PIISPOJEN PYHITYS JA VIRKAANASETTAMINEN – PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖ 28.-29.4.2017

Se oli todella historiallinen ja upea päivä. 83 Piispaa pyhitettiin Keniassa Parannuksenteon & Pyhyyden Palvelustyön seurakunnassa. Ensimmäisenä päivänä oli valittujen Piispojen upotuskaste, jossa HERRAN Kirkkaus oli nähtävissä. Seuraavana päivänä oli suuri juhlatilaisuus ja Pyhä Ehtoollinen ja Öljyllä voitelu. Koko maailma seurasi netin kautta seremoniaa.

”Tämä tulee aikana kun seurakunta on langennut ja luopumuksessa. Tälle tapahtumalle on siis suuri tarve. Nämä HERRAN ohjeistukset tulevat olemaan kuin lahja seurakunnalle, jotta se voi keskittyä alkuperäiseen kutsuunsa. Virkaanasettamisseremonia koostui useista seremonioista. Valitut Piispat saivat vaatteen. Heidän kutsuttiin esille yksitellen nimeltä. Jokaiselle heistä oli varattu oma tuoli. Lopuksi HERRAN Profeetta jakoi Pyhän Ehtoollisen, jossa oli Israelilaista Maza leipää. Juhlinta räjähti ja 4 isoa nautaa oli teurastettu, sekä muita eläimiä. Lopuksi oli upea vaalenapunainen kakku juhlan päätteeksi.

Tämä on tärkeä päivä tämän Palvelustyön Historiassa. HERRA on valinnut kutsua ihmisiä palvelemaan Häntä. Tämä kutsu tulee kriittisenä ajankohtana seurakunnan historiassa. Kristuksen seurakunta vaatii uutta JUMALAN Henkäystä tänä uudistumisen ajankohtana. JUMALA todella rakastaa seurakuntaa. Nämä Piispakandidaatit menevät ulos ja tekevät valtavia voittoja Kristuksen Palvelustyölle. Siunattu olkoon ISÄ JUMALA, HERRA JEESUS  ja PYHÄ HENKI. Piispan ja seurakunnan palvelustyö on KRISTUKSEN Palvelustyötä, KRISTUKSEN, joka on seurakunnan ylin Paimen, joka kuoli Ristillä ja lunasti seurakunnan ja omistaa sen ja on seurakunnan ylin pappi. Piispat jakavat KRISTUKSEN työn ja julistavat JEESUKSEN Kirkasta nimeä tässä pimeässä maailmassa. Seurakunta kuuluu siis KRISTUKSELLE. Työnne on julistaa Hänen loisteliasta Nimeään ja rakentaa seurakunta, jossa KRISTUS on pää. JEESUS antoi käskyn ensimmäisille opetuslapsille ja samoin myös teille. Teille annetaan tänään tehtävä mennä ja jatkaa KRISTUKSEN Palvelustyötä. Saarnaatte tälle kuolevalle maailmalle ilouutisia pelastuksesta.

Tänään kysymyksien kautta tulen testaamaan teitä, menettekö läpi tämän prosessin ja läpäisettekö testin. Teillä on vastuu, koska seurakunta tuolla ulkona on langennut ja luopumuksessa. Teidän vastuunne on julistaa parannuksentekoa luopumuksesta ja synnistä pois kääntymistä, vanhurskautta ja pyhyyttä. Tehtävänne on kääntää seurakunnan fokus ulospäin, ulossuuntautuvaksi, jotta seurakunta voisi evankelioida, saavuttaa ihmisiä ja kertoa hyviä uutisia maailmalle. Näin autatte kuolevaa maailmaa. Kerrotte heille, että:

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. (Joh. 3:16)

Näin he saavat ikuisen armon, ilon, rauhan ja ikuisen elämän. Julistakaa niitä upeita voittoja Golgatan Ristillä, Hänen, joka kuoli seurakunnan puolesta. Hän kutsui meidät tästä pahasta pimeydestä Hänen ihmeelliseen Valkeuteensa. Hän on kutsunut teidät pyhäksi omaisuuskansaksi, jotta voit mennä ulos ja julistaa pelastuksen upeaa valkeutta. Näette sen luopuneen seurakunnan maailmassa, joka ei pysty julistamaan valkeutta, koska pimeys on huoneessa.

Tämän Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön agenda, jonka HERRA JAHVE on lanseerannut, on valmistaa tie MESSIAAN tulolle. Tämä seurakunta  on Pyhän JUMALAN Kirkkauden ja Pyhän Hengen asumus. Kirkkaus on täällä ja se tiedetään jo neljällä maailman suunnalla ja se nostaa myös standardia.

Seurakunnan kaste on upotuskaste kokonaan vedessä sekä Pyhän Hengen kaste, kuten teidät kastettiin eilen ja näimme JAHVEN Pilven kastetilaisuudessa. Vedessä kuolette ja yösnousette JEESUKSEN kanssa. Nyt teiltä vaaditaan olla JUMALAN Valkeuden todistajina, loistaen pyhyyden ja vanhurskauden valoa. Teidän tulee muistaa tärkein käsky, jonka JEESUS antoi: Rakastakaa toisianne. Valmistakaa loistelias pyhä seurakunta, sillä MESSIAS on tulossa nyt.

HERRA on puhunut kanssani unessa Äänellään jokaisen teistä kutsusta. Teillä on erityinen palvelustyö, jonka HERRA on antanut teille. Teidät on kutsuttu uniikkina aikana, kun luopumus on maksimissaan. Teidän kutsunne on lahja, jonka HERRA on antanut seurakunnalle.

Varma on tämä sana: jos joku pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, niin hän haluaa jaloon toimeen. 2 Niin tulee siis seurakunnan kaitsijan olla nuhteeton, yhden vaimon mies, raitis, maltillinen, säädyllinen, vieraanvarainen, taitava opettamaan, 3 ei juomari, ei tappelija, vaan lempeä, ei riitaisa, ei rahanahne, 4 vaan sellainen, joka oman kotinsa hyvin hallitsee ja kaikella kunniallisuudella pitää lapsensa kuuliaisina; 5 sillä jos joku ei osaa hallita omaa kotiansa, kuinka hän voi pitää huolta Jumalan seurakunnasta? 6 Älköön hän olko äsken kääntynyt, ettei hän paisuisi ja joutuisi perkeleen tuomion alaiseksi. 7 Ja hänellä tulee myös olla hyvä todistus ulkopuolella olevilta, ettei hän joutuisi häväistyksen alaiseksi eikä perkeleen paulaan. 1. Tim. 3:1-7

Sinun tulee olla nuhteeton. Kukaan ei voi nostaa sormeaan sinua vastaan. Sinun tehtäväsi on JEESUKSELTA: ”Ruoki Minun lampaitani”! Vastaanotimme parannuksenteon ja pyhyyden opin Golgatan Ristillä, mutta tämän päivän seurakunta hylkii tuota oppia ja he ovat täten kääntyneet pois HERRAN valtatieltä. Parannuksenteon ja pyhyyden opista tulee pohja sinun palvelustyöllesi. Sinusta tulee tämän pyhän uskon ja vanhurskauden suojelia, jonka JEESUS lunasti Ristillä. Keräät JUMALAN kansan seurakuntaan, Hänen lampaansa. Sinne kuuluvat ne uuden liiton, kallisarvoisen JEESUKSEN Veren pyhät sakramentit.

Arvoja, joilla on merkitystä HERRALLE: Tämä Piispojen pyhitys on erityinen ja vakava asia HERRALLE. Pyhityksellä on kansallinen merkitys HERRALLE ja se tuo näin suuren vastuun. JUMALA valitsi Israelin Hänen omaisuuskansakseen.

1 "Ja kutsu eteesi israelilaisten joukosta veljesi Aaron poikineen, että he pappeina palvelisivat minua, Aaron ja hänen poikansa Naadab ja Abihu, Eleasar ja Iitamar. 2 Ja teetä veljellesi Aaronille pyhät vaatteet, kunniaksi ja kaunistukseksi. (2. Moos. 28:1-2)

5 Jos te nyt kuulette minun ääntäni ja pidätte minun liittoni, niin te olette minun omaisuuteni ennen kaikkia muita kansoja; sillä koko maa on minun. 6 Ja te olette minulle pappisvaltakunta ja pyhä kansa.' Sano nämä sanat israelilaisille." (2. Moos. 19:5-6).

Israelissa oli 12 heimoa. Kun HERRA löi Egyptiä vapauttaakseen heidät, niin Hän kuitenkin valitsi vain yhden heimon pyhitystä varten. Ja tästä Leevin heimosta Hän valitsi vain yhden perhekunnan, Aaronin perhekunnan, jonka Hän pyhitti. HERRA ei siis pyhittänyt kaikkia. (4. Moos. 3:11-13) Ja te olette tämän perheen jäseniä. Hän salli seurakunnan tulla tämän perheen jäseneksi.

1 Olihan tosin ensimmäiselläkin liitolla jumalanpalvelussäännöt ja maallinen pyhäkkö. 2 Sillä maja oli valmistettu niin, että siinä oli etumainen maja, jossa oli sekä lampunjalka että pöytä ja näkyleivät, ja sen nimi on "pyhä". 3 Mutta toisen esiripun takana oli se maja, jonka nimi on "kaikkeinpyhin"; 4 siinä oli kultainen suitsutusalttari ja liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja liiton taulut, 5 ja arkin päällä kirkkauden kerubit varjostamassa armoistuinta. Mutta näistä nyt ei ole syytä puhua kustakin erikseen. 6 Kun nyt kaikki on näin järjestetty, menevät papit joka aika etumaiseen majaan jumalanpalvelusta toimittamaan, 7 mutta toiseen majaan menee ainoastaan ylimmäinen pappi kerran vuodessa, ei ilman verta, jonka hän uhraa itsensä edestä ja kansan tahattomien syntien edestä. 8 Näin Pyhä Henki osoittaa, että tie kaikkeinpyhimpään vielä on ilmoittamatta, niin kauan kuin etumainen maja vielä seisoo. 9 Tämä on nykyistä aikaa tarkoittava vertauskuva, ja sen mukaisesti uhrataan lahjoja ja uhreja, jotka eivät kykene tekemään täydelliseksi omassatunnossaan sitä, joka jumalanpalvelusta toimittaa. (Hep. 9:1-9)

Tuo väliverho erotti kaikkein pyhimmän. Synnin tähden ihminen erotettiin HERRASTA. Ihminen ei voinut palvella HERRAA, mutta JEESUS tuli ja repäisi tuon väliverhon ja salli seurakunnan astua sisälle.

1 Katso, ei Herran käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan: 2 vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule. (Jes. 59: 1-2)

Vain synti erottaa meidät HERRASTA. 2. Moos. 30:10. Mutta kun väliverho repesi, niin se salli myös sinun astua sisälle! Ihmiselle raskaan paksun verhon repäisy oli täysin mahdotonta.

50 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä. 51 Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, (Matt. 27:50-51)

Olemme todistaneet, kuinka ISÄ JUMALA on laskeutunut Kenian kokouksiin: Kapkatetissa, Kakamegassa, Angolassa, Kisumussa, Nakurussa ja River Sidessa. Olette olleet Kirkkauden läsnäolossa. Lisäksi tämä Piispojen pyhitys ja virkaanasettaminen tuo sinulle hengellisen puhdistautumisen. Sen tarkoitus on pihdistaa sinut JEESUKSEN Verellä oman parannuksentekosi kautta. Olet valmis pyhään palvelukseen. Se ei tarkoita sitä, mitä näet tuolla ulkona seurakunnissa. Sillä tämä tuo sinulle täydellisen antautumisen Pyhälle Hengelle. Annan itseni sinulle HERRA JEESUS. Et voi jättää edes ¼ sydämestäsi ulkopuolelle.

1 Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne. 2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. (Room. 12:1-2)

Tämän pyhityksen tehtävä on siirtää HERRAN Voima teihin, jotta voitte suorittaa KRISTUKSEN agendaa. Tarvitset pyhitetyn sydämen, jotta voit suorittaa kutsuasi.

19 Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? 20 Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne. (1. Kor. 6:19-20)

Tämän pyhän pyhityksen tarkoitus on nostaa JEESUS korkeimmalle sijalle sinun sydämessäsi. Pyhitetty sydän kirkastaa JEESUSTA. Tämä on Pyhän Hengen palvelustyö. Älä tee valaa täällä, jos et ole varma pystytkö pitämään sitä.

Hän on tämän sydämen Kuningas. 4 Kun teet lupauksen Jumalalle, niin täytä se viivyttelemättä; sillä ei ole hänellä mielisuosiota tyhmiin: täytä, mitä lupaat. 5 On parempi, ettet lupaa, kuin että lupaat etkä täytä. 6 Älä anna suusi saattaa ruumistasi syynalaiseksi, äläkä sano Jumalan sanansaattajan edessä: "Se oli erehdys"; miksi pitäisi Jumalan vihastua sinun puheestasi ja turmella sinun kättesi työt? 7 Sillä paljot unet ovat pelkkää turhuutta; samoin paljot puheet. Mutta pelkää sinä Jumalaa.

 

JULKISET KYSYMYKSET PIISPA-EHDOKKAILLE /Avainasioita, joilla on merkitystä HERRALLE JEESUKSELLE:

Voitko tunnustaa seuraavan HERRAN ja Kaikkien todistajien läsnäollessa?

Oletko tietoinen, että JUMALA on kutsunut sinut Piispain neuvostoon ja tähän loisteliaaseen Palvelustyöhön, jonne JUMALAN Pilvi on laskeutunut? Palvelustyöhön, jossa Taivas on käsketty useasti avautumaan ja vapauttamaan Jälkimmäisen Kirkkauden ja voitelun ja Jälkimmäisen Sateen, Pyhän Hengen Sateen. Jossa myrkylliset kaivot on käskety paranemaan ja ne ovat parantuneet. Rammat ovat kävelleet, sokeiden silmät ovat avautuneet, kuurojen korvat avautuneet, jossa halvaantuneet ovat nousseet ylös ja kävelevät vielä tänäkin päivänä. Lepra ja Aids on parantunut, syöpiä nuhdeltu ja ne ovat kadonneet, vuoria ravisteltu, kuten Mount Everest, merille on puhuttu ja ne ovat vyöryneet ulos. Oletteko ymmärtäneet?

  1. Oletko halukas täyttämään tämän pyhän toimen roolin tehden parhaasi JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä, joka on sielusi Paimen?
  2. Uskotko, että Raamatun pyhät kirjoitukset sisältävät kaiken sen, mitä ihminen tarvitsee mennäkseen sisälle JUMALAN ikuiseen Valtakuntaan?
  3. Lupaatko olla uskollinen rukouksessa ja Pyhän Raamatun opiskelussa, ollaksesi enemmän Kristuksen kaltainen?
  4. Oletko halukas uskollisesti ja määrätietoisesti opiskelemaan päivittäin pyhää Raamattua, jotta voit opettaa muita Raamatun pohjalta, ja vain Raamattua, eikä mitään muuta?
  5. Oletko uskollinen etsimään Väkevän Pyhän Hengen apua ja JUMALAN tahtoa evankeliumin tehtävässä?
  6. Aiotko kääntyä kaikista tietoisista itsekkäistä haluista ja jumalattomuuksista? Jotta voit olla esimerkki muille, jota vihollinen ei voi syyttää.
  7. Tuletko vastustamaan kaikenlaisia outoja oppeja privaatisti ja julkisesti?
  8. Tuletko aina tuomaan ojennuksen pahoille ihmisille, luopumuksessa oleville, ilman kompromisseja?
  9.  Tuletko pitämään uskon ja luottamuksen aina HERRASSA JEESUKSESSA kaikissa annetuissa askareissa?
  10. Oletko valmis olemaan täysin lojaali HERRAN Väkevälle Profeetalle?
  11. Tulet aina pakenemaan kaikenlaista tietoista pahuutta, moraalittomuutta, korruptiota, valheita ja eksytystä?
  12. Oletko valmis olemaan hyväntahtoinen ja tekemään työtä nöyryydessä? Ymmärrät, että tulet neuvomaan kaikkia sinun allasi: pastoreita, evankelistoja, vanhimmistoa, jotta voit rohkaista heitä JUMALAN suurta tehtävää varten, joka annettiin seurakunnalle.
  13. Ymmärrätkö sen armeliaisuuden, lempeyden ja hyväntahtoisuuden palvelustyössäsi koskien alaspainettuja, sairaita, leskiä ja orpoja? Rukoilet heidän puolestaan ja puolustat heitä, joilla ei ole ääntä yhteisössä?
  • KYLLÄ OLEN, JOTEN AUTA MINUA JUMALA!

 

HERRA on osoittanut luottamuksensa sinuun. Sinulla on luonnetta ja kykyä suorittaa KRISTUKSEN agendaa seurakunnassa. HERRA on valinnut sinut tähän pyhään palvelustyöhön ja virkaan Piispaksi. Tulet saarnaamaan omalla elämäsi esimerkillä. Saarnasi tulee inspiroida seurakuntaa ja rohkaista heitä pyhyyteen ja tien valmistamiseen MESSIAAN Tulemukseen. Sinun elämäsi tulisi loistaa valoa yhteisöösi ja kansakuntaasi. Pelkäät HERRAA ja alistut myös Piispain Valtuuston alle tässä loisteliaassa Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä. Sinua ei tulla koskaan löytämään korruptiosta omien voittojesi tavoittamiseksi. Tarkoitus on, että menet ja Palvelet JUMALAA. En lähetä sinua tekemään työtä tai saarnaamaan, vaan palvelemaan HERRAA. Olet HERRAN Palvelija. Sinun kutsusi:

19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." (Matt. 28:19-20)

Maailma tulee vihaamaan teitä. Tämä on yksinäinen paikka. Tulet oleman yksinäisellä paikalla. HÄN ei kuitenkaan tule pidättämään sinulta palkkaasi. Hän tulee ja maksaa sinulle tekojesi mukaan.

12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. (Ilm. 22:12)

 (PYHÄ EHTOOLLINEN)

Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän, 24 kiitti, mursi ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan; tehkää tämä minun muistokseni". 25 Samoin hän otti myös maljan aterian jälkeen ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni; niin usein kuin te juotte, tehkää se minun muistokseni".

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia