8.2.2017: PROFETIA HÄLYTYS! MERKITTÄVÄ YDINSOTA TULOSSA IRANIIN

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA on Puhunut kanssani. Eilen HERRA Puhui kanssani yöllä. Istuin tuolissa ja luin Raamattua. Ja kuin istuin tuossa tuolissa lukien Raamattua, HERRA vei minut pois unessa. Ja sitten Hän Puhui kanssani siitä, mitä on juuri tapahtumaisillaan maailmassa, mitä tulee tapahtumaan maailmalle.

 

Nyt, näen sotilaslentokoneen, sellaisia todella moderneja hävittäjälentokoneita, kuten F-35:set. Kyllä. Näen ne pommien kanssa. Jopa etuosat, ne monet pommit, jotka ovat lentokoneiden alla. Sillä HERRA laittoi lentokoneet lentämään minun yläpuolellani, tällä tavoin. Ja ne ovat menossa tuohon suuntaan. Ne ovat todella, todella moderneja F-35:sia. Näen valtavan sodan, joka on tulossa. Ja minulla on tunne, että vuodesta 2005 saakka profetoimani Iranin ydinsota on juuri tapahtumaisillaan.

 

Uudelleen. Siitä saakka, kun 27. syyskuuta 2005, Mbeyasta, Tansaniasta, kun HERRA Puhui minulle Mbeyasta, Tansaniasta käsin, tästä valtavasta sodasta. Ydinsodasta, joka tulee tapahtumaan; Iranin ydinsodasta. Kun tulee olemaan kaksi ohjusta, jotka iskevät ydinvoimalaitokseen, joka on vuoren juurella autiomaassa. Siitä saakka, mielestäni se on Natanz ydinvoimakeskus, tai jotain sen tapaista. Kuitenkin, Iranissa.

 

Nyt, uudelleen. Viime yöstä saakka, kun olin istumassa istuimella ja luin Raamattua, ja tuolloin HERRA vie minut pois ja Hän näyttää minulle nämä hävittäjälentokoneet, F-35:set, huippulentokoneet. Stealth-hävittäjälentokoneet, sellaiset, jotka pystyvät välttämään tutkia, lentäen. Ja kun lentokone nousee ilmaan, HERRA laittaa sen nousemaan ilmaan yläpuolellani tällä tavoin, jotta voin nähdä lentokoneen alle; se on lastattuna täyteen paljon pommeja. Joten maailma seisoo juuri nyt merkittävän sodan partaalla. Julistan täällä, että olen nähnyt merkittävän sodan tulevan maailmaan. Se tulee olemaan vakava sota yrittäen ratkaista tämän ydinpommikiistan, ydinpommikriisin, joka on pitkittynyt monien vuosien ajan, koskien Irania, vastaan muut maat.

 

Muistatteko, tuossa unessa 27. syyskuuta 2005, nuo kaksi ohjusta, jotka mielestäni ammuttiin lentokoneesta tai jostain sen tapaisesta, en tiedä. Näyttää kuin, alan nyt ymmärtämään, ne ammuttiin lentokoneesta. Hyvin todennäköisesti ei Tomahawk ohjuksia risteilyaluksesta, lentotukialuksesta. Näyttää siltä kuin he lähettäisivät hävittäjälentokoneita. Kaksi, kaksi. Sillä näen, että ne ovat kuparia, niiden pommien kupariset takaosat, ja niitä on kaksi. Nuo kupariset takaosat pyörivät vastapäivään ja sitten ne iskevät tähän ydinvoimalaan Iranissa. Ja se tuli, joka purkautuu siitä, menee niin kauas kuin itä on ja niin kauas kuin länsi on. Ja pienet, pienet liekit, jotka menevät melkein ylös Taivaaseen saakka, tiedättehän. Ylös todella korkealle, taivaalle. Ja syy, miksi sanon ydinpommi, on koska näen ne pienet, pienet, pienet liekit sen suuren, suuren historiallisen tulen sisällä, jonka kaltaista maailma ei ole koskaan ennen nähnyt.

 

Joten olemme todella, todella merkittävän konfliktin partaalla. Eilen HERRA näyttää nyt minulle nämä stealth-hävittäjälentokoneet. Vain USA:lla ja Israelilla on tämän tyyppisiä lentokoneita. Ne lentävät yläpuolellani, ja näen niiden suuntaavaan siihen suuntaan. Joten maailmaan on tulossa vakava tilanne. Maailma istuu merkittävän romahduksen partaalla ja merkittävän, merkittävän sodan partaalla. Ja muistakaa, tuossa sodassa Israelin tulee aina voittaa.

 

Uudelleen, olen nähnyt hävittäjälentokoneiden lähtevän pommien kanssa tuohon suuntaan. Uudelleen, maailma istuu siis merkittävän maamerkin kynnyksellä, joka osoittaa hyvin tärkeän pisteen edetessämme kohti MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta. Olemme kaikki tietoisia, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä. Joten olen aina ollut hyvin varovainen yrittäessäni paikallistaa tuon sodan HERRAN profeetallisessa aikajanassa. Sillä, jos sanon, että tuo sota tulee tapahtumaan ja sitten MESSIAS tulee, silloin koko maailma tulisi pääasiassa odottamaan tuota sotaa, että se tapahtuu ennen kuin he valmistautuvat.

 

On siis paljon parempi, että sanon, että tuo sota tulee tapahtumaan todella pian. On paljon parempi, että sanon, että MESSIAAN Tulemus tulee ennen tuota sotaa, että tuo sota tapahtuu pian ja MESSIAS tulee ennen tuota sotaa. Jotta ihmiset olisivat kaikesta huolimatta valmiita, milloin tahansa tuon sodan ajankohta onkaan. Sen sijaan, että sanoisin, odottakaa tuota sotaa, kun se tulee, silloin tiedätte, että HERRA tulee. Sillä kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, milloin MESSIAS tulee.  Nytkin toistan siis saman HERRAN julistuksen. En voi sijoittaa tuota sotaa maailman kansojen edessä, sillä en voi sanoa heille, että, katso, tuo sota tulee tapahtumaan ja sitten MESSIAS tulee. Ei! Haluan kaikkien ja jokaisen olevan valmiina MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, huolimatta tuosta sodasta, huolimatta tuon sodan ajoituksesta.

 

Miksi? Sillä 15. tammikuun valtavassa keskustelussa, jonka HERRA minulle etuoikeutena antoi, tuossa vierailussa Hän vei minut ja laittoi minut seisomaan Taivaan Portille, 20-30 metrin etäisyydelle, ja näin, kuinka loisteliaat KRISTUKSEN lampaat ylöstemmattiin. Kaunis, pyhä seurakunta, kypsä morsian, täydellinen morsian, seurakunta, joka on valmistautunut, kestänyt kaiken sen vainon, ilkeyden ja herjaamisen maailmassa. Ja pitänyt yllä vanhurskautta kaikissa teoissa ja sydämissään ja kaikessa. Ja välttänyt kaikenlaista syntiä ja pahuutta. Näin heidän menevän sisälle. Noin 2 viikkoa tai 2-3 viikkoa sitten, melkein 3 viikkoa sitten; tämä on tuoretta HERRALTA. Noin 2-3 viikkoa sitten; tämä on todella, todella tuoretta HERRALTA, tuoretta JUMALAN Valtaistuimelta. Kun Hän vei minut ja laittoi minut seisomaan noin 20-30 metrin päähän Taivaan Ovesta ja näin, kuinka he menivät sisälle ja loisteliaat portaat ilmestyivät heidän ottaessaan askelia; ensimmäinen ja toinen askel, tällä tavoin, ja he olivat Taivaan Kirkkauden sisällä. Ja tämän jälkeen ovi suljettiin. Pilvi tuli ja peitti heidät sisään.

 

Joten vaikka puhunkin tästä sodasta, haluaisin maailman kansakuntien tietävän, että istumme merkittävän vierailun kynnyksellä, MESSIAAN Tulemuksen kynnyksellä. HERRA on nyt vienyt minut sille ovelle. Nyt HERRA on vienyt minut ovelle. Seison sillä ovella. Julistan MESSIAAN Tulemusta nyt ovella, Taivaan ovella, jossa seison nyt! Olen kuitenkin myös nähnyt sotalentokoneiden lähtevän ja on tulossa isku. On tulossa hyökkäys, sotilaallinen hyökkäys. Hävittäjälentokoneet lähtevät. Ne näyttävät häivepommikoneilta, hävittäjälentokoneilta, F-35 lentokoneilta, ennemminkin sellaisilta koskemattomilta lentokoneilta, huippuluokan lentokoneilta, jotka pystyvät tekemään vakavaa jälkeä.

 

Olen nähnyt nämä asiat. Ja julistan ne teidän kuullen, jotta kun kuulet nämä asiat, et koskaan kovettaisi sydäntäsi. Ja voit nyt valmistaa sydämesi MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Kuinka kaunista aikaa elää, kuulla julistus MESSIAAN Tulemuksesta, joka tavoittaa korvasi, kun jalkasi vielä kävelevät täällä maailmassa, tämän maapallon maaperällä. Voida elää ja kuulla ja tehdä oleellisia, todellisia voittoja valmistautuen vanhurskaudessa ja ehdottomassa pyhyydessä, ja nähdä ikuisuus. Jotta silloin, kun kaikki on sanottu ja tehty, olet saanut kaksinkertaisen voiton. Elit täällä maailmassa, olit uudestisyntynyt maailmassa, ja sitten menet iankaikkiseen Taivaaseen. Tämä on siis kaunis päivä! Nämä ovat ihania toivotuksia HERRAN Tulemuksesta! Nämä ovat upeita uutisia, jotka tavoittavat maailman neljä kulmaa tänä ajankohtana. Tässä ajassa kaikista kaunein asia ikinä on, että olet uudestisyntynyt; olet kristitty, elät kristittynä. Sillä elämme seurakunnan ajankohdassa, seurakunnan hetkessä.

 

Tämä on seurakunnan hetki! Näemme valtavia ihmeitä ja valtavia merkkejä. Näemme, kuinka istuimme Keniassa todella suuren katastrofin partaalla, nälänhädän ja kuivuuden tragedian partaalla. Ja näemme, kuinka HERRAN pelastava Käsi vieläkin auttaa heitä ja toi Sateen heille. Jotta ihmiset pystyvät kasvattamaan viljelykasveja, kasviksia ja kaikkea. Joten tämä maa hiljalleen alistui kokonaan Raamatun auktoriteetin alle. Mutta siitä katastrofista, jonka näet muissa paikoissa, joissa ei ole satanut, ymmärrät, että se olisi voinut olla paha tilanne, se olisi voinut olla todella paha tilanne. Ja HERRAN pelastava Käsi; jopa tänään puhuessamme, Makuenin maakunnassa, Keniassa on historiallinen sade. Suurempi kuin se ensimmäinen sade, joka heillä oli. Uganbanin kaupungissa. Kuinka kaunis aika elää ja olla kristitty, ja sanoa, olen uudestisyntynyt! Kuinka voimallista! Sanoa, olen uudestisyntynyt, ja olen tarkoituksellisesti ja harkitusti päättänyt ja tarkoittanut vaeltaa pyhyydessä, sillä haluan nähdä ikuisuuden JUMALAN luona, ikuisuuden Taivaassa.

 

Ja Raamattu sanoo, että hän lähetti palvelijansa kutsumaan heidät, joita varten hääjuhla oli valmistettu. Hän sanoo, mestari, isä, oli valmistanut hääjuhlan pojalleen. Sitten hän pyysi palvelijansa menemään ulos ja kutsumaan, tuomaan niitä, jotka olivat kutsuttuja, niitä, joita varten hääjuhla oli valmistettu, vieraita. Ja Hän sanoo, palvelija meni ja sanoi heille, syöttövasikat on teurastettu. Syöttövasikat on teurastettu. Mutta he, joita varten sanoma oli annettu, olivat kiireisiä ja harhaan johdettuja, kiinni tämän maailman harhassa. Ja he menettivät sen. Ja Hän sanoo, he eivät ansaitse sitä.

 

Mutta sinä, joka olet nyt kuulolla, voit harkitusti ja tarkoituksellisesti valmistautua. Ja sanoa, tuona päivänä haluat olla Taivaassa ja istua tuossa illallispöydässä, seurakunnan osuudessa, seurakunnan loisteliaassa osuudessa. Se on se syöttövasikka, se perintö, se osuus, jonka JUMALA on kaivertanut, Hän on leikannut seurakunnalle, ja josta se tulee nauttimaan tuossa illallispöydässä. Tämä on seurakunnan perintö-osa, ikuisuus, joka on annosteltu seurakunnalle. Kirkkaus, joka on annosteltu sille, ilo, joka on annosteltu sille, täydellinen palvonta hyvinvoinnissa ja terveydessä, joka on annosteltu sille. Istuen siellä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa ja Aabrahamin, Iisakin ja Israelin JUMALAN kanssa.

 

Sinä valitset, sinä voit tehdä päätöksen tänään. Sillä HERRA on jatkanut MESSIAAN Tulemuksen julistamista uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Jos on jokin sanoma, jonka kanssa HERRA on minut lähettänyt, siitä saakka, kun tulin, se on: Tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus ja kääntykää vanhurskauteen. Säilyttäkää pyhyys sydämissänne. MESSIAS on tulossa! Johdonmukaisesti jokainen uni, jokainen näky, jokainen Ääni puhuu minulle jatkuvasti MESSIAAN Tulemuksesta. Eräänä päivänä kieleni Sanat tulevat täyttymään tässä maailmassa ja Taivaassa. Ja se on päivä, jolloin tulen tanssimaan HERRAN edessä ja sanomaan, minä kerroin teille! Voi, kuinka toivon ja rukoilen, että et ole siellä kuulemassa minun sanovan, minä kerroin sinulle! Vaan, että sinut on otettu ylös.

 

Mutta olen nähnyt, että julistus on nyt ovella. Seison nyt 20-30 metrin etäisyydellä Taivaan sisäänkäynnistä. Ja valtavan suuri JUMALAN Kirkkaus, joka on suurempi kuin puolet maailmasta, oli siellä. Ja he menivät sisälle; loisteliaat portaat ilmestyivät, kun he astuivat niille ja menivät sisälle. Julistus MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta tapahtuu nyt Taivaan ovella. Nyt on aika lopettaa maailman asiat ja valmistautua ja olla valmiina jatkuvasti, joka hetki omistaen parannusta tekevän sydämen.

 

Te, niistä monista niin sanotuista kehittyneistä kansakunnista, teidän täytyy varmistaa, että tuo kehitys ei estä teitä pääsemästä ikuisuuteen. Jos olet nainen, tarkkaa pukeutumistasi, jos olet mies, tarkkaa pukeutumistasi. Tarkkaa sydäntäsi. Mitä elokuvia katsot? Mikä on elämäntyylisi? Mitä olet mukana tekemässä? Oletko pyhä? Oletko vanhurskas? Puhdistaako HERRAN Henki sinua Kirkkaudesta Kirkkauteen? Vai oletko vieläkin osa sitä suuren suurta luopumusta seurakunnassa? Tämä on tilinteon hetki! Totuuden hetki on täällä. Tämä on kaunis hetki! Sillä on parasta, että valmistaudut nyt kuin, että tulet olemaan shokissa tuona päivänä, jolloin Hän sanoo, totisesti minä sanon teille, minä en tunne teitä!

 

He, joilla on korvat, valmistautukaa HERRAN Tulemukseen! Minun Kuninkaani, minun HERRANI on tulossa. Hän on tulossa ottamaan upean, pyhän seurakunnan, loisteliaan seurakunnan. Kauniin seurakunnan, joka on ollut uskollinen Hänelle, säilyttänyt uskon JEESUKSEEN KRISTUKSEEN. On kävellyt uskossa, huolimatta tämän maailman ahdistuksesta. Ja on ollut uskollinen vanhurskaudelle, on pysynyt pyhyydessä. On elänyt erottautunutta elämää. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa! Shalom.

 

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

 

(Suomennos Profetiasta 8.2.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia