujaa! JEESUS on HERRA! Tämä on todella voimallista aikaa! Juhlitaan, kuinka JEHOVA JUMALA on tullut alas!

Kuinka kauan HERRA, kuinka kauan HERRA, joutuu seurakunta olemaan ilman Sinua! Kuinka kauan HERRA, Sinun vihollisesi jatkavat alentamistasi? Kuinka kauan HERRA, muut uskonnot yrittävät vetää vertoja Sinulle?

Hän on vastannut! Hallelujaa! JEESUS on HERRA! MESSIAS on tulossa! Tämä on parasta aikaa seurakunnassa! Hän on vastannut! Hän on nyt täällä! HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Tämä on voimallista aikaa! Mutta olkaa varovaisia! Luopumus on huipussa. Hän näytti minulle yhden johtajista, joka uskoi, mutta nyt hän ei enää usko. HERRA Pilvessään raportoi nyt hänet minulle. Tämä on valtava hetki!

Kuinka kauan HERRA, tämä luopumus vallitsee seurakunnassa? Kuinka kauan HERRA, Sinun vihollisesi jatkavat juhlimistaan? Kuinka kauan HERRA, Sinun vihollisesi alentavat Sinua?

Sitten Hän on vastannut! Hallelujaa! Juhlintaa! Hän on nyt lähettänyt nämä Kaksi,jotka voivat seistä ja kutsua Hänet, ja Hän tulee alas! Kaikki muut uskonnot on nyt roskattu! Nyt on olemassa ainoastaan ja yksin JEESUKSEN Ristin ja Veren uskonto. MESSIAS on tulossa! Hallelujaa! Aliliiiii! Koko tämän viikonlopun meidän tulee juhlia! Juhlinnat alkakoot tänään! Olen nähnyt ne videotallenteet! Kuinka voitte tallentaa JUMALAN! Kuinka mahtavaa aikaa! MESSIAS on tulossa! Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. JUMALAN Valtakunta on nyt lähellä. Näin ne videotallenteet. Näette sen Pilven, tumman paksun Pilven, aivan kuten savu, jonka profetoin. Näette JEHOVAN tulevan luokseni. JEESUS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus ja olkaa vanhurskaat! Mutta Kenialle ja muille, jotka ovat kuulolla, aloitamme juhlinnat tänään! Ranskan Guyana, suuri 16 Pastorin tiimi, on täällä! He tulevat myös juhlintoihin. HERRAN Vierailu! Hallelujaa!

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia