HYVIÄ UUTISIA ISRAELISTA!

Päärabbi yhdessä senaattorien ja hallitusten jäsenien kanssa Brasiliassa ovat järjestäneet kokouksen Knessetissä Israelissa, Jerusalemissa, jonne Herran Väkevin Profeetta on kutsuttu pääpuhujaksi marraskuussa 2023, jossa Hän tulee myös tapaamiseen yhdessä Israelin päärabbin ja Pääministerin kanssa.

Israel on tunnistanut heidän oman aidon ja oikean Profeettansa ja se tarkoittaa sitä, että pakanoiden täysi luku on tulossa täyteen (Room. 11:25). Totisesti Messias on tulossa!

Brasiliassa oli iso kokous, jossa oli mukana huippulakimiehiä ja liikemiehiä, hallituksen juhtoa, jossa he suunnittelivat Herran päätoimiston rakentamista Herran Sanansaattajalle Israelin lisäksi Santa Catarinaan Brasiliaan, jonka Brasilian valtio on lahjoittanut hänelle.

Israel, Brasilian helluntaiseurakunnat, TV ja Radiokanavat ovat tunnistaneet, että totisesti ISÄ JUMALA on lähettänyt väkevimmän Profeettansa valmistamaan kansakunnat MESSIAAN loisteliaaeeen tulemukseen ja ovat liittyneet mukaan tähän loisteliaaseen lopunajan parannuksenteon ja pyhyyden Herätykseen, jossa rammat kävelevät, sokeat saavat näkönsä, kuurot kuulonsa, mykät puhuvat ja miljoonat ihmiset vastaanottavat Jeesuksen elämänsä Herraksi.

Ylistys ja kunnia Israelin Jumalalle! Maailmalaajuinen Herätys, joka valmistaa tietä Messiaalle on totisesti alkanut! Voitto kuuluu Jeesukselle!

(Kuvassa Israelin suurlähettiläs Daniel Zorah)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia