9.10.2019 PROFETIA RAMMASTA LAPSESTA, JOKA ALKAA KÄVELLÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut tänään Hänen Kahden Valtavan Profeettansa kanssa. Tänään noin klo 17 HERRA JEHOVA Puhui Hänen Kahden Palvelijansa kanssa. On meneillään Herätyksen kiihtyvä tahti, joka kuluttaa seurakuntaa. Kun HERRA Puhui Raamatussa jälkimmäisestä Vierailusta, myöhemmästä Kirkkaudesta, jälkimmäisestä Sateesta, kuinka tuo Sade tulisi, mutta pohjimmiltaan Hän ei näyttänyt, esitellyt, demonstroinut tai paljastanut sitä, kuinka tämä myöhempi JEHOVAN Kirkkaus tulisi näyttäytymään juuri ennen MESSIAAN Tulemusta.

Hän ei avannut sitä mekanismia ja tietä, kuinka tämä myöhempi Kirkkaus, luvattu Kirkkaus Raamatussa, tulisi näyttäytymään. Tästä syystä tästä tulee hyvin hyvin kriittisen tärkeä hetki seurakunnan elämässä ja maailman elämässä. Sillä nyt HERRA alkaa paljastamaan, avaamaan sitä, kuinka myöhempi Kirkkaus, Taivaan salatussa neuvonpidossa asetettiin paljastettavaksi ihmisten silmien edessä. Tämä keskustelu, joka HERRALLA oli Hänen Kahden Palvelijansa kanssa tänään noin klo 17. Tässä keskustelussa HERRA on näyttänyt minulle, että on rampa, joka tullaan löytämään. On toinen rampa, joka tullaan löytämään. Hän on nuori poika, luulen, että noin 12-vuotias. Se on oikea jalka, joka on täysin rampa ja nyt hänellä on kengät. Ne näyttävät punertavilta kengiltä. Ne näyttävät punaisilta kengiltä, jotka on kiillotettu, sekä housut, jotka eivät kosketa maahan saakka, mutta todennäköisesti johonkin nilkkoihin saakka. Hänellä on kengät ja hän kävelee kauniisti.

Tässä keskustelussa HERRA näytti Kahdelle Profeetalleen sen, kuinka Hän vahvisti jalat. Hän vahvisti sen jalan ja erityisesti sen oikean jalan, oikean jalan. Se oikea jalka näyttää olevan täysin täysin rampa, enemmän rampa kuin se vasen jalka. Molemmat jalat näyttävät rammoilta. Näen sen jopa nyt, kun puhun kanssanne. Näen sen livenä. Tämä nuori mies, joka on luultavasti noin 12-vuotias. Todennäköisesti 10-12 vuotias. Se oikea jalka ei ollut kunnossa. Se oikea jalka oli enemmän rampa, kuin se vasen jalka, joten nyt HERRA on näyttänyt HERRAN Kahdelle Profeetalleen, kuinka Hän vahvisti ne lihakset ja kudokset ja hän kävelee.

On paikka, jossa hän kompuroi hiukan ja sitten nousee jälleen ylös. Ja hän kävelee todella vahvasti. HERRA näytti, kuinka Hän vahvisti ne lihakset tämän ramman pojan jalassa, joka on noin 10-12 vuotias. Se tullaan löytämään. Näen ne housut, jotka ovat vaaleansiniset, farkut tai jotakin, mutta vaalean siniset housut, jotka ulottuvat nilkkoihin saakka, eivätkä koske maahan ja hänellä on kengät. Hän on pukeutunut kenkiin, jotka näyttävät punaisilta kengiltä. Näen nuo kengät. Näen hänet livenä. Aivan kuin nuo kengät ovat kiillotetut ja punaiset. Hän kävelee kauniisti ja hän nauttii kävelemisestä ja nauraa kävellessään. Se oikea jalka on enemmän vioittunut astuu myös maahan, joten he tulevat löytämään, HERRA tulee tuomaan esille tämän ramman. Tulette löytämään ramman. Toinen rampa tullaan löytämään.

HERRA laittaa tämän ramman tulemaan niiden Kahden Profeetan luokse unessa ja ISÄN Ääni sanoo: ’Sinä olet hän, joka nosti tämän ramman maasta’. Sitten hän kävelee minua kohden. Ne Kaksi Profeettaa seisovat siellä ja sitten hän kävelee pois ja seuraamme häntä ja suuri juhlinta seuraa. Kun Raamattu puhui jälkimmäisestä voitelusta ja myöhemmästä Kirkkaudesta, niin voitte kertoa, kuinka HERRA tulisi paljastamaan tuon jälkimmäisen Kirkkauden. Sitä ei kirjoitettu, et tiennyt siitä, mutta se tulisi olemaan suurempi, kuin odotuksesi. Kuolevaisissa mielissänne ette pysty edes ymmärtämään tätä, sillä nämä ovat rampoja, jotka tullaan löytämään ja HERRA tuo Heidät Kahden Profeettansa luokse. Hän tuo Heidät Elian, Mega Profeetan luokse.

Hän kertoo ääneen, että: ’Katso, sinä olet hän, joka nosti tämän ramman maasta’. Joskus Hän kertoo äidille, että lähetä rampa HERRAN Profeetan luokse. Ja näet sen lapsen tulevan, aivan kuten se pieni lapsi Njorosta. Lapsi, joka oli rampa, joka tuotiin meille viime sunnuntaina. Olen jo kotona istumassa istuimella ja HERRA Puhuu ääneen kuultavalla Äänellä äidille, että hän toisi lapsen minulle. Ja lapsi tulee. Sitten näen niiden Kahden Profeetan istuvan kahdella istuimella, kahdella tuolilla. Ja lapsi tulee heidän luokseen. Ja HERRA Sanoo: ”Sinä olet se, joka nosti tämän lapsen maan tomusta."

Joten tämä on todella suurta aikaa seurakunnan historiassa. Ja mikään silmä ei ole nähnyt, korva ei ole kuullut, eikä mieli ymmärtänyt, mitä HERRA on valmistanut tekevänsä  sukupolvelle, erityisesti, jos et ole mustamaalannut näitä Kahta Profeettaa.  Jos olet mustamaalannut Heitä, se tulee olemaan hyvin surullinen päivä. Se on hyvin surullinen päivä sinulle. Hän Sanoo, että se on shokeeraavan surullista, että voit tehdä niin, sillä voitte huomata heidän Palvelustyönsä suuruuden ja mittakaavan, että koko Taivas on keskittynyt tähän Palvelustyöhön. Voitte vain kuvitella yhden ainoan tämän tyyppisen ramman, joka kävelee TV-asemallanne, miten se tulisi olemaan, mitä se tulisi olemaan.

Mutta nyt poksahtaen ylös halki tämän maan, monia rampoja, valtavia parantumisia. Hän Sanoo, että tulee olemaan rampa, jonka te tulette löytämään jäälleen. Hän on nuori mies, suunnilleen 10-12-vuotias, jossakin sen paikkeilla. Ja se on se oikea jalka, joka on enemmän rampa. Pystyn näkemään, näen hänet juuri nyt. Ja kengät, joita näen hänen käyttävän, ne ovat punaiset kengät. Ne ovat jopa kiillotetut, joten ne loistavat hiukan. Kyllä. He jopa kiillottivat myös nuo kengät.

On siis mahtava Herätyksen aika. Kansakunnat valmistautukoot nyt MESSIAAN tulemukseen. Aiemmin HERRA on vienyt meidät halki maailman. Odotamme vielä sitä aikaa, kun Hän tulee viemään meidät halki maailman. Olemme vastaanottaneet monia kutsuja, kirjoitettuja kutsuja monista monista kansakunnista. Jotkut niistä tulivat eilen Vanhemmalta Pastorien yhteydeltä, suurilta kansallisilta Pastorien yhteyksiltä. Mutta me odotamme. Olemme kertoneet heille, me olemme he, jotka ovat vastanneet heille tänä aamuna Vanhemman Arkkipiispan kautta. Kerroimme heille, että odotamme, milloin HERRA tulee lähettämään Hänen Palvelijansa jälleen.

Mutta voitte nähdä, että kun he tulevat luoksenne, teidän tulee oppia Kenian opetus. Kenia on yksinkertaisesti nälkäisempi, nälkäisempi ja janoisempi JUMALAN puoleen. He ovat janoisia Hänen puoleensa. Ja mitä janoisempia he ovat HERRAN puoleen, sitä enemmän Hän täyttää heidät, sitä enemmän Hän täyttää heidät ylitsevuotavasti. Te näette sen syvän kunnioituksen. Näette, että välillä yksi tai kaksi kenialaista tekee virheen ja yrittävät mustamaalata näitä Kahta muinaista Profeettaa. Mutta heidän kohtalonsa on jo perustettu JUMALAN toimesta. Jopa he tietävät, minne he tulevat päätymään. He tulevat päätymään tuleen, tulijärveen. Jopa he tietävät.

Kuka tahansa, nyt tänä hetkenä ajassa, kuka tahansa koskeekin näihin Kahteen Profeettaan, se on paha asia. Te tiedätte, että se on paha asia teidän ja HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN välillä. Ja siksi, tiedättehän, seisoin täällä ja Sanoin, että olen nähnyt, olen nähnyt sen suuren Kotkan. Todella todella korkealla ylhäällä, todella kaukana tuossa unessa. HERRAN täytyi nostaa minut ylös. Melkein maailmankaikkeuden tuolle puolen. Paljon kauempana näin sen suuren Kotkan. Tämä on ystäväni JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE. Tämä on Ystäväni, ISÄ JUMALA. Joten tämän Palvelustyön peljättävyys on todella selvä, että kaikkien täytyy nöyrtyä ja pelätä HERRAN auktoriteettia syvässä kunnioituksessa. Tämä on kaikki se, mitä HERRA etsii. Hän etsii JUMALAN pelkoa, jotta näitä Kahta Profeettaa voitaisiin pelätä.

Nyt Herätys on kiihtynyt vauhtiin valtavalla tavalla. On toinen rampa, joka tullaan löytämään. Luulen, että viimeisen kahden viikon aikana luultavasti 5 tai 4, ehkä 5 rampaa on löydetty. Rampoja, jotka ovat parantuneet, ja jotka nämä Kaksi Profeettaa ovat nostaneet maasta. Ja he ovat olleet piilossa. Heidän vanhempansa ovat olleet ehkä toisessa uskonnossa, peläten tulla. Tai ehkä toisessa kirkkokunnassa ja heidän pastorinsa siinä kirkkokunnassa sanoo, älkää menkö sinne. Jos menette sinne, he tukevat juhlimaan. Hän nostaa heidät. Yhtäkkiä HERRA poistaa heidät ja antaa heidän vanhempiensa tietää, että ei, emme voi tehdä näin ilkeästi. Meidän tulee juosta takaisin Hänen luokseen ja sanoa, nostit ylös tämän ramman. Olet nostanut tämän ramman. Nostit tämän ramman. Juhlitaan! Olemme tuoneet tämän ramman, jotta voimme juhlia HERRAA.

Joten tämä on upeaa syvän kunnioituksen aikaa. Kaikki se, mitä HERRA etsii, on pelko, jotta näitä Kahta Profeettaa voitaisiin pelätä. Heidän sydämiinsä on asetettu rakkaus teitä kohtaan. Kuitenkin Raamattu sanoo, että älkää näyttäkö heille kapinaanne, sillä He eivät tule antamaan teille anteeksi, sillä olen asettanut Nimeni Heihin ja Kirkkauteni on peittänyt Heidät. Olen tallettanut oman Kirkkauteni, oman auktoriteettini ja voimani Heihin. Tiedän Heidät. He eivät tule antamaan teille anteeksi. Joten HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Todah Chaverim. Todah raba. Shalom todah.

(10.10.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia