HERÄTYS ON SAAPUNUT VENEZUELAAN

Haluan jakaa teille, siunatut lukijat siitä valtavan suuresta Herätyksestä, joka on syttynyt Latinalaisessa Amerikassa, viimeisimpänä Venezuelassa, jossa Herran Profeetta Dr. David Owuor oli juuri tiiminsä kanssa monien evankelisten seurakuntien ja pastorien kutsumana suurella kuukauden kestäneellä kiertueella. Olemme seuranneet suuria Pastorikonferensseja ja Parantumiskokouksia livenä suorana lähetyksenä netin kautta aina Suomessa saakka.

Kokoukset streemattiin suorana livelähetyksenä ympäri maailman tulkattuna yli 10 eri kielelle suomi mukaan lukien ja maailmanlaajuisesti paljon ihmisiä seurasi Tv:n, Radion ja YouTuben kautta mitä Herran Henki teki, sytyttäen Herätyksen liekin roihuamaan Venezuelaan. Voit katsoa itse omin Suomen YouTube kanavalta nimeltään Jeesus on tulossa. Kuukauden kestänyt intensiivinen kiertue kattoi eri Venezuelan osavaltiota ja eri kaupunkeja, kuten Caracas, Puerto Ordaz, Cumana, Barinas ja Maracuay. Jokaisessa kaksi päivää Pastorikonferenssia ja yksi päivä Parantumiskokous.

Oli todella ihmeellistä nähdä, kuinka Jumala on luonut venezuelalaisille erityiset nöyrät ja pehmeät sydämet, jotka kunnioittavat ja rakastavat Jeesusta. Venezuelassa on huippu sairaalat, erikoislääkärit, jotka eivät voineet auttaa ja parantaa kaikkia sairaita, mutta jokaisessa kaupungissa Jumalan Mies vaan julisti Jeesuksen iankaikkisen veren ihmisten ylle megasuurissa parantumiskokouksissa ja näimme, kuinka rammat nousivat kävelemään pyörätuoleista ja maan tomusta, sokeain silmät avautuivat näkemään, kuurojen korvat poksahtelivat kuulemaan, kasvaimia hävisi. Paikalla oli useita lääkäreitä tutkimassa sairaat ennen ja jälkeen parantumisen. Ja rahaa ei kerätty kokouksissa. Täysin ilmaiseksi. Kaikki kunnia Jumalalle!

Yhdessä kohtaa Jumalan Mies laittoi kaikki sokeat ja kuurot kahteen pitkään riviin, ja sanoi, että kuljen keskeltänne, ja kun kävelen ohitsenne, niin Herran Jahven varjo tulee koskettamaan teitä, ja siellä näimme livessä tv-lähetyksessä Kristuksen seurakunnan seuratessa livenä maailmanlaajuisesti ja julkisesti, kuinka totisesti sokeiden silmät avautuivat ja he huusivat, hei, pystyn näkemään valoa! Ja Herra poksautti kuurojen korvat kuulemaan ja poisti heidät hiljaisuuden maailmasta.

Muistan, kuinka yhdessä kohtaan Isabella niminen naine tuli eteen sanomaan, että en näe mitään. Jumalan Mies sanoi: Sinä et tule menemään kotiin sokeana! Tulet näkemään tänään Jeesuksen nimessä. Ja hetken päästä yhtäkkiä hänen täysin sokeat silmät avautuivat näkemään valoa ja suuri juhlinta ja ylistys Jumalalle räjähti suurella kokouskentällä. Näimme myöskin luomisihmeitä, kuinka jalka kasvoi pituutta, surkastuneet toimimattomat kädet alkoivat toimimaan ja paljon muuta. Ja suuret ihmisjoukot ylistivät Israelin pyhää Jumalaa, ja mikä kaikista tärkeintä vastaanottaen Jeesuksen Kristuksen Herrakseen ja Vapahtajakseen. Näimme suuren sielujen sadonkorjuun Jumalan Valtakuntaan.

Herätys on syttynyt latinalaiseen Amerikkaan ja nyt Herra on todella rakastanut Venezuelaa. Näiden ihmeiden kautta Herra todisti sen, että se ikuinen evankeliumi minkä Herran Profeetta saarnasi suurissa pastorikonferensseissa ympäri Venezuelan maan, oli totisesti Isä Jumalalta. Jokainen osavaltio sai kuulla raamatullisen elämää muuttavan sanoman parannuksenteon tärkeydestä, pyyhyyteen, vanhurskauteen ja Jumalan pelkoon palaamisesta ja Messiaan loisteliaasta tulemuksesta ja siihen valmistautumisesta. Ja jokaisen Pastorikonferenssin jälkeen seurakunnan johto ja maan johto, joukossa monia tohtoreita, lakimiehiä tulivat Herran eteen tekemään parannusta.

Näimme, kuinka Venezuelan kansa todella kunnioittaa Jumalaa ja Hänen Sanansaattajiaan. Se kunnioituksen määrä oli hämmästyttävää ja ihmeellistä. Näimme monia videoita ja kuvia, joissa jokaisen osavaltion lentokentällä itse kuvernööri, kaupungin johtajat, kansanedustajia, pastorien yhdistysten presidentit ja valtion ja seurakunnan korkein johto vastaanottamassa Jumalan Palvelijaa kaupunkiinsa suuressa kunnioituksessa ja ilossa.

Tiedämme, että kansakunnan johto määrittelee kansakunnan kohtalon ja nyt Venezuelan monien kirkkokuntien eri pastorit ja kansakunnan johto on huomioinut Herran Äänen ja tunnistivat heti Herran lähettämän pyhän Sanansaattajan. He todella huomioivat vierailunsa hetken Venezuelan Presidenttiä Nicolas Maduroa myöten, joka kutsui Profeetta Dr. David Owuorin koko tiiminsä kanssa presidentinlinnaan kiittääkseen ja kunnioittaakseen henkilökohtaisesti Heitä tästä herätyksen aallosta ja syvällisestä sanomasta Messiaan tulemuksesta eri kaupungeissa ja massiivisista parantumisista halki kansakunnan. Ja myös Presidentti sai vastaanottaa Jeesuksen elämänsä Herraksi. Kiitos Herralle!

Saimme todistaa suurta ihmettä, kun San Felixin kuvernööri oli pyytänyt sadetta rutikuivaan San Felixiin ja Jumalan Mies astui julkisesti suuren väkijoukon edessä livenä suorassa tv-lähetyksessä ja julisti avoimen taivaan ja kuuden tunnin sisään alkoi satamaan. Tämä ihme oli pinnalla numero yksi puheenaiheena muun muassa Twitterissä, eli nykyisessä X:ssä. Herra on sytyttänyt voimallisen upean herätyksen Venezuelaan ja Latinalainen Amerikka on nyt valmis herätykselle.

Ja korkeimman oikeuden presidentti yhdessä korkeimman oikeuden tuomarien kanssa tulivat kiittämään Herran Palvelijaa hänen väkevästä Herätysmissiostaan Venezuelaan, kun he näkivät ne massiiviset parantumiset kaupungista kaupunkiin & sateen historiallisen vierailun, jotta he voisivat tavata hänet ja ennen lähtöään hän voisi siunata heidät korkeimman oikeuden sisällä Caracasissa polvistuen itkien Herran edessä.

Vaikka he ovat korkeasti koulutettuja korkeissa viroissa Venezuelan kansakunnassa, heillä on hyvin erityinen paikka sydämessä Herralle, ja suuressa ilossa ja rakkaudessa Jeesukseen he vastaanottivat Herran sanoman. Kiittivät valtavasti herätyksestä, jossa Herra käytti pyhää Palvelijaansa sytyttämään halki kansakunnan. Toivottivat Venezuelaan uudestaan ja uudestaan. Nyt Venezuelaan on sytytetty suuri herätyksen liekki, jotta hekin voivat täyttää Taivaan.

Kenia on saanut nauttia jo massiivisesta herätyksestä 20 vuotta, kun heidän rampansa ovat kävelleet, joten nyt on Latinalaisen Amerikan aika ja rukoillaan myös Suomeen samaa, kun Herra lähettää tänne Suomeen Profeettansa ensi vuonna toukokuussa. Jos haluat kutsua hänet omaan kaupunkiisi, seurakuntaasi tai päästä tapaamaan häntä, ota yhteyttä.

Jumala haluaa tuoda kaikki kansakunnat mukaan tähän maailmanlaajuiseen lopunajan herätykseen, jotta voimme valmistautua Jeesuksen tuloon vastaanottaen Jeesuksen elämämme Herraksi pyhyydessä, vanhurskaudessa, Jumalan pelossa ja parannuksenteossa, erottautuen maailman synnistä ja rappiosta.  Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön alttareita on jo halki maailman ympäri Eurooppaa, Australiassa, Aasiaa, Yhdysvaltoja ja myös Suomessa ja niin edelleen. Tämä on merkittävä maailman laajuinen Jumalan liikehdintä, joka valmistaa pyhää tietä Herralle ja kiitämme Jumalaa, että saamme seurata ja olla kytkettynä myös Suomessa saakka.

Anna Anttila

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia