5.5.2019 PROFETIA HERÄTYKSEN HEDELMISTÄ

Siunatut ihmiset, Psalmien kirja 36, aloitan jakeesta 7, Hän sanoo:


"7 Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa. 8 Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta. 9 Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden." (Ps. 36:7-9)


Tämä teema, joka on ollut meneillään tänään, voitte nähdä kuinka Kristuksen seurakunta Keniassa ja muualla maailmanlaajuisesti juo ja on nyt alkamassa juomaan Elämän virrasta. HERRAN suloisuuden virrasta. Halusin ottaa tämän mahdollisuuden avatakseni hieman enemmän. Tiedän, että tämän ympärillä on suurempi mysteeri, liittyen siihen mitä tapahtui viime sunnuntaina. Avaan etuoikeutetusti hieman enemmän, jotta voisitte tietää hieman enemmän yksityiskohtia siitä mitä tapahtui viikko takaperin sunnuntaina 28.4., kun HERRA lähetti Hänen Kaksi Peljättävintä Profeettaansa palvelemaan HERRAN edessä, seisomaan HERRAN ja kansakuntien edessä palvellen ja saarnaten.


No niin, haluan nyt tutkia yhtä tapausta, joka on Evelyn Achieng. Muistatte sen Profetian erittäin hyvin. Jos ette muista, voitte palata takaisin siihen Profetiaan (YouTubessa) ja kuunnella sen todella todella huolellisesti. Tulette löytämään seuraavaa. Tulette löytämään, että HERRA nosti Hänen Kaksi Palvelijaansa, Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11. He, jotka tulevat vastustamaan saatanaa ja antikristusta. He, jotka tulevat vastustamaan väärää profeettaa, sitä varakasta, joka tulee operoimaan suuressa ahdistuksen ajassa, sponsoroiden Temppeliä Jerusalemissa. Ne Kaksi Profeettaa tulevat taistelemaan niitä toisia toimijoita vastaan pimeydessä, joka tulee täyttämään maailman ahdistuksen ajassa.


HERRA nosti nämä Kaksi Profeettaansa Valtaistuinsaliinsa. Jos kuuntelet tämän profetian uudestaan, jos kuuntelet hyvin tarkkaan, kuulet, että siellä Valtaistuinsalin takana, ISÄ JUMALAN Käsi katkaisee Elämän Puun lehtiä. Ne Kaksi Profeettaa pystyvät näkemään JUMALAN Käden. He pystyvät näkemään JUMALAN Käden katkaisevan niitä oksia. JUMALAN Käsi. Hän katkaisee Elämän Puun lehtiä. Tuossa Profetiassa He korottivat tämän. He nostivat tämän esille. He lausuivat sen hyvin selvästi. He sanoivat: Olen nähnyt JUMALAN Käden. Näin JEHOVA JAHVEN Käden leikkaavan Elämän Puun lehtiä ja antavan minulle.


Tuossa hetkessä, kun he näkivät ISÄ JUMALAN Käden leikkaavan ja ojentavan lehtiä, lehdet kukkivat. Lehdet alkoivat kukkimaan. Tuossa hetkessä, kun He olivat vieläkin ylhäällä siellä, kun He olivat vieläkin Taivaassa, kun He olivat vieläkin JUMALAN Valtaistuimella, He näkevät Evelyn Achiening. Nyt He pystyvät näkemään Evelyn Achiening Taivaasta käsin. He näkevät Evelyne Achiengin siinä hetkessä, jossa ISÄ on katkaissut Käsillään Elämän Puun lehtiä, antaneet ne Heille. Kun lehdet kukkivat Heidän käsissään, silloin He näkevät Evelyn Achiengin, ja hän parantuu, kun He ovat vieläkin Taivaassa. He näkevät Evelyn Achiengin Taivaasta käsin. He näkevät Evelyn Achienginin, kun He ovat vielä Taivaassa, ennen kuin He palaavat takaisin. He näkevät hänet, ja He näkevät, että vasen jalka on toimintakyvytön.


Ja sitten He näkevät sen tarkan hetken, välittömän hetken, jolloin hän parantuu ja hän nousee ylös. Ja He näkevät sen mekon, joten He kuvailevat sitä. He näkevät sen ylhäältä sieltä. Ja sitten He tulevat alas. Kun Hän Sanoo: Nämä ovat kansakuntien parantumiseksi, niin Evelyn Achieng parantuu, kun He ovat vieläkin Taivaassa. Joten He tulevat tänne. Ja sitten HERRA vaivuttaa Heidät jälleen uneen. He vaipuvat, He menevät transsiin. He menevät syvään transsiin. Ja siinä transsissa, siirtymässä, nyt kun HERRA on muuntanut Heidät, niin siinä pisteessä, uudestaan, siinä Profetiassa kuulette, että missä tahansa He istuvatkin, niin HERRA tuo nyt Elämän Puun hedelmiä. Niitä hedelmiä, ja ne hedelmät olivat kypsiä. Ja He sanoivat siinä Profetiassa, että He eivät voi kuvailla yksityiskohtia. Mutta ne hedelmät olivat väkeviä Elämän Puun hedelmiä, niitä, jotka annettiin, kun He olivat alhaalla täällä maailmassa.


Joten He näkivät Evelyn Achiengin parantumisen yläkerrasta käsin, korkealta ylhäältä käsin, sisällä Taivaassa, Valtaistuinsalissa. Ja sitten He julistivat sieltä käsin kaikkien niiden rampojen parantumisen, joiden näette nyt parantuneen. Mutta nyt ne hedelmät, näette ne hedelmät, sitten näette Brianin, näette Kevinin, näette Keganin, näette Keratichin, näette kaikki nyt, ja se oli valtava hetki. Tämä on se, mitä He tarkoittivat, kun He sanoivat, että tuorein Voitelu, siitä saakka, kun Raamattu kirjoitettiin, koko Raamatun historiassa. MESSIAS on tulossa.


Juhlitaan tämän hetken vierailua, juhlitaan JEHOVAA, juhlitaan HERRAA JEESUSTA KRISTUSTA, MESSIASTA, KUNINGASTA, tulevaa KUNINGASTA. Siunatut ihmiset, seurakunta on sytytetty liekkeihin, seurakunta on PYHÄN HENGEN liekeissä. Kuinka mahtavaa! Kuinka mahdollista! Ja tänään täällä pystyin näkemään ne Kaksi. He pystyivät näkemään toisensa. Yksi oli täällä, toinen liikkui ympäri seurakuntaa. Pystyin näkemään ne Kaksi. Valtava hetki. Todella voimallinen hetki seurakunnassa. MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja olkaa pyhät. Tehkää parannus ja olkaa vanhurskaita. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.


Uudestaan, kun He ovat vieläkin Taivaan Valtaistuinsalin sisällä, niin lehtiä esitellään Heidän käteensä Elämän Puusta. He näkevät Evelyn Achiengin Taivaasta käsin, ja hänen parantumisensa. Ja sitten tullessaan tänne, He näkevät ne hedelmät, ja sitten muiden parantumisen. Massiiviset hedelmät. Ja He antoivat niitä hedelmiä useaan kertaan, ollessaan transsissa. Useaan kertaan Hänen omalla käsillään, nyt kahdella kädellä, Hän antoi niitä hedelmiä. Suuria hedelmiä, kypsiä. Nyt katsokaa, mitä on tapahtumassa. Katsokaa niitä voittoja. Katsokaa niitä Herätyksen hedelmiä. HERRA Siunatkoon teitä. HERRA Siunatkoon PYHÄÄ HENKEÄ, Israelin Pyhää. HERRA Siunatkoon JEESUSTA MESSIASTA, kun Hän tulee hakemaan morsiantaan. Valmistakaa Tie, siunatut ihmiset. Olkaa pyhät ja vanhurskaat. Shalom todah, todah rabah.


(Profeetta Dr. Owuor. 5.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia