4.3.2022 Globaali Kokous - Daniel 12:2

4.3.2022 PERJANTAIN GLOBAALI KOKOUS

HERRAN SANOMA 4.3.2022 NÄYSTÄ, KOSKIEN YLÖSNOUSEMUSTA - DANIEL 12:2

MUISTIINPANOT / TIIVISTELMÄ

Herran sanoma, joka tulee tänä yönä, kun Hän sanoi, että he tulevat nousemaan kuolleista, jotkut ikuiseen elämään, ja toiset ikuiseen häpeään ja rangaistukseen. Tämä on sanoma, jonka tuon teille tänä yönä, jotta voitte ymmärtää, mitä Herra sanoo nyt seurakunnalle:

Daniel 12:2

2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.

Tästä Herra puhuu. Sitten jakeessa 3, näette kirkastumisen. Näette:

3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.

Mitä Herra siis sanoo tässä keskustelussa ja näyssä viime yönä?

Herra on lähettänyt minut osoittamaan teidät yhteen näistä ylösnousemuksista. Ei niin että kuolisitte, ennen kuin ylöstempaus tapahtuu. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, mutta on kuitenkin aina hyvä olla valmistautunut, valmiina Messiaan tulemukseen, niin että jos Messias tulee ennen kuin kuolet, niin sinut tullaan muuttamaan tuona päivänä tuossa tapahtumassa ensimmäisen ylösnousemuksen kautta.

Heille tulee muuttuminen, jotka tulevat olemaan elossa tuona hetkenä, kun Messias tulee. Hän myös sanoo, että tulee olemaan ensimmäisen ylösnousemuksen tapahtuma. Hän on lähettänyt minut osoittamaan teidät ensimmäisen ylösnousemuksen tapahtumaan.

Tiedämme hyvin, että olen nähnyt tämän Danielin näyn, olen jakanut sen teille maailmanlaajuisesti. Kun minulla oli Herätyskokouksia Kehanchassa Kuriassa, niin Herra tuli näyttämään minulle tämän ylösnousemuksen ja ylöstempauksen.

2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.

Ikuiseen häpeään ja ikuiseen kadotukseen, ikuiseen tuomioon. Herra esittelee siis tässä Danielille kaksi ylösnousemusta. Heidät, jotka

nostetaan ylös ikuiseen elämään, Jumalan Valtakuntaan, josta olen tullut julistamaan teille, että se on lähellä. Daniel näkee tässä, että aivan kuin nuo ylöstempaukset ovat yksi. Sitten kun aika on lähellä, Herra näyttää minulle heidät, jotka nostetaan maan tomusta ylöstempaukseen. Siksi näen, kuinka he ovat kirkastettuja, kun he menevät ylös.

Muistattehan, kuinka Herra nostaa minut ylös maan yläpuolella ja Hän laittaa minut katosmaan alas maailmaa. Kun katson maailmaa, niin näin maaperän massiivisen järkkymisen. Luulin, että se oli maanjäristys. Sitten näin nyt ihmisten tulevan kirkastetuissa ruumiissaan maan tomusta. Sitten he nousivat ylös tomun seassa, sillä oli paljon tomua, mutta mitä enemmän he menivät puhtaaseen kirkkauteen, he jättivät maan tomun taakseen. Sitten he menivät ja liittyivät Herran kirkkauteen. Näin missä Herra seisoi. Sitten he menivät sisälle Taivaaseen ja Pilvi peitti heidät sisäänsä.

Sitten kun ylöstempaus on nyt lähellä, niin Herra näyttää minulle sen osan, joka nousee ylös iankaikkiseen elämään. On myös toinen ylösnousemus tässä, heidät, jotka nostetaan ikuiseen kadotukseen ja häpeään. Se, joka on ylöstempaus, on ensimmäinen ylösnousemus. Se on se, jota Raamattu kuvaa paremmaksi ylösnousemukseksi. Se edustaa kirkastumista. Luvattua kirkkautta ja kirkastumista, kuvaten sitä paremmaksi ylösnousemukseksi.

Hepr 11:35

35 On ollut vaimoja, jotka ylösnousemuksen kautta ovat saaneet kuolleensa takaisin. Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen;

Tämä pääasiassa edustaa ensimmäistä ylösnousemusta tuossa valtavassa Jumalan näyssä. Tuo parempi ylösnousemus edustaa myös kirkastumista.

Kun Herra lähettää minut luoksenne, 4.3.2022 ja Herra sanoo, että toiset herätetään ikuiseen elämään ja toiset ikuiseen kadotukseen ja häpeään, lähettäen minut luoksenne ja antaen teidän tietää, että Hän on puhunut kanssani ääneen, että ihmiset tullaan herättämään, toisin sanoen, ylösnousemus. Sitten Hän sanoo, toiset ikuiseen elämään, ja toiset ikuiseen häpeään ja kadotukseen.

Mutta kun luet Daniel 12:2, niin näette, että Daniel näkee nuo kaksi ylösnousemusta, aivan kuin ne olisivat yksi. Silti ne on erotettu 1007 vuodella.

Ensimmäistä voitte kutsua ensimmäiseksi ylösnousemukseksi, josta olemme juuri lukeneet Hepr. 11:35, joka sai Vanhan Testamentin pyhät elämään uhraavaista elämää ja kieltäytymään kidutuksesta, sillä he odottivat parempaa ylösnousemusta. Tätä ensimmäistä ylösnousemusta kutsutaan paremmaksi ylösnousemukseksi, jota he innolla odottivat, jonka vuoksi he olivat jopa valmiita tulemaan tapetuiksi.

Toinen ylösnousemus on erotettu 1007 vuodella ensimmäisestä, ylöstempauksessa, sillä sitten on Ahdistuksen aika ja sitten Tuhatvuotinen Valtakunta. Tämä on siis se keskustelu, jonka Herra on tuonut tänään seurakunnalle.

Herra on lähettänyt minut luoksenne osoittamaan teidät tapahtumiin ensimmäisen ylösnousemuksen ympärillä.

Joh 5:28-29

28 Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä

Tämä ensimmäinen ylösnousemus, josta puhumme, ylöstempauksessa, liittyy myös Messiaan äänen kuulemiseen. Jos luette Tessalonikalaiskirjettä, Hän sanoo: kuulette Arkkienkelin ääneen, pasuunan äänen, Jumalan äänen, siksi tässä, Joh 5:28, Hän sanoo, että ensimmäinen ylösnousemus liittyy Herran, Messiaan äänen kuulemiseen.

jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä

29 ja tulevat esiin,

Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Tämä on, mitä näin.

29 ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen,

Sitten Hän puhuu nyt toisesta ylösnousemuksesta.

mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen.

Tarkoittaen, nousten silloin lopussa, kohdaten Jumalan Valkoisen Tuomioistuimen, Jumalan tuomion. Tämä on todella vakavaa.

Tämä on siis se, mitä Herra puhuu ensimmäisestä ylösnousemuksesta, kun Hän jakoi ne, puhuen ääneen 4.3.2022, noin 02.47 aamuyöllä. Tämä on nyt ensimmäinen ylösnousemus, ennen kuin tulemme siihen toiseen.

1 Kor 15:20

20 Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista.

Tässä Hän viittaa ensimmäiseen ylösnousemukseen, jossa Kristuksen loistelias ylösnousemus on vakuus, se on ensihedelmä, esimakua omasta ylösnousemuksestanne, jos kuolette ennen ylöstempausta.

Tämä on ensihedelmä. Siksi jos luette Ilm 1:5, Herra sanoo, että Hän kuolleitten esikoinen, esikoinen kuolleista.

Tiedämme, että Kristus nostettiin kuolleista ja Hän meni kirkkauteen. Jopa te, jotka olette osallisia tästä ensimmäisestä ylösnousemuksesta, joka liittyy Kristuksen ylösnousemukseen, teidät tullaan nostamaan ylös kirkkauteen, jotka kuolette ennen ylöstempausta. Tällä Hän viittaa ensimmäiseen ylösnousemukseen. On niin paljon tässä.

Ilm 2:11

11 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.'

Nyt Hän tuo esille toisen konseptin, toinen kuolema. Selitän teille. Tämä on todella voimallista, Hän liittää ensimmäisen ylösnousemuksen heihin, jotka ovat voittoisia, voittajia.

Kun katsotte Ilm 21, nuo tapahtumat, jotka näette jakeissa 1-2, uusi Taivas, uusi maa, uusi Jerusalem, sitten kyyneleiden kuivaaminen, ei enää kuolemaa, se tulee ulos ensimmäisestä ylösnousemuksesta. Se edustaa heitä, jotka ovat tulleet ulos ensimmäisestä ylösnousemuksesta, jotka joo kuolivat ennen ensimmäistä ylöstempausta pyhinä, tai jotka olivat elossa ja pyhiä ylöstempauksen aikana, ja heidät muutettiin ja nostettiin ylös. Tämä on todella vakavaa.

Sitten on toinen ylösnousemus.

Ilm 20:10

10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.

Ilm 21:8

8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

Askel askeleelta esittelen teille nämä konseptit. Toinen ylösnousemus ja toinen kuolema. Hän puhuu siis toisesta kuolemasta. Hän sanoo, että tulta ja tulikiveä palava järvi on toinen kuolema. Keitä nämä ovat, jotka menevät toiseen kuolemaan?

Ilm 20:11-15

11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.

12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet

Hän sanoo, kuolleet. He, jotka olivat kuolleet.

tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.

13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat,

Näettekö heidän ylösnousemuksensa? Heidät nostetaan ylös seisomaan Jumalan tuomion edessä. Jumalansa edessä, jotta Hän tuomitsisi heidät. Tämä on nyt peljättävä Valkoisen Tuomioistuimen tuomio. Emme tiedä, missä se tapahtuu. Näitte, kuinka Taivas ja maa pakenivat Hänen Läsnäoloaan. Maa ja Taivas on siis hajotettu. Emme tiedä, missä tämä tuomio tulee tapahtumaan. Onko se toisella planeetalla vai missä se tapahtuu. Sillä tämä on viimeinen maailman ihmisten oikeudenkäynti. Tämä istuu ikuisen tilan, ikuisuuden partaalla. Tämän jälkeen ei tule enää olemaan mitään tuomiota.

Tämä on ihmeellistä, ihmisiä nousee ylös. He tulevat Tuonelasta, sieltä, missä he kuolivat, jotta he voivat käydä läpi Suuren Valkoisen Tuomioistuimen tuomion. Jotta he voisivat seistä Jeesuksen edessä ja tulla tuomituiksi.

ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.

14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen.

Puhumme nyt toisesta ylösnousemuksesta, mutta Hän tuo esille myös tulijärven. Heidät nostetaan ylös tuomiolle, ja sitten Hän nyt puhuu tulijärvestä, joka on toinen kuolema.

Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.

15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

Tämä on todella äärimmäisen vakavaa. Se, mitä Herra puhui eilen, on todella vakavaa. Hän lähetti minut luoksenne tänään keskittämään teidät tapahtumiin ensimmäisen ylösnousemuksen ympärillä, että elämänne muutetaan ja menette ylös heidän kanssaan, jotka nostetaan ylös ensimmäisessä ylösnousemuksessa.

Hän puhui myös heistä, jotka nostetaan ylös toisessa ylösnousemuksessa ikuiseen häpeään ja kadotukseen. Hän lähetti minut myös varoittamaan teitä tästä toisesta ylösnousemuksesta, jossa ihmiset nostetaan ylös tuomioon Jumalan edessä ja sitten he kärsivät toisen kuoleman, joka on tulijärvi.

Avaan tätä teille tässä esittelyssä.

Ilm 20:4-6

4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon

Katsokaa tätä. Tämä on se ensimmäinen ylösnousemus.

ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

Tuhatvuotisessa Valtakunnassa.

5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

Jälleen, Hän esittelee ne kaksi ylösnousemusta tässä, josta Herran Jahve puhui kanssani 4.3.2022 klo 02.47. Hän sanoo, että teidän tulisi olla osallisia ensimmäisestä ylösnousemuksesta, jos kuolette tai olette vielä elossa. Se on ylöstempaus. Tämä on ihmeellistä, sillä sitten Hän laajentaa sen Ahdistuksen aikaan ja Suureen Ahdistuksen aikaan ja Hän tuo nyt, Ilm. 6:9-10, tuoden sen tähän, Ilm. 20:5-6.

Hän sanoo seuraavan, että kun ihmiset ylöstemmataan, niin ensimmäinen ylösnousemus tulee tapahtumaan. Olen jo nähnyt joidenkin ihmisten nousevan kirkkauteen. He menevät ylös ikuiseen elämään, Jumalan Valtakuntaan, kuten ääni sanoi klo 02.47 aamuyöllä.

Sitten Hän myös sanoo, että he, jotka, kun Ahdistuksen aika nyt alkaa, ja he kieltäytyvät ottamasta pedon merkkiä ja heidät teurastetaan sanan tähden, niin kun he kuolevat, heidät tullaan ylöstempaamaan suoraan. Myös heidän ylösnousemuksensa, jos he kuolevat siellä, on ylöstempaus. Heidät itseasiassa ylöstemmataan. Et voi itseasiassa sovittaa siihen ylösnousemusta. Heidän sielunsa menee suoraan Kristuksen Messiaan luo.

Ilm 6:9-10

9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.

10 Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

Tarkoittaen, he, jotka ovat kapinalliset ja kieltäytyvät vastaanottamasta Jeesusta ja tekemästä parannusta.

11 Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.

Tarkoittaen, heiltä katkaistaan kaula, heidät mestataan. Herra sanoo tässä, että kun olet nyt Suuressa Ahdistuksen ajassa ja on vainoa Jumalan ihmisiä, kristittyjä vastaan, niin kun heidät tapetaan, he menevät suoraan Kristuksen läsnäoloon, aivan kuten näette, 1. Tess. 4:13-14. Odottaen sitä, kun heidän ruumiinsa tullaan nostamaan kuolleista.

On siis toinen ylösnousemus, mutta mikä on ihmeellistä, että heillä näyttää olevan väliaikaiset ruumiit. He ovat jo Jumalan läsnäolossa, Jumalan alttarilla, alttarin alla.

Ilm. 20:4

4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden,

Nyt näette heidät. Onko tämä siis toinen ylösnousemus? Vai tulevatko he saamaan kirkastetut ruumiit, kun he tulevat Messiaan kanssa?

Todella voimallista. Herra on lähettänyt minut osoittamaan tapahtumiin ensimmäisen ylösnousemuksen ympärillä. Heillä, jotka on teurastettu Suuressa Ahdistuksen ajassa on siis väliaikaiset ruumiit, mutta kun Messias tulee asettamaan Tuhatvuotisen Valtakunnan, niin he istuvat nyt istuimille tuomitsemaan; heille on annettu heidän kirkastetut ruumiinsa. He myös ovat siis siunattuja.

Mutta teillä, kun Ahdistuksen aika ei ole vielä tullut, on todellinen mahtava mahdollisuus valmistautua hyvin ja olla osallisia ylöstempauksesta tässä ensimmäisessä ylösnousemuksessa. Jotta kun Hän nostaa ylös niitä pyhiä, myös teidät muutetaan, jos olette elossa, tai nostetaan kuolleista, jos kuolitte ennen ylöstempausta.

Tämä ensimmäinen ylösnousemus liittyy Raamatussa sisään pääsyynne ikuisuuteen. Liitämme nyt sisään pääsynne ikuisuuteen ensimmäiseen ylösnousemukseen.

Efe 2:1-2

1 Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,

2 joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,

Sitten jakeessa 6 Hän sanoo:

6 ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,

Tämä on se ensimmäinen ylösnousemus. Tällä Hän osoittaa tähän ensimmäiseen ylösnousemukseen, olkaa osallisia tästä! Keskittykää ensimmäisen ylösnousemuksen tapahtumiin! Sitten Hän avaa sitä, miten Hän on jatkuvasti osoittanut teidät ensimmäistä ylösnousemusta kohti.

Siksi Herra on sanonut teille monesti, että pyydän, keskittykää ensimmäiseen ylösnousemukseen. Tällä tavoin Hän kuvailee ensimmäistä ylösnousemusta. Näin voimallinen tämä sanoma on.

Mitä Herra tarkoitti sillä sanomalla 4.3.2022 klo 02.47 aamuyöllä, kun Hän puhui heistä, jotka nostetaan ylös ikuiseen elämään ja toiset ikuiseen häpeään ja kadotukseen.

Kol. 3:1, jälleen osoittaen ensimmäiseen ylösnousemukseen.

Kol. 3:1

1 Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.

Tämä on todella voimallista. Kuinka väkevä sanoma! Room 6, Hän puhuu, kuinka kuolitte, teidät haudattiin ja nostettiin kuolleista ylös Hänen kanssaan. Tällä tavalla Hän on puhunut ensimmäisen ylösnousemuksen tapahtumista iankaikkiseen elämään. Voitte lukea myöhemmin, Room 6, jossa Hän puhuu ensimmäisestä ylösnousemuksesta.

Herra on myös tehnyt esittelyjä Vanhasta Testamentista, koskien ensimmäistä ylösnousemusta. Ensimmäistä ylösnousemusta kutsutaan pyhien kirkastamiseksi.

1. Moos. 5:24

24 Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.

Herra on käyttänyt tätä Vanhassa Testamentissa, tehden teille kuvailun, osoittaen teidät, tehden teille mallin ylösnousemuksestanne, joka tulee ylöstempauksessa. Tämä on Hanokin ylöstempaus. Herra käyttää tätä Vanhassa Testamentissa puhuen Uuden Testamentin seurakunnalle.

1. Kor. 10:11

11 Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut.

Meille, joille Messias on tullut. Kaikki tämä on laitettu teille esimerkiksi, ollen teille malli, kuvailu siitä, mitä teille tulee tapahtumaan ylöstempauksessa, kun ensimmäinen ylösnousemus tapahtuu.

Tiedämme myös, että Filippus temmattiin yhdestä paikasta toiseen. Se on kaikki osoitettu teille.

Ilm. 4:1-2

1 Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva".

2 Ja kohta minä olin hengessä. Ja katso, taivaassa oli valtaistuin, ja valtaistuimella oli istuja.

Uudestaan, jopa tämä on ensimmäisen ylösnousemuksen kuvailu, joka on kirkastuminen, ylöstempaus. Joku, jonka tunnen otettiin myös ylös Tulivaunuissa ja kirkastettiin, jotta hän voisi seistä Jumalan edessä. Kun Tulivaunut tulivat erottamaan hänet hänen avustajastaan ja ohittivat heidän välistään ja nostivat hänet ylös pilviin, kun hän pudotti vaatteensa ehkä noin 10 metrin korkeudesta, ja hänet kirkastettiin. Tiedän jokaisen yksityiskohdan. Hänen kirkastumisensa olette nähneet myös tässä sukupolvessa. Tällä Herra myös puhuu Vanhan Testamentin seurakunnasta uuden Testamentin seurakunnalle osoittaen teidät ensimmäiseen ylösnousemukseen ja kirkastumiseen, joka on ylöstempaus.

Jos haluatte vastaanottaa Herran,- 

 

PELASTUSRUKOUS

Väkevä Herra Jeesus,

nöyrryn edessäsi tänään,

ja vastaanotan sinut sydämeeni,

Herrakseni ja siunatuksi Pelastajakseni,

ja pyydän sinua Herrani Jeesus,

että keskität minut ensimmäisen ylösnousemuksen tapahtumiin,

pyydän sinua Herrani Jeesus,

että siunaat minua vanhurskaudella ja pyhyydellä,

anna minun hyväksyä totuus,

jotta totuus voi johdattaa minua,

Jumalan loisteliaaseen Valtakuntaan,

väkevä Herra Jeesus,

voimaannuta minut Pyhällä Hengellä,

ja keksitä minut Jumalan Valtakuntaan, joka on tulossa,

Herra, anna minulle nollatoleranssi synnille,

ja ohjaa askeleeni Jumalan Valtakuntaan,

Jeesuksen väkevässä nimessä,

olen uudestisyntynyt,

Aamen.

Messias on tulossa. Olkaa aina valmistautuneita, sillä olen nähnyt Messiaan tulemuksen. Isä Jumala itse on puhunut kanssani Messiaan tulemuksesta. Sen tähden kieleni sanat; kun vain kävelen kokoukseen, niin rammat kävelevät. Siksi Herra vahvistaa sanani, jotta voisitte tietää, että Hän on lähettänyt minut valmistamaan teidät Messiaan loisteliaaseen tulemukseen.

(4.3.2022 PERJANTAIN GLOBAALI KOKOUS / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia