5.5.2019 PROFETIA HERRAN SULOISUUDEN VIRRASTA JA JUHLAKOKOUKSISTA



Siunatut ihmiset, tämä on minulle suuri kunnia ja etuoikeus tulla luoksenne tänään. Tiedän, että olette jo odottavaisia ja valmiina aloittamaan historialliset Kiitosjuhlanne. Luen saman tien Psalmit 36:7-9:


”7 Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa. 8 Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta. 9 Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden." (Ps. 36:7-9)


Haluan liittyä mukaanne valtavaan Kiitosjuhlaan, joka alkaa täällä kansallisesti ja halki monissa kansakunnissa, niissä, jotka ottivat osaa Parantumiskokoukseen, jossa HERRA vieraili ja paransi ihmisiä. Tiedän, että tiimi ei ole vielä valmistanut kaikkia videoita. Eilen meillä oli hyvin pitkä kokous myöhään iltaan saakka, vain löytääksemme, että oli tämä Kerotich, myös täysin täysin rampa Bometista. Sitten on Ezra Kigen Keyosta. Sitten meillä on Vincent Kerichosta. Sitten meillä on Mombasasta sekä Kilifstä ja monista muista paikoista, kuten Nyahururusta. Tiedän, että tiimit tulevat valmistelemaan videot. Tämä on vasta alkua. Tämä on massiivisen kansallisen juhlakokouksien alkua tässä maassa.


7 Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala! Sinun siipiesi suojaan rientävät ihmislapset. 8 Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin ja annat heidän juoda ilosi virrasta. 9 Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. (Ps. 36:7-9)


Juuri nyt seurakunta juhlii runsautta HERRAN Huoneessa. Tämä on seurakunnan historian kauneinta aikaa. Kun juhlitte, niin pitäkää mielessä, siunatut ihmiset, että tämä on kaikista arvokkainta, kallisarvoisinta ja kauneinta aikaa olla elossa ja olla kristitty ja nähdä, kuinka HERRA on muistanut huonettaan. Hän on muistanut HERRAN Huonetta, Kristuksen seurakuntaa. Hän on muistanut kristittyä uskovaa. Hän asettaa sen, että katsokaa, ainoastaan JEESUS on tie Taivaan Kirkkaaseen Valtakuntaan. Hän tekee sen hyvin selväksi, koska kukaan hindusaarnaaja ei ole koskaan nostanut yhtäkään rampaa tai mikään idän uskonto tai mikä tahansa kultti onkaan.


Tämä on valtavaa vierailun aikaa. HERRAN ilo on HERRAN Huoneessa. Rohkaisen teitä maksimoimaan tämän ja keskittymään vanhurskauteen ja pyhyyteen, sekä MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Tiedän, että tässä ajassa HERRA valmistelee morsianta. Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Joten ottakaa hyöty irti tämän hetken vierailusta. Kun juhlitte, niin pitäkää huolta, että ymmärrätte sen, että tämä kaikki tämä tehdään ainoastaan saadakseen teidän sielujenne huomionne, jotta voisitte valmistautua MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Aika on ohi.


Kiitän HERRAA niin paljon, että Hän sallii minun olla täällä tekemässä tätä työtä JEESUKSELLE. Kuinka upeaa on nähdä seurakunta ennallistettuna ja tulevan pois luopumuksesta ja rappiosta. Astuvan pois avuttomuudesta, turhuudesta ja tyhjyydestä kohti pysyviä voittoja matkallaan JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan. Joten Siunaan teitä missä olettekaan. Iso juhlinta on meneillään. Missä tahansa tulettekin juhlimaan tänään. Viulistit ovat valmistautuneet. He tulevat soittamaan upeita lauluja HERRALLE. Trumpetteja ja keyboard-pianoja soitetaan HERRAN edessä.


”Sinä osoitat minulle elämän tien, sinun lähelläsi on ehtymätön ilo, sinun oikealla puolellasi ikuinen onni. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen. Virta ja kaikki sen haarat ilahduttavat Jumalan kaupunkia, Korkeimman pyhiä asuinsijoja. (Ps. 16:11; Ps. 23:2; Ps. 46:4).”


Tämä on elämää antava HERRAN Henki, joka näkyy nyt seurakunnassa. Uudestaan, haluan sanoa tämän, että tämä on ainoastaan kansallisen juhlakokouksien alku, sisällyttäen maat, kuten Kiina, Norsunluurannikko, Etelä-Afrikka, Mosambik, missä tahansa, Suomi, missä tahansa HERRA nosti ylös rampoja. Tämä on yksinkertaisesti juhlakokousten alku halki tämän maan. Ne rammat, joita tulette katsomaan seurakunnissanne. Tämä on historiallinen HERRAN Voitelun virtauksen vyöry, jonka Hän on kaatanut Hänen yllensä, joka puhuu kanssanne nyt. Ja näin Heidän Kahden saarnaamisensa tänä viime yönä uudestaan. Joten on paljon enemmän tulossa. On Sananräjähdys-konferenssi tulossa. Kuitenkin, on monia muita rampoja, joiden videoita ei ole vielä valmistettu ja tuotu teille. Joten älkää kysykö, entäpä rampamme Mombasassa? On rampa Kilifissa.


Kaikki nämä ovat asioita, jotka valmistelevat Randy ja hänen tiiminsä. Ja tämä on vasta alkua, se tulee juoksemaan koko matkan läpi; ei tule olemaan loppua. Ja se tulee päättymään Kansalliseen Kiitosjuhlan juhlimiseen, joka tulee tapahtumaan uudessa toimistossamme, uudessa päämajassamme, joka tullaan avaamaan noin seuraavan kolmen viikon aikana, tai suunnilleen, neljän viikon aikana. Joten siellä tulee olemaan suuri juhlinta. Karjaa tullaan teurastamaan. Tullaan muistamaan sitä, kun HERRA JAHVE vieraili teidän luonanne, ihmiset, HERRAN huoneessa, KRISTUKSEN seurakunnassa todella valtavalla väkevällä tavalla.


Joten nyt Siunaan teitä ihmiset. Siunaan kaikkia heitä, jotka ovat kuulolla tässä, seurakuntia, jotka ovat kuulolla tässä Juhlakokouksessa juhlimassa JAHVEN Vierailuja. Kansakunnat ulkomailla, te opitte opetuksen Kenialta. Seurakunta Keniassa on HERRAA syvästi kunnioittava ja pelkäävä, kuuliainen ja nöyrä. Ja sen tähden HERRA tuo tämän valtavan vierailun heille. Heillä ei ole mitään mustamaalausta. Ei, puhun seurakunnasta, tästä seurakunnasta, jossa vieraillaan.


Sekulaarisessa Keniassa on valtavaa mustamaalausta, sen te tiedätte. Uskomatonta historiallista mustamaalausta. Mutta he, jotka ovat osallisina HERRAN Kirkkaudesta, he ovat nöyriä. Sen tähden he kerääntyvät koolle 87 stadionille. He yksinkertaisesti ovat kuuliaisia. Kun Hän kutsuu heitä, että kerätkää rampanne, sokeanne, kuuronne, mykkänne, halvaantuneenne, ontuvat, selkäydinvammaiset, mielisairaat, vesipäät ja kaikenlaiset, verenvuototautiset, niin he ovat yksinkertaisesti kuuliaisia.


Ja tämä on nyt se avain, siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla ulkomailta, se seurakunta, jolle puhun, tämä seurakunta. Ei se langennut seurakunta, joka on täynnä mustamaalausta ja pahanpuhumista, joka on uskomatonta ja historiallista. Mutta puhun heistä, jotka juovat suloisuutesi virrasta, heistä, joita ravitaan HERRAN huoneen lihavuudella, heistä, joiden Hän antaa juoda Hänen suloisuutensa virrasta. Heistä, jotka juuri nyt näkevät sen ihmeen, jota tämä maa todistaa ja kantaa. He ovat nöyriä. Joten myös muut kansakunnat pystyvät tähän ja voivat myös koota itsensä kokoon ilman filosofioita. Kun te kysytte, tiedättehän, he kysyvät, monet kansakunnat, kun he kokoontuvat, he kysyvät filosofisia kysymyksiä. Näin heidät täältä käsin. Katsokaa, silloin nolla jää käteenne.


Ja nyt te tiedätte todella selvästi, että tämä Palvelija, joka puhuu kanssanne, pitelee Avainta, kantaa Avainta Taivaaseen, avata tai sulkea Taivas kenen vaan yltä, minkä vain kansakunnan yltä, koko maailman yltä. Pyydän anoen, ollaan kuuliaisia ja valmistetaan Tie MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten, HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN Tulemusta varten. Joten muut kansakunnatkin voivat olla osallisia tästä, jos he astuvat ulos siitä herjauksesta ja mustamaalauksesta, jota näen tällä puolella. Jotta HERRAN Tahto voisi tapahtua maassanne. Katsokaa, kuinka kaunista Keniassa on. HERRA valmistautuu antamaan heille toisen Sanakonferenssin, Sananräjähdyksen, joka on ruokaa sielulle, raviten sielun.


Ja seurakunnalle Keniassa, tälle tietylle seurakunnalle, lähetän teille myös varoituksen, erityisesti Yaya Kilimanissa. HERRA Puhui minulle tänä viime yönä, että jotkut teidän vanhimmista siellä sanovat, että pyydämme, puhu heille, että tässä Herätyksessä ei ole ollenkaan 'heimolaisuutta', eri heimoisuutta. Tiedättehän, että kuulen ja kuuntelen kaikkea, ehdottomasti kaikkea.


Joten kun juhlitte, niin Siunaan teitä. Juhlikaa viulujen, kosketinsoittimien kanssa, kauniiden äänien kanssa HERRAN edessä. Sillä HERRA, Hän on tehnyt valtavan suuren asian tässä maassa. Muistakaa, että MESSIAS on tulossa. Muistakaa aina vastaanottaa JEESUS, ottaa upotuskaste ja olkaa pyhiä ja vanhurskaita ja muuttakaa elämänne. Omatkaa vanhurskas elämäntyyli. Eläkää pyhempää elämäntyyliä. Kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä.


Joten ennen kuin menen uudestaan, niin halusin vain Siunata teitä, liittyä juhlintaanne ja sanoa, että on monia muitakin rampoja. Olette vain katsoneet muutaman niistä. Niitä on monia muita. Luulen, että on 39 tai 40 juuri nyt ympäriinsä tässä maassa. Valtavia tapauksia rampoja, alhaalla alhaalla alhaalla alhaalla maan tomussa; täysin täysin täysin, nyt me kutsumme niitä käyttäen kolme kertaa 'täysin'. Täysin täysin täysin rampoja, täysin rampoja, jotka ovat maan tomussa.


Ja HERRA valtavalla tavalla antoi auktoriteetin näille Kahdelle nostaen heidät maasta, jotta Hän voisi vakiinnuttaa JEESUKSEN Veren; JEESUKSEN Veren, JEESUKSEN Ristin Golgatalla, ennalleen asettaakseen seurakunnan, ennalleen asettaakseen evankeliumin voiman jälleen. Kun muut ihmiset ovat tallanneet sen jalkoihinsa luopumuksessa. Nyt Hän ennalleen asettaa Veren ja Ristin voiman, tehdäkseen selväksi sukupolvelle, että ainoastaan JEESUKSEN Veri ja Risti voi johdattaa teidät JEHOVA JAHVEN Valtakuntaan. Uudestaan:


"Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta."


"Kuinka kallis on sinun armosi, Jumala! Ihmislapset etsivät sinun siipiesi suojaa. Heidät ravitaan sinun huoneesi lihavuudella, sinä annat heidän juoda suloisuutesi virrasta. Sillä sinun tykönäsi on elämän lähde; sinun valkeudessasi me näemme valkeuden."


HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom.


(Profeetta Dr. Owuor. 5.5.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia