16.3.2017 PROFETIA HÄLYTYS! HERRAN TULEMUS ON AIVAN KÄSILLÄ

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ROHIM, HERRA JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ROHI, JEHOVA SHALOM, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA TSORI, JEHOVA HASOPHET, HAMELECH, JEHOVA IMMEKA, JEHOVA ELI, ADONAI, JEHOVA MAGEN, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA YASHA, HERRA JUMALA, Taivaan ja Israelin Luoja, Hän on Puhunut kanssani tänään todella valtavalla tavalla, hyvin, hyvin poikkeuksellisella tavalla, tänään iltapäivällä. Ja tässä keskustelussa HERRA, Taivaan JUMALA, Hän tuli Puhumaan kanssani tapahtumista, jotka ovat pian tulossa tapahtumaan tässä maailmassa. JEHOVA JIREH on Puhunut kanssani jälleen tänään iltapäivällä, hyvin, hyvin vakavasti ja todella epätavallisella tavalla. JEHOVA EL OLAM, Iankaikkinen JUMALA, koskien tapahtumia, jotka ovat tulossa tapahtumaan maailmassa.

Tämä oli hyvin shokeeraava keskustelu, koskien sitä takaisin saamatonta tapahtumaa, joka on tulossa maailmaan; se on peruuttamaton. Ja kuinka kaunis aika jakaa teille tämä nyt, ennen kuin tämä tapahtuma tapahtuu. Joten tässä hyvin ainutlaatuisessa ja epätavallisessa keskustelussa tänä iltapäivänä, HERRA kaatoi minut ja nukahdin. Ja kun olin unessa, Hän näytti minulle valtavan näyn, jossa Hän vei minut erääseen paikkaan. Ja sitten Pyhän Hengen Persoona ilmestyi ja istui eteeni. Uudelleen, tänään iltapäivällä HERRA JEHOVA vei minut tiettyyn paikkaan ja sitten JUMALAN Pyhä Henki, Hän Puhui kanssani. Hän, jota sinä et voi pilkata, jota kukaan ei voi herjata tai pilkata, ja sitten nähdä JUMALAN Loisteliasta Valtakuntaa. Kukaan ei voi ikinä murehduttaa Häntä, ja sitten elää ja nähdä Taivaan Ikuisuus.

Joten tänään iltapäivällä todella poikkeuksellisessa keskustelussa, HERRA, Hän vei minut erääseen paikkaan. Ja tuossa paikassa seistessäni, Pyhän Hengen Persoona ilmestyi eteeni ja istui edessäni. Ja sitten Hän pyysi minua istuutumaan ja istuin suoraan Hänen eteensä, Pyhän Hengen, joka on ainoa Ystäväni ja ainoa Todistajani. Ja kun istuin siellä Hänen voimallisen Majesteettisuutensa ja Läsnäolonsa luona, silloin ylistys alkoi, Taivaallinen ylistys, hyvin, hyvin voimallinen ylistys tapahtui. Ja he palvoivat HERRAA oikealla puolellani, istuessani Hänen edessään. Ja sitten Hän lauloi ylistyksen mukana, istuen suoraan edessäni tänään iltapäivällä. Se oli kaunista, kaikista kauneinta ylistystä! He soittivat hyvin kauniita soittimia. Ja he ylistivät todella voimallisella ja hyvin kauniilla tavalla. En ole koskaan kuullut niin kaunista ylistystä siitä saakka, kun HERRA lähetti minut. Sen jälkeen Hän puhui minulle tietyistä tapahtumista, joita en voi jakaa täällä.

Mutta kaikista tärkeimpänä, tuon keskustelun lopussa Pyhän Hengen Persoona, Hän sanoi minulle: Mene ja kerro heille, HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Uudelleen, annahan kun toistan tämän erityisen tavan, jolla Hän sen sanoi: Mene ja kerro heille, HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Ei käsillä, vaan aivan käsillä.

Ja siinä hetkessä, kun katsoin vasemmalle puolelleni, näin itseni menevän moniin kansakuntiin ja puhuvan pastoreille keräten pastoreita ympäri maailmaa, ja kertoen heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se on käsillä. Mutta Hän sanoo, että se on nyt aivan käsillä. Ja näen myös, kun olin puhumassa pastoreille, saarnaamassa pastoreille ympäri maailmaa, niin vasemmalla puolellani on banneri, näen, että banneri nostettiin. En pystynyt näkemään ihmisiä, jotka nostivat bannerin, mutta siinä bannerissa sanottiin, että kun saarnasin pastoreille ja evankeliumin saarnaajille maailmanlaajuisesti, niin se lähetettiin Livenä Radiosta maailmanlaajuisesti. Joten missä tahansa Puhuin, koko maailma kuunteli julistusta siitä, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Tarkoittaen, että se on käsillä. Mutta Pyhä Henki, Hänen omin sanoin, sanatarkasti, sanoi: Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Aivan käsillä. Mutta minne tahansa menin saarnaamaan, niin se lähetettiin Livenä Radion kautta, netin välityksellä. Ja koko maailma pystyi kuunnella, vastaanottaa, kuunnella ja kuulla julistuksen, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Uudelleen, tämä on se erityinen keskustelu, joka minulla oli.

Ja sitten tuona hetkenä, tuon hetken toisella puolen nyt, tässä valtavassa näyssä, kun Pyhän Hengen Persoona ilmestyi eteeni tänään ja istuutui ja antoi tämän HERRAN, ISÄN ohjeistuksen, tuosta hetkestä eteenpäin Hän laittoi minut suremaan, Hän laittoi minut tuntemaan, kuinka surullinen ja murehtunut Hän on siitä tosiasiasta, että seurakunta tuolla ulkona ei ole valmiina. Ja muistan, että Hän mainitsi tiettyjä kaupunkeja, ja niiden joukossa ensimmäinen, jonka Hän mainitsi, oli New York. Pystyin näkemään, että pastorit New Yorkissa eivät ole valmiita. Mutta Hän mainitsi monia kaupunkeja halki maailman, Hän mainitsi monia kansakuntia tuolla ulkona. Hän antoi minun tietää, että he eivät ole valmiina.

Joten Hän sai minut tuntemaan, kuinka murehtunut Hän on, että seurakunta tuolla ulkona ei ole valmis, vaikka HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se on aivan käsillä. Sitten muistan, että murruin ja aloin itkeä. Itkin hyvin katkerasti. Itkin hyvin, hyvin katkerasti, sillä HERRAN Tulemus on aivan käsillä, mutta seurakunta tuolla ulkona ei ole valmis. Joten itkiessäni, itkin sitä seurakuntaa, joka tulee jäämään jälkeen, seurakuntaa, joka ei pääse sisälle. Olen nähnyt heidät. Ja se on valtava hetki, jota kukaan ei voi katsella, et voi kestää sitä.

Joten HERRA lähetti tänään Pyhän Hengen Persoonan, ja Hän istui edessäni ja Hän sanoi: Mene kertomaan heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se on aivan käsillä. HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Ja kun tein tämän julistuksen ja menin ympäri maailmaa, niin banneri nostettiin. Se on iso banneri. Näyttää, että siihen on kirjoitettu ja se on muovinen, kuin teltta-materiaalia, mutta enemmänkin muovinen. Ja siinä luki oranssilla: Se lähetetään Livenä. Ja pystyin näkemään sen Livelähetyksen. Ja tuo Radio on HERRAN Radio-asema. Jotakin tämän tapaista. Ja siinä on alkukirjaimet, mutta tiesin, mitä ne tarkoittavat. Ja se lähettää lähetystä maailmanlaajuisesti sieltä, minne tahansa menin saarnaamaan seurakunnalle, saarnaamaan KRISTUKSEN ruumiille, saarnaamaan pastoreille, saarnaamaan evankeliumin saarnaajille. Ja kerroin heille: Tämä on se, mitä HERRA sanoo: "HERRAN Tulemus on aivan käsillä".

Luen tässä Raamattua, luen Joelin kirjan lukua 1:15, ja Hän sanoo tässä, luen jakeesta 14:

14 Kuuluttakaa pyhä paasto, kutsukaa koolle juhlakokous, kootkaa vanhimmat ja kaikki maan asukkaat Herran, teidän Jumalanne, huoneeseen ja huutakaa Herran puoleen.

Uudelleen:

14 Kuuluttakaa pyhä paasto, kutsukaa koolle juhlakokous, kootkaa vanhimmat ja kaikki maan asukkaat Herran, teidän Jumalanne, huoneeseen ja huutakaa Herran puoleen.

Jae 15, Joelin kirjan luvusta 1:

15 Voi sitä päivää! Sillä lähellä on Herran päivä, ja se tulee niinkuin hävitys Kaikkivaltiaalta.

Tässä on monia Raamatun versioita, joita olisin voinut lukea. Mutta on hyvin selvää, että HERRA sanoo tässä, että tämä on se hetki, kun halki maailman, kaikkien maailman asukkaiden tulisi nyt kantaa surua synnin tähden. Ja tuon suremisen, jota he kantavat, ja murehtimisen murehtien synnin tähden, sen tulisi pystyä muuttumaan parannuksenteoksi ja nöyryydeksi HERRAN edessä, murtuneisuudeksi HERRAN edessä, synnin tähden.

Ja Hän sanoo, että on aivan kuin jokainen maailman asukas on itseasiassa tavalla tai toisella myötävaikuttanut maailmanlaajuiseen syntiin, jonka takia Hän kutsuu nyt maailmanlaajuisen parannuksenteon. Sillä näin tuon Radio-aseman lähettävän lähetystä maailmanlaajuisesti, koskien sitä, että heidän tulee tehdä parannus ja valmistaa Tie, sillä HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se lähetetään Livenä maailmanlaajuisesti. Tarkoittaen, kutsua maailmanlaajuiseen parannuksentekoon, maailmanlaajuisesti palaamaan vanhurskauteen JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, joka on ainoa tie Taivaaseen. Toiset uskonnot eivät vie ketään JEHOVAN Iankaikkiseen Valtakuntaan Taivaassa. Kaikki muut uskonnot ovat epäjumalanpalvontaa, ne ovat epäjumalanpalvonnan uskontoja.

Hän sanoo, että tässä hetkessä meidän tulisi olla peitettyinä häpeään syntimme tähden, ja tunnustaa syntimme ja itkeä syntejämme HERRAN edessä. Hän sanoo, että HERRA on itseasiassa nimittänyt tämän päivän ja siksi Pyhän Hengen Persoona lähetettiin luokseni jälleen kerran. Ja Hän istui edessäni tänään iltapäivänä ja Hän lähetti minut, Hän sanoi: Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se on aivan käsillä. Tarkoittaen, että se on tullut hyvin lähelle, todella lähelle. Tämä tarkoittaa, että päivä on nimetty tätä tarkoitusta varten, tuota päivää varten, tuota tapahtumaa varten. Hän sanoo, että nyt tänä hetkenä, kun tämä julistus on tapahtunut, meidän tulee kieltäytyä, pidättäytyä normaaleista askareistamme, normaaleista toimista, normaaleista ammateistamme, normaalista työstämme. Ja sitten asettaa erityinen hetki, jolloin meidän, seurakunnan ja kansakuntien, tulee nyt astua lähemmäs hoitamaan JUMALAN tarkoitusta, JUMALAN palvelemista ja JUMALAN parannuksentekoa tässä maailmassa.

Hän myös varoittaa suurtuhosta, joka tulee tapahtumaan. Ja itkin, valitin, surin sitä seurakuntaa, joka epäonnistui pääsemään sisälle. Tarkoittaen, että suurtuho odottaa, suurtuho tulee sen seurakunnan ylle, joka epäonnistuu pääsemään sisälle. Hän sanoo, että jumalisuus, jumalisuus on rappioitunut HERRAN huoneessa. Joten Hän sanoo, että nyt on aika ennallistaa se, eheyttää se jälleen, ja palata takaisin jumalisuuteen, tämän tapahtuman tähden. Pyydä heitä tekemään parannus! Pyydä heitä nyt valmistamaan tie! Kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Tarkoittaen, että kaikki tulee nyt ennallistaa, odottaessamme tätä siunatuinta, syvästi kunnioitetuinta HERRAN päivää. Totuuden hetkeä, päivää, jolloin tulemme tietämään, ketkä olivat todella uudestisyntyneitä. Ketkä olivat todella uudestisyntyneitä tässä maailmassa? Sillä juuri nyt kysyessäsi heiltä, "Oletko uudestisyntynyt?", he sanovat, "Kyllä, minä olen uudestisyntynyt!", "Oletko Hengellä täyttynyt?" "Kyllä, olen Hengellä täyttynyt." Mutta tuo päivä tulee olemaan testi. Tuo on se päivä, joka tulee vahvistamaan, todistamaan ja paljastamaan meille sen, mille perustalle sinun pelastuksesi oli rakennettu, oli lanseerattu. Onko se rakennettu hiekalle vai kallioille?

Joten Hän sanoo, että jumalisuus, joka on syövytetty, rappeutunut HERRAN huoneessa, tulee nyt ennallistaa. Monien rakkaus, joka on kylmennyt, se tulee nyt tehdä ja muuttaa takaisin palavaksi ihmisen sydämessä. Meidän tulee nyt kääntyä ja tuoda takaisin se palava rakkaus KRISTUSTA kohtaan. Hän on lähettänyt Hänet eteeni tänään iltapäivällä, ja Hän sanoi: Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Aivan käsillä. Kuinka mahtavaa! Kuinka valtavaa sanoa, se on aivan käsillä. HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Sillä Raamattu sanoo, se on käsillä. Mutta olla aivan käsillä tarkoittaa, että se on tullut nyt todella lähelle. Sen täytyy nyt tapahtua.

Ja HERRA JEHOVA jatkaa tehden näin ja osoittaen Hänen valtavaa rakkauttaan seurakuntaa kohtaan, ihmiskuntaa kohtaan. Hän vieläkin kutsuu ihmistä aina palaamaan takaisin. Hän sanoo, pyydä heitä palaamaan takaisin. Hän mainitsi monia kaupunkeja. En tiedä miksi Hän mainitsi New Yorkin kaupungin ensimmäiseksi. Seurakunta niissä kaupungeissa ei ole valmis, maailmanlaajuisesti.

Ja joka ikiseen paikkaan minne menin, lähetys oli maailmanlaajuinen HERRAN Radio-aseman kautta ja netin kautta. Joten kaikilla oli yhtä suuri mahdollisuus kuulla tämä julistus, joka sanoo: HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se on aivan käsillä. Pyhän Hengen Persoona Itse istui eteeni tänään ja sanoi: HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Ja vapisin, menin paniikkiin. En edes ajatellut, että saavuttaisin tämän hetken, jotta voisin julistaa tämän. Sillä kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä. Jaakobin kirjeen luku 5:8, aloitan jakeesta 7. Hän sanoo:

7 Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.

Jakeessa 8, Hän sanoo:

8 Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä.

Todella voimallista! Hän sanoo, heidän kestävä kärsivällisyytensä. Joten toisin sanoen, Hän sanoo, että aivan niin kuin maamies odottaa satoaan, kuinka paljon enemmän meidän tulee silloin odottaa. Sillä, kun maamies odottaa näitä väliaikaisia asioita täällä maailmassa, satoa, vehnää, ohraa, vihanneksia hoitaen niitä kärsivällisesti, osoittaen harvinaista kärsivällisyyttä, kestävyyttä ja luottamista. Luottaen, että sade tulee satamaan ja sato tulee kasvamaan, koskien tätä väliaikaista palkkioita, väliaikaista korvausta.

Kuinka paljon enemmän silloin me, jotka odotamme sulhasta, MESSIASTA Tulevaksi, ja jonka palkkio meidän odottamisestamme on Iankaikkinen Kirkkaus. Kuinka paljon enemmän meidän tulee olla kärsivällisiä siinä jumalisuudessa tässä hyvin jumalattomassa maailmassa? Tässä pahassa maailmassa, joka on täynnä seksuaalista moraalittomuutta; jokainen ajattelee moraalittomasti vasemmalla ja oikealla, siitä saakka, kun he ovat nuoria, kouluissa ja kaikkialla. Maailmassa on seksuaalisen moraalittomuuden tartunta. Maailmallisuus, jumalattomuus, pakanalliset systeemit, ateistiset systeemit ovat kuluttaneet ihmisen sydämen, siitä saakka, kun he ovat nuoria, kouluissa.

Mutta Hän sanoo: Mene ja pyydä heitä kestämään vielä vähän aikaa, sillä HERRAN Tulemus on nyt aivan käsillä. Se on aivan käsillä. HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Pyydä heitä kestämään vielä vähän aikaa, sillä HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Toisin sanoen, sinun Iankaikkisen palkkiosi Kirkkauden kruunu, vanhurskauden kruunu, Ikuisen elämän kruunu, Kirkkauden kruunu odottaa sinua. Kuinka paljon enemmän silloin meidän tulee olla kärsivällisiä vanhurskaudessa, jumalisuudessa, pyhyydessä, suorassa seisomisessa HERRAN edessä ja ehdottomassa uskossa, kuuliaisuudessa ja nöyryydessä HERRAN edessä? Kuinka paljon enemmän silloin?

Hän sanoo, että maanviljelijä luottaa, hänellä on uskoa, että kun hän kylvää sadon ja kitkee sen, niin sade tulee. Hän odottaa kärsivällisesti ja hänellä on ehdoton usko, 1000% usko, että sato tulee. Ja kyllä, hän korjaa sadon. HERRA, sinun JUMALASI varmistaa, että tuo maamies korjaa sadon. HERRA Itse, Hän julistaa, että jokainen työmies, joka työtä tekee, hänen palkkansa tulee maksaa. Kuinka paljon enemmän silloin Hän tulee palkitsemaan vanhurskauden tekijät ja pyhyyden tekijät, ja antamaan heille palkan, heidän palkkansa, heidän Kirkkauden kruununsa? Ja Hän istui minun eteeni tänään ja Hän sanoi: Mene ja kerro heille. Sen jälkeen, kun kaunis ylistys tapahtui Taivaassa, ja sitten Hän sanoi: Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Se on aivan käsillä. Kuinka ihmeellistä! HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Mutta miksi? Miksi he eivät voi kestää vielä vähän aikaa?

Ja Hän antoi minun tietää, että se toinen seurakunta, se seurakunta, joka ei ole nyt valmistautunut, ei ole kuunnellut julistusta, ei ole välittänyt, vaan on jatkanut toimiaan normaalisti kuten aina, seurakunta, jonka näet Matteuksen evankeliumin luvussa 22. Kun julistus tuli, he sanoivat, ei, olen kiireinen, teen muita juuttujani. Ei, itseasiassa, meillä on Israelin matka, joten olen kiireinen, menen Israeliin. Meillä on nyt häät seurakunnassa, meillä on projekti, mistä ihmeestä? Seurakunta, joka teki toimiaan normaalisti kuten aina; se oli niin kiireinen, että se ei voinut valmistautua ja mennä sisälle Hääjuhlaan.

Samaan aikaan tällä toisella puolella, Hän lähettää Pyhän Hengen Persoonan, Itse JUMALAN Pyhän Hengen. Ja Hän sanoi: Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan lähellä. Se on aivan lähellä. Ja Hän sanoo, miksi? Miksi et voi odottaa vain vähän aikaa vielä? Vain vähän aikaa vielä. Äiti, joka odottaa vauvaa, hän odottaa sitä kärsivällisesti. Hän kantaa vauvaa sisällään kärsivällisesti uskossa, että hän tulee synnyttämään vauvan. Ja hän tulee todella synnyttämään vauvan; yhdeksän kuukauden jälkeen vauva tulee syntymään. Kuinka paljon enemmän silloin seurakunnan olisi tullut sanoa, koskien tätä Iankaikkista asiaa, HERRAN päivää, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä.

Kuinka paljon enemmän meidän tulee silloin kestää vanhurskaudessa, ehdottomassa pyhyydessä, ehdottomassa pyrkimyksessä oikeassa seisomiseen HERRAN edessä, nollatoleranssissa, koskien pahuutta, luopumusta, syntiä? Hän sanoo, HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Psalmissa 113:3, Hän sanoo:

3 Auringon noususta sen laskuun saakka olkoon JAHVEN nimi, Herran nimi ylistetty.

HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Kun tuo päivä tulee, kaikki maailman kansakunnat tulevat ymmärtämään, että totisesti, kyllä, vain JAHVE on Iankaikkinen JUMALA. Kuinka surullista, jos myöhästyt tuosta päivästä! Olla JUMALAN lain toisella puolella, olla niiden ihmisten joukossa, joiden puolesta itkin niin katkerasti, koska he olivat epäonnistuneet pääsemään sisälle. Se seurakunta, joka epäonnistui pääsemään sisälle. Mene ja kerro heille, että HERRAN tulemus on aivan käsillä. Kuinka valtavaa! Mene ja kerro heille, että HERRAN tulemus on aivan käsillä. Se on aivan käsillä. Kuinka väkevää! Kuinka rakastettu aika, kun HERRA Itse tekee julistuksen, että HERRAN tulemus on aivan käsillä. Ja Hän palkitsee. Hän palkitsee kärsivälliset, Hän palkitsee heidät, jotka luottavat Häneen. Hän ei ole koskaan pettänyt heidän luottamustaan. Hän ei ole koskaan pettänyt heitä, jotka Häneen luottavat. Psalmi 18:30, Hän sanoo:

30 Jumalan tie on nuhteeton, Herran sana tulessa koeteltu. Hän on kaikkien kilpi, jotka häneen turvaavat.

Ja Hän sanoo: Mene ja kerro heille, HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Hän on siis kilpi heille, jotka luottavat Häneen. Ja kun tuo päivä tulee, he eivät joudu häpeään, vaan menevät sisälle Taivaan ikuisuuden turvaan. Hän sanoo, HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Kuinka valtavaa! Kuinka kaunista! Kuinka mahtavaa, että HERRA Itse voi tulla ja sanoa: Mene ja kerro heille. Sen kauniin ylistyksen jälkeen vasemmalla puolella Taivaassa. Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Psalmi 31:23.

23 Rakastakaa Herraa, kaikki hänen hurskaansa. Herra varjelee uskolliset, mutta ylpeileväisille hän kostaa monin kerroin.

Se tulee olemaan tilinteon päivä, kun HERRA tulee palkitsemaan. Sillä Hän sanoo, HERRA palkitsee uskolliset. Oletko ollut uskollinen HERRALLE? Oletko ollut uskollinen? Hän sanoo: Mene ja kerro heille, että HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Vieläkin näen Hänet. Vieläkin näen Hänen istuvan siellä. Joten HERRAN Tulemus on aivan käsillä. Tarkoittaen, että tämä on hetki luottaa HERRAAN.

He, joilla on korvat valmistakoon tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan loisteliasta seurakuntaa varten. Ja kuten sanoin, olen itkenyt unessa. Olen itkenyt, kun näin sen seurakunnan, joka epäonnistui pääsemään sisälle. Joten olkaamme luotettavia, olkaamme rehellisiä ihmisiä, luottakaamme, että HERRA on turvapaikkamme. Tämä on se hetki, jolloin luovuttaa normaalit ammattimme, normaalit työmme, normaalit askareemme, normaalit tehtävämme. Ja nyt tehdä työtä, vastata palveluksen kutsuun ja palvella HERRAA, pyrkiä pyhyyteen ja vanhurskauteen, olla uudestisyntynyt JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, voittaa sieluja HERRALLE.

Ja olen sanonut tämän uudelleen ja uudelleen, että kun MESSIAS tulee, Hän tulee tuomitsemaan kansakunnat. Hän tulee määrittelemään heidät, jotka pääsevät sisälle seuraavan mukaisesti: 1) Olivatko he kuuliaisia Hänen käskyilleen? Numero 2) Muuttiko kuuliaisuus Hänen käskyilleen sinua? Toisin sanoen, kuinka paljon tuo kuuliaisuus muutti heidän elämäänsä. Kun he olivat kuuliaisia, heidän elämänsä muuttui ja mukautui tuohon kuuliaisuuteen. Jos MESSIAS sanoo, ole pyhä, niin kuinka paljon olit kuuliainen sille? Ja kuinka paljon tuo kuuliaisuus, kuuliaisuus HERRALLE näkyi elämäntyylissäsi? MESSIAS on Tulossa. Olen nähnyt HERRAN Tulemuksen. Ja näin sanoo HERRA: HERRAN Tulemus on aivan käsillä! Shalom.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Profetia 16.3.2017. Profeetta Dr. owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia