6.7.2021 PROFETIA: TAIVAS AVAUTUU VALTAVAN HERÄTYKSEN KIRKKAUDEN & PARANTUMISVOITELUN KANSSA

 

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, HERRA JAHVE on Puhunut kanssani, kalliit ihmiset, HERRA EL GIBBOR, VÄKEVÄ JUMALA, HERRA EL SHADDAI, EL OLAM, ELYON, on Puhunut kanssani viime yönä. Näen, että Taivaan avautuminen täällä tässä maassa tulee tulemaan valtavan Herätyksen Kirkkauden kanssa, valtavan Herätyksen Kirkkauden kanssa. Näen ihmisten juhlivan, näen ihmisten juhlivan: Rampa on kävellyt! Rammat ovat kävelleet! Näen, näen nyt HERRAN tyttäret, miten he ovat pukeutuneet tässä Palvelustyössä, näen heidät rivissä, kävellen, astuen eteenpäin tällä tavoin, juhlien: Rampa on kävellyt! Näen poikani, nuoren miehen, miehiä siellä myös juhlivan rivissä: Rampa on kävellyt! Rammat ovat kävelleet! 

Näen todella suuren juhlinnan tulevan maahan. Todella todella suuren juhlinnan rammoista, jotka ovat kävelleet maassa. Tämä tarkoittaa, että HERRA tulee nostamaan rampoja ylös maassa ja parantamaan ihmisiä, jopa sokeat tulevat näkemään, kuurot tulevat kuulemaan. Tulee olemaan paljon juhlintaa maassa. Taivaat, jotka avautuivat, jotka käskin avautumaan 30. kesäkuuta vuonna 2021 livenä maailmanlaajuisten TV-kameroiden edessä, ovat tulleet nyt Kirkkauden kanssa. Se tulee siis Herätyksen kanssa, suuri Herätys tulee iskemään maahan. Tulette kuulemaan: Rampa on kävellyt täällä! Rampa on kävellyt tuolla! Se tulee olemaan todella valtavaa ja niin voimallista maassa! Rammat tulevat kävelemään. Rammat ovat kävelleet!

Olen nähnyt suuren juhlinnan. Tänä yönä HERRA näytti minulle meneillään olevia juhlintoja, juhlintoja ja suuren parantumisen. Sitten Hän näytti minulle Elämän puun lehtiä, joita Hän antoi minulle. Hän vei minut koko matkan Kirkkauteen saakka ja Hän antoi minulle Elämän puun lehtiä, ja Hän näytti minulle Elämän puun lehtiä, jotka kasvoivat nyt siellä, missä oli kuivaa ja janoista maata, paljon valtavaa HERRAN Parantumisvoitelun tuoreutta tulvi maassa. Tulee siis olemaan todella voimallinen hetki, Avoimet Taivaat, jotka ovat tulleet tämän maan ylle. Tiedän, että monet maanviljelijät kylvävät nyt, ihmiset kylvävät, he leikkaavat pois satoa, joka epäonnistui sulkeutuneiden Taivaiden ja kuivuuden vaikutuksesta. He kylvävät ja se tulee olemaan valtavaa, täysi kausi. 

Heillä tulee olemaan kaksi sadekautta tänä vuonna. Aivan kuten silloin toisen kerran vuonna 2017, kun sääennustajat sanoivat, että tulee olemaan suurin kuivuus. Silloin seisoin jälleen ja kumosin sen ja käskin Taivasta avautumaan, ja muistakaa, kuinka oli kaksi sadekautta puskurisadonkorjuun kanssa, ihmiset poimivat rekallisia ja rekallisia satoa. Täällä jälleen Avoimet Taivaat tulevat siis kaikkien Siunauksien kanssa, ja näen HERRAN Kirkkauden, HERRAN Parantumisvoitelua on lisätty, joten tulee olemaan paljon rampoja, jotka kävelevät halki maan. Herätys tulee nousemaan. Se tulee menemään todella korkealle, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Kiitos. 

Siunatut ihmiset, uudestaan, tulee olemaan valtava Herätys, todella voimallinen Herätys. Näen rampojen kävelevän. Näen seurakunnan juhlivan. Näen tyttärieni olevan pukeutuneita vaatteisiin, joka on pyhä pukeutuminen, HERRAN pyhät vaatteet, josta tämä Palvelustyö tunnetaan. Näen heidän tanssivan, tanssivan rivissä tällä tavoin, tanssien rivissä, tanssien rivissä, tanssien, ja sitten näen miesten myös tanssivan rivissä, mennen rivissä, juhlien tällä tavoin rivissä, rivissä, juhlien. 

Tämä on siis ihmeellistä. HERRA näyttää minulle, että sanoinkuvaamaton ilo on tulossa seurakuntaan, juhlinta on tulossa tähän Palvelustyöhön tässä, heille, jotka allekirjoittavat tämän Palvelustyön, juhlinta ja ilo on tulossa sanoinkuvaamattoman ilon kautta. Valtava ilo on tulossa, ja minulla on joitakin yksityiskohtia. Tulee siis olemaan suuri juhlinta. Kuinka väkevä väkevä keskustelu ISÄ JUMALALTA, samaan aikaan kun toiset itkevät ja surevat ja hautaavat, he ovat hautajaisissa, ja täällä kun Tuomio, deltavariantti kulkee halki maapallon, niin täällä HERRA Sanoo, että Hänen kansansa tulee juhlimaan. 

Kuinka mahtavaa olla JAHVEN Väkevimpien Väkevimpien Profeettojen siipien alla, Hänen, jonka HERRA on lähettänyt panemaan täytäntöön Mission, suunnitelman, koskien MESSIAAN tulemusta, valmistaen kansakunnat HERRAN tulemukseen, MESSIAAN tulemukseen. Ollen noiden siipien alla, siipien valtavien varjojen alla, ulkopuolella on hautajaiset ja itkemistä, mutta katsokaa, täällä ISÄ JUMALA näyttää minulle, että he tulevat juhlimaan, että minun tulee tulla luoksenne ja kertoa teille, että tulette juhlimaan, juhlinnat tulevat puhkeamaan. Rammat tulevat kävelemään, tulee olemaan suuria juhlintoja. Sokeat tulevat näkemään, kuurot tulevat kuulemaan. Suuria juhlintoja.

Mikä Siunausten tapa ja ihmeellinen rakkauden luonteenlaatu tämä on! Sillä kun tuolla ulkona on Tuomio ja hautajaisia, kuulette, että 1/4 seurakunnasta se vaikuttaa, joskus kuulette, että 1/2 seurakunnasta on hautaamassa, ja niin edelleen. JUMALAN Tuomio ottaa kuolonuhrien määrän, ottaen kuolonuhrien määrän heistä, ja silti täällä Hän näyttää minulle, että te juhlitte. Hän tulee luokseni unessa ja näyttää, että te juhlitte, sanoen: Kerro heille, että he tulevat juhlimaan. Sitten näen tyttäreni rivissä, kävellen tällä tavoin, kävellen tällä tavoin, juhlien tuolla tavoin, juhlien, ja näen myös miehet siellä toisella puolella juhlien, yksi heistä lyö jopa rumpuja kepillä, lyöden kanisteria kepillä. 

Juhlinnat. Kuinka mahtava Sanoma ISÄ JUMALALTA JAHVELTA, Häneltä, joka ei voi sietää syntiä, Hän, joka lähetti JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN tulemaan teurastetuksi, tapetuksi syntienne tähden. Tällä puolella Hän Puhuu juhlinnoista, Hän julistaa sanoinkuvaamattoman ilon, juhlinnat tulossa seurakuntaan. Tämä on ihmeellistä! 

Minulla on myös yksityiskohtia. Jotkut niistä rammoista, jotka kävelevät, näen yhden niistä näen, on kerrostalohuoneistossa, se näyttää kuin asuinkerrostalolta, minulla on tunne, että ne ovat korkeita rakennuksia, ei oikeastaan pitkiä pitkiä, mutta puhumme ehkä 6. tai 7. kerrosta, tai jotakin sen tapaista. On muutamia asuinkerrostaloja ja on ajoneuvo, joka saapuu sinne. Näen naisen, joka on saapunut sinne ja juoksemme sinne, juoksemme sinne, aivan kuin olisimme tietoisia, että hänellä on rampa, joka on alkanut kävellä myös. Ajoneuvo on saapunut sinne. Näen jopa sen sijainnin, jossa yksi rammoista käveli. Näen joitakin asuinkerrostaloja, siellä on 1 2 3, kuin 4 rakennusta ja niillä on sisä, jonkinlainen sisäalue tällä tavoin, pieni sisäalue, jossa juhlimme. Olin juhlimassa siellä myös. Valtavaa, siunatut ihmiset, todella valtavaa. 

HERRA siis julistaa juhlinnat siellä, samaan aikaan, kun on melankoliaa ja surua ja on epätoivoa maailmassa koronaviruksen tähden, mutta täällä Hän Sanoo, että juhlinnat ovat tulossa. Tämä on siis valtavaa sanoinkuvaamatonta iloa! JUMALA KAIKKIVALTIAS rakastaa teitä erityisellä rakkaudella tämän kaltaisena erikoisena aikana. Tämä on siis suurta aikaa, siunatut ihmiset, jopa kun valmistaudumme vastaanottamaan suuren tiimin, tiimin, joka tulee Transmarasta, tulossa saapuen noin keskipäivän aikaan, kokouksemme alkaa noin klo 13, mutta tämä on todella suurta, että tällä toisella puolella HERRA KAIKKIVALTIAS Sanoo, että: Kerro heille, että he tulvat juhlimaan. Näen heidät, näen tyttäreni, näen naiset rivissä tällä tavoin, pitkien takkien kanssa ja sen pitkän hameen kanssa, JAHVEN pyhän pukeutumisen kanssa, ja he ovat sitoneet hiuksensa ja he tanssivat tällä tavoin, tanssien tällä tavoin, liikkuen ja kävellen: Kävellyt! Rampa on kävellyt! Rampa on...! He ovat rivissä, ja miehet toisella puolella myös, mennen tuolla tavoin rivissä. Todella voimallista!

MESSIAS on siis tulossa. Teidän tulee juhlia tätä. Tämä on juhlittavaa. Teidän tulee juhlia tätä, tätä ihmeellistä rakkautta, armon ja rakkauden ja laupeuden ja hyvyyden luonteenlaatua, jota JUMALA osoittaa teille tämän kaltaisena kriittisenä aikana, jolloin maailma on epätoivossa, he ovat melankoliassa, he ovat surussa ja hautajaisissa ja pelossa ja vavistuksessa, mutta nyt teille Hän Sanoo, että se varjo, niiden siipien varjo, JAHVEN Mega Profeettojen siipien varjo, peittää teidät, suojelee teitä, heidän, jotka julistivat JUMALAN Tuomion. 

Tämä on siis aikaa juhlia maksimissaan. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään jopa ulkomailla, jopa ulkomailla. En tiedä oliko tämä; jopa ulkomailla, jopa ulkomailla, olen nähnyt, että jopa ulkomailla rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään. On tämä nainen, jonka näen, hän makaa ja hänen rampa poikansa kävelee, kävelee. Kun rampa poika nousee ylös, niin hän lyyhistyy maahan, hän ei pysty estämään sitä, hän ei pysty pidättelemään sitä, paremminkin, hän ei pysty käsittelemään sitä. Hän kävelee tällä tavoin ja äiti makaa maassa, hän kävelee, hänen jalkansa ovat tällä tavoin takana, kun hän menee, hän yrittää, hän liikkuu eteenpäin. Tulee siis olemaan suurta. Jopa he, jotka ovat kuulolla ulkomailta, teidän rampanne tulevat kävelemään.

MESSIAS on tulossa. Ollaan pyhät. Varmistakaa, että teette parannuksen ja olette vanhurskaita ja olette pyhiä. KUNINGAS on tulossa. Tämä ei tapahdu missään muualla, se tapahtuu vain täällä. Ottakaa siis hyöty irti tästä ja menkää sisälle Kirkkauden Valtakuntaan. Tavoittakaa enemmän ihmisiä. Kiitos. KUNINGAS on tulossa. Kiitos. 

(6.7.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia