5.5.2019 HERRAN KEHOTUS NAUTTIA VALTAVISTA IHMEISTÄ & VALMISTAUTUA MESSIAAN TULEMUKSEEN



Raamattu sanoo, siunatut ihmiset, Raamattu sanoo Psalmien kirjassa, Psalmien kirjassa, siunatut ihmiset, luvussa 36, jakeessa 8, luen jakeesta 7. Raamattu sanoo:


Kuinka kallis on sinun sula hyvyytesi.


"Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa. Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta."


Uudestaan:


"Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta.


Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden."


Ja sitten Hän jatkaa Sanoen, Hän Sanoo, Psalmit 63:5:


"Minun sieluni ravitaan niin kuin lihavuudella ja rasvalla, ja minun suuni ylistää sinua riemuitsevilla huulilla"


Ja sitten Hän Sanoo:


"Autuas se, jonka sinä valitset ja otat tykösi, esikartanoissasi asumaan! Salli meidän tulla ravituiksi sinun huoneesi hyvyydellä, sinun temppelisi pyhyydellä." (Psalmit 65:4)


Kuinka mahtavaa aikaa, siunatut ihmiset. Ja se syy, miksi puhun kanssanne nyt, on se, koska olen nähnyt ihmeen. Olen nähnyt Vincent Kibetin Kerichosta, joka oli 15 vuotta täysin rampa, täysin täysin täysin, täysin täysin täysin, täysin rampa maaperässä 16 vuoden ajan. Näin hänelle annettavan uudet kengät niihin jalkoihin, jotka olivat olleet rammat. Ja hänen kävelevän HERRAN huoneeseen, ja oli todella valtava ilon räjähdys Kerichon pääalttarilla. Ja sitten on mahtavaa, mahtavaa se tapa, kuinka hän kävelee ja opettelee tasapainottelemaan. Ja joskus melkein menee alaspäin hiukan ja sitten tasapainottelee. Olen nähnyt ihmeen.


Ja sitten olen nähnyt Miriam Mwitan Kuriassa Kehanchassa, sen kallisarvoisen pienen tyttären, kävelevän uusilla jaloillaan. Joskus melkein kaatuen, opetellen tasapainottelemaan ja liikkuen eteenpäin. Hän sanoi, prosessissa meneillään oleva työ. Prosessissa meneillään oleva työ. Olen myös nähnyt toisen ramman, Shadrack Ishamban, Muthonin alttarilla, kävelevän, askel askeleelta, ottaen yhden askeleen. Ja koko seurakunta räjähti ulos Herätyksen liekkien kanssa. Sitten olen nähnyt Mzee Ochilo, pyörätuolin kanssa, jota kannetaan hänen perässään, kun hän kävelee, hänen pyörätuolinsa, ja kävellen.


Olen nähnyt ihmeen. Varmistakaa, että luotte silmänne näihin ihmeisiin, siunatut ihmiset. Tämä on kaikista siunatuinta aikaa seurakunnan historiassa, kun HERRA Vierailee Hänen huoneessaan tämän kaltaisella hämmästyttävällä tavalla, todella todella shokeeraavalla tavalla. Tavalla, joka saa kaikki leuat loksahtamaan auki shokissa ja suuressa pelossa. Hän Sanoi:


"Ja Herra Sebaot laittaa kaikille kansoille tällä vuorella pidot rasvasta, pidot voimaviinistä, ydinrasvasta, puhtaasta voimaviinistä." (Jes. 25:6)


Nämä ovat ne pidot, jotka seurakunnalla on nyt.  Varmistakaa, että te maksimoitte tämän. Juhlikaa, sillä nyt voitte nähdä, että ainoastaan Ristin uskonto on se todellinen uskonto, joka tuo sovinnon ja vapauttaa kaikki ihmiset JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan, ISÄN luo. Ei mikään muu uskonto. HERRA on nyt käyttänyt tätä Voitelua, roskatakseen kaiken muun ja vakiinnuttaakseen Ristin kristinuskon, JEESUKSEN Veren kristinuskon. Ja uudestaan, nämä asiat tapahtuvat, koska MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Päättäessäni sanon:


"Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa."


Hän Sanoo:


"Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta."


HERRA Siunatkoon teitä. Varmistakaa, että nautitte näistä ihmeistä, jotka vetävät sydämenne suurempaan omistautuneisuuteen ja pyhyyden palvontaan MESSIAAN kanssa. Tämä on jännittävää aikaa. Ei ole mahdollista nukkua, kun HERRA vierailee seurakunnassa tämän kaltaisella väkevällä tavalla. HERRA Siunatkoon teitä ja Siunatkoon teitä ja Siunatkoon teitä todella. Kiitos.


(Profeetta Dr. Owuor. 5.5.2019. www.jesusislordradio.info.


 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia