8.9.2021 PROFETIA HIRVITTÄVÄSTÄ MAANJÄRISTYKSESTÄ - POISTAKAA YLPEYS PELASTUKSESTANNE!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, Hän on juuri Puhunut kanssani nyt. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, Hän on juuri nyt Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. Tulin luoksenne noin kaksi päivää sitten, luulen, että se oli eilen, kun sanoin, että on massiivinen maanjäristys tulossa maailmaan, ja tuo maanjäristys, kun se tapahtuu, kun katsotte sitä ruuduillanne, TV:ssänne, raportoinneissanne, niin tulette näkemään edessänne ruuduillanne, olohuoneissanne tulette katsomaan uutisia, ja tulette näkemään, kuinka sähkötolpat ovat kaatuneet tielle, ne on kaikki ravisteltu alas, muuntajat, jotkut niistä räjähtivät ja ihmisiä juoksee pois, kaasuräjähdyksiä myös. Näen valkoista kaasua. Ihmisiä juoksee pakoon, mutta sähköjohtoja, muuntajia, sähköpylväitä, niitä kaatuu tielle.

Sitten tänään aamuna tulin luoksenne ja toin teille tämän valtavan profetian ja julistuksen Taivaasta, että JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Tuomio on tulossa maailmaan. Koko viime yön ajan, koko viime yön ajan HERRA näytti minulle ne Kaksi Profeettaa laittamassa ihmisiä tuleen, tuhkaamassa ihmisiä, ja kun ne paloivat, voit nähdä, että olkapäät ja kädet eivät ole vielä palaneet, ja se on sivulla, se on ulkopuolella, joten otimme ne ja työnsimme ne tuleen. Ottaen olkapään, pää on vielä ulkona ja oli pulaa polttopuista, ja polttaen ruumiita, polttaen ruumiita, aivan kuten näitte ne tuhkaamiset Intiassa. 

Tämä on todella hirvittävä keskustelu JUMALALTA KAIKKIVALTIAALTA. En tiedä, saitteko kiinni siitä. Tämä on vakava varoitus. Jos HERRA kutsuu parannuksentekoon, silloin se on todella äärimmäinen varoitus, todella ankara varoitus, että jos ette tee parannusta sukupolvena, niin JUMALAN viha on tulossa lankeamaan maailmaan. Tiedätte, että Tuomion Sanansaattajat ovat täällä. Olen jo peitettynä ampiaisilla ja seisoin ylhäällä siellä taivaalla, valtavan suurena, ja olen peitettynä ampiaisilla koko matkan, peitettynä koko pää, parta, kaikkialla. Jopa siinä mittakaavassa, että kun silmäni liikkuvat, niin näette ampiaisten tippuvan silmäluomien ja silmän alaosan välistä. Jopa kun liikutan suutani, niitä tippuu suuni ylä- ja alahuulien välistä. Olen täynnä ampiaisia. Ladattuna täyteen JUMALAN KAIKKIVALTIAAN vihaa. Olen nähnyt sen. 

Tänään siis aamulla, tulin luoksenne todella hirvittävien uutisten kanssa, että JUMALAN Tuomio on tulossa. Ne ovat siunattuja uutisia kristityille, sillä teille kristityille kerrotaan, että kun näette nämä asiat, niin nostakaa silmänne ylös, sillä vapautuksenne on nyt lähempänä, Vapauttajanne on tulossa, koska olette keskittyneitä Kirkkauteen. 

Nyt vain muutama minuutti sitten, HERRA on näyttänyt minulle jälleen vakavan maanjäristyksen, todella vakavan maanjäristyksen tulossa maailmaan. Näen paljon jätteitä ja pirstaleita tiellä, tiellä paljon rikkinäisiä jätteitä ja pirstaleita, jotka ovat tippuneet sinne. Rakennuksia, jotka ovat romahtaneet siellä, murtuneet pieniksi palasiksi, kivenlohkareita tiellä. Paljon jätteitä vain muutama minuutti sitten, kun kävelin siellä, paljon jätteitä ja pirstaleita tulossa maailmaan. 

On historiallinen maanjäristys tulossa maailmaan. JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Tuomio on tulossa maailmaan. Ottakaa armo nyt! Ottakaa armo nyt! Ottakaa armo nyt! Pidän kuuluttajista tässä radiossa, kuulin heidän sanovan, että kuinka voitte koskea ja päästä sisälle. Tämä on nyt alue, jonne ei voi mennä. Voitte nähdä todella selvästi, että MESSIAS on tulossa, ja HERRA on Puhunut Hänen julistuksensa todella selvästi, vakuuttavasti. 

Kuka vain ja kaikki, jotka haluavat päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan, voivat kirjaimellisesti tehdä parannuksen ja päästä sisälle, ja odottaa tuota loisteliasta päivää, kun MESSIAS tulee ottamaan seurakunnan. Tämä on todella mahtava asia! Emme elä tässä maailmassa ikuisesti. Te ette tule olemaan täällä ikuisesti. 

Kun Raamattu sanoo, että niin kuin oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan MESSIAAN tulemuksessa. Ihmiset joivat, söivät ja menivät naimisiin. Tämä tarkoittaa, että he elivät normaalia elämää. He heräävät aamulla, se oli normaali päivä. Tämä on se, mitä tämä Raamatunjae sanoo. Se oli normaali päivä. Se oli normaali päivä. Kun Hän Sanoo, että he joivat ja söivät ja menivät naimisiin ja naittivat, tarkoittaen, että he elivät normaalisti. Tarkoittaen, että oli maailman menestys. Juominen, syöminen ja naimisiin meno ja naittaminen, se puhuu menestyksestä, juhlinnasta. He juhlivat elämää maailmassa, miten näette sen tänä päivänä, ja täynnä syntiä! Kunnes tulvavedet tulivat ja pyyhkäisivät heidät pois. 

MESSIAS on siis myös tulossa ottamaan yhden ja jättämään toisen. Muistattehan, kuinka Nooa pelastettiin perheensä kanssa, muut pyyhkäistiin pois. Hän Sanoo, että kaksi miestä tulee olemaan yhdellä pellolla tekemässä työtä siellä, ja Hän tulee ottamaan yhden ja jättämään toisen. Tämä on vakava varoitus. HERRA Sanoo, että Hän on absoluuttisesti puolueeton, JUMALAN puolueettomuus. Hän ei tule välittämään. Kaksi ihmistä tulee olemaan samassa sängyssä, yhden Hän tulee ottamaan ja jättämään toisen, tarkoittaen, että yhdellä puolella maapalloa tulee olemaan pimeys, yöaika, toisella puolella tulee olemaan valkeus. 
Nooan päivinä tulvat tulivat ja pyyhkäisivät heidät, veivät heidät pois, mutta ylöstempauksessa Hän tulee ottamaan vanhurskaat pyhät pois, vanhurskaat pyhät. Johanneksen evankeliumin luku 14:3: 

"tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen."

MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. Katsokaa kieleni Sanoja, kuinka ne ovat tuhonneet maailmaa Tuomion kanssa. Usassa juuri nyt 1500 kuollutta joka päivä koronaviruksen seurauksena. Mikä se on, mikä saa teidät ravisteltua ja valmistautumaan HERRAN tulemukseen? JUMALA on Puhunut kaiken korkeimmalla vakuuttavuudellaan. Hän on Puhunut MESSIAAN tulemuksesta. Kansakunnat voivat valmistautua. Näen, että vastaanotan sähköposteja Venäjältä Moskovasta. Kaikki ovat nyt tietoisia, he kaikki kaipaavat nyt tätä Herätystä tehdäkseen parannuksen, vain, että heille annetaan mahdollisuus tehdä parannus ja tietää, mitä JUMALA Sanoo, ja valmistautua sen mukaisesti. 

HERRA Sanoo, että tämä on se hetki olla pyhä ja vanhurskas. JUMALAN Tuomio on tulossa. Nämä ovat pahaenteisiä JUMALAN Sanoja. Hän on tulossa puhdistamaan maailman, puhdistamaan kapinan pois maailmasta. Hän on aloittanut, aivan kuten on syksyllä, kun talven tuulet alkavat virtaamaan, ihmiset alkavat tuntemaan, miltä talvi näyttää, ihmiset alkavat valmistautumaan talvea varten, tai muuten kuolette. 

Hän Sanoo, että kyyhkyset, tervapääskyt, haikarat, ne tarkkailevat muuton aikaansa, kun talvi on lähellä, ne muuttavat koko matkan. Linnut. JUMALAN luomisjärjestys on sellainen, että Hän antoi meille vaiston, Hän antoi meille sirun, ymmärryksen, pystyä tuntemaan kodin, ikuisuuden, kun aika on muuttunut, pystyä tuntemaan sen ja muuttamaan käytöksemme ja olemaan pyhät ja vanhurskaat. MESSIAS on tulossa. 

Uudestaan, olen nähnyt todella massiivisen tuhon tulevan maailmaan. Näen, kuinka sähkötolppia on teillä ja paljon jätteitä ja pirstaleita tiellä, ja näen JAHVEN Kaksi Profeettaa, he olivat kiireisiä vieden kuolleita ruumiita ja heittäen niitä tuleen, valtavan suureen tuleen. HERRA Sanoo, että he ovat mukana tässä Tuomiossa. Tiedätte, että Ahdistuksen ajassa suurin osa populaatiosta maailmassa tulee kuolemaan, heidät tullaan tappamaan. Tiedätte, että perustuen kieleni Sanoihin, 1. joulukuuta vuonna 2015, koronaviruksen seurauksena miljoonat ovat kuolleet. Perustuen kieleni Sanoihin Haitilla miljoonat ovat kuolleet. JUMALA on Puhunut vakuuttavasti. Eikö JUMALA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? 

MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Vastaanottakaa JEESUS. KUNINGAS on tulossa. Ette voi sivuuttaa Häntä. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Rammat kävelevät, he nousevat ylös seisomaan siellä, missä lääkärit tehtiin tyhjäksi. KUNINGAS on tulossa. Valmistautukaa pyhyydessä, olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois synnistä. Erottautukaa moraalisesta rappiosta. KUNINGAS on tulossa. Kiitos. 

HERRA JAHVE on Sanonut: Varoita näitä ihmisiä ylpeydestä! Varoita näitä ihmisiä ylpeydestä! HERRA on näyttänyt minulle monien ihmisten, jotka ovat ylpeitä, menevän helvettiin. Tiedättehän, pystyn näkemään sen todellisen lopun. Hän Sanoi, että: Varoita näitä ihmisiä ylpeydestä, että ylpeys tulee viemään heidät helvettiin. Jos on mitään, mitä JEESUKSEN Veri ei tule puhdistamaan teistä, se on ylpeys. Hän ei voi auttaa teitä ennen kuin olette kuuliaisia, ennen kuin tunnistatte, että tarvitsette apua, joten ylpeys, pyydän, alentakaa, poistakaa ylpeys!

Muistakaa, kuinka HERRA Puhuu Jesajan kirjan luvussa 66, heistä, joita Hän kunnioittaa, joita Hän pitää arvossa, heistä, joita Hän kunnioittaa. Hän Sanoo: nöyrät ja hengessä murtuneet, jotka vapisevat Hänen Sanansa edessä, he kirjaimellisesti vapisevat. Ylpeys. Poistakaa itsestänne ylpeys! Olette ehkä rikkaita, olette ehkä Amerikasta, teollisuusmaasta, Euroopasta, mistä vain, ensimmäisistä maista, alfa kaupungeista, mistä vain sellaisesta, kouluttautunut, tai multimiljardööri, mitä vain se onkin, mikä vain ammattinne onkin, lakimies, mitä vain sellaista, kirurgi. Poistakaa ylpeys! Muistakaa, että näen lopun. Ylpeys vie heidät helvettiin. Ylpeys tulee viemään teidät helvettiin. 

Muistakaa todella hyvin, että olen nähnyt tämän todella väkevän väkevän profetian, jonka annoin teille jokin aika takaperin, kun HERRA näytti minulle sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois, niin maapallo syöksyi pimeyteen, mutta aivan kuten tiedämme, sillä seurakunta on maailman valkeus, kun se on täällä. Pyhä seurakunta, ei se syntinen seurakunta. Olen siis nähnyt niiden Kahden Profeetan liikkuvan tuohon pimeyteen, vihan aikakauteen, romahduttaen alas rakennuksia, maanjäristyksiä ja paljon asioita tapahtuu, kutsuen Tulen alas Taivaasta ja JUMALA huusi Taivaasta, Sanoen: Eeeh eeeh eeeh! He tuhoavat maailmaa! He tuhoavat maailmaa! JUMALA KAIKKIVALTIAS huusi Taivaasta. 

Poistakaa ylpeys! Poistakaa ylpeys tästä, ja kenialaiset, poistakaa heimo,  heimolaisuus tästä! Se tulee satuttamaan teitä. Tämä on alue, minne ei voi mennä. HERRA on alkamassa puhdistamaan maapalloa. Olkaa todella varovaisia nyt! Poistakaa ylpeys pelastuksestanne! Poistakaa ylpeys elämästänne! Kenia, älkää olko ylpeitä, että rampanne kävelevät! Sen tulisi tehdä teidät nöyremmiksi. MESSIAS on tulossa. 

Muistakaa, että näen sen lopun ja se on uskomatonta. Ihmiset ovat todella pettyneitä. Näen heidän palavan tulessa ja itkevän ja muistavan Sanani. Tulee olemaan hirvittävää edessämme tässä. JUMALAN viha on vuodatettu. Päähenkilöt kävelevät täällä. He ovat lyöneet Haitia, he ovat lyöneet Meksikoa, he ovat lyöneet Kiinaa, he ovat lyöneet Japania, he ovat lyöneet Filippiinejä, he ovat lyöneet Chileä, he ovat lyöneet Taiwania, he ovat lyöneet koko maailmaa. Se on vieläkin meneillään. Eih! 

Poistakaa ylpeys! Sillä ei ole väliä, oletteko teollisuusmaassa, vai ette. Usa, Eurooppa, mikä passi, mikä kansalaisuus, rikkaus, koulutustasonne, ammattinne, uranne, rakennukset ja rikkaus, mikä teillä on, mitä se onkaan, mitä teillä on. Kaupalliset rakennukset, tai mitä vain, en tiedä. Ei! Poistakaa ylpeys! Olen nähnyt ylpeyden vievän ihmisiä helvettiin. Tehkää parannus! Tehkää parannus ylpeydestä ja tehkää itsenne nöyriksi! MESSIAS on tulossa. 

(Profetia 8.9.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)                 

 

PROFETIAN TÄYTTYI VÄLITTÖMÄSTI PROFETIAN ANTAMISEN JÄLKEEN MEKSIKOSSA! https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1d3a33e1-31da-453a-bfdb-fa6dcfc31800

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia