18.4.2019 PROFETIA JUMALAN TUOMIOISTA TULOSSA KENIAAN MUSTAMAALAUKSEN JA SYNNIN TÄHDEN (OSA 1)



Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA JAHVE, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ELION, JEHOVA ADONAI, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA HOSEINU, Hän on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset, viime yönä. Se oli hyvin hyvin vakava keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani viime yönä. Tässä keskustelussa HERRA Puhui siitä, miksi Hän on tuominnut Kenian. HERRA on jatkanut siitä tuomiosta puhumista, joka on nyt Keniassa, siitä meneillään olevasta tuomiosta, joka on meneillään Keniassa. Hän Puhui hyvin vakavalla tavalla siitä HERRAN Tuomiosta, joka tapahtuu ja on meneillään juuri nyt tässä maassa, koska tämä kansakunta päätti mustamaalata ja levittää perättömiä valheita Hänen Kahdesta Profeetasta. HERRA JEHOVA on Puhunut jälleen hyvin hyvin vakavalla tavalla viime yönä klo 01 alkaen aina klo 02 saakka. Sitten heräsin ja aloin soittamaan puhelinsoittoja ympäriinsä.


Ymmärsin, että tämä kansakunta menee läpi vaikeita aikoja. He ovat koskeneet hyvin herkkään kohtaan. Tämän kansakunnan tulee tehdä parannus johtajista lähtien aina alas pienimpiin henkilöihin saakka, jopa eläimille tulee antaa säkkivaatteet. Heidän täytyy pukea eläimensä myös säkkiin, sillä olen nähnyt uskomattoman kuivuuden. Olen nähnyt koko Taivaan suljettuna. Ei edes yhtäkään pisaraa sada. HERRA on myös tehnyt sen hyvin selväksi, että jos he tekevät parannuksen ja kunnioittavat näitä Kahta Profeettaa, kunnioittavat sitä Ääntä, jonka HERRA on asettanut tänne, niin Hän tulee muistamaan heitä sanojensa mukaan Jeremia 18, mukaan. Jos kansakunta tekee parannuksen, silloin Hän tulee muistamaan kansakuntaa. Ennen kuin kerron teille, mitä HERRA on Puhunut, luen Jeremia 18:

”7 Yhden kerran minä uhkaan temmata pois, hajottaa ja hävittää kansan ja valtakunnan; 8 mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille.


Hän on hyvin selvä siinä, että on ulospääsystrategia, ulospääsy tästä on parannuksenteko. Jos he voivat kääntyä, kääntyä pois pahuudestaan ja jumalattomuudestaan ja tekemään parannuksen. Ja jakeessa 9-10 hän sanoo, että jos he palaavat takaisin ja puhuvat jälleen pahaa, tulen vieläkin tuhoamaan heidät. Viime yönä HERRA Puhui kanssani seksuaalisynnistä tässä maassa, joten viime yönä, tänä yönä HERRA Puhui kanssani HERRAN Tuomiosta tässä maassa ja Hän sanoi, että Hän tulee kasvattamaan Hänen Tuomiotaan ja kiihdyttämään sitä. HERRA vei minut joka puolelle maata ja näytti seksuaalisyntiä tässä maassa, seksuaalisynnin tässä maassa, seksuaalisynnin maassa, jonka nimi on Kenia, kaikista kauheimman seksuaalisynnin tässä maassa, joka on homoseksualismi!


HERRA vei minut ympäri tämän maan ja näytti homoseksualismia meneillään tässä maassa. HERRA on Pyhä. HERRA on vanhurskas. HERRA vaatii, että ne ihmiset, jotka ovat valittuja, niin kannatte tämän kaltaista pyhää Herätystä olemalla pyhät! Olkaa pyhät, sillä Minä olen Pyhä. HERRA JEHOVA, Hän, joka herätti joka ikisen tänään tässä maassa. Hän herätti heidät ja antoi heille henkäyksen. Hän antoi heille henkäyksen, joten he heräsivät. Jos Hän ei alkanut teille henkäystä, niin kuolitte. Hän, joka herätti joka ikisen lapsen, jokaisen aikuisen, jokaisen henkilön tässä maassa ja antoi heille henkäyksen, heille, jotka ovat elossa tänään. Hän, joka loi kaikki, jotka kuuntelette tänään minua tässä maassa. Hän vei minut halki tämän maan ja Hän näytti minulle hirveää homoseksualismia meneillään tässä maassa.


Tämä maa on kuin Sodoma ja Gomorra. HERRA on käskenyt parannuksenteon. Kaikkien parannuksenteon, sisällyttäen eläimet, jotta Hän voisi tuoda sateen tähän maahan. HERRA on käskenyt joka ikisen elävän olennon tässä maassa tekemään parannuksen, koska tämä maa on kuin Sodoma ja Gomorra. Hän näytti minulle iljettävimmän seksuaalisen moraalittomuuden homoseksualismin ja irstauden tässä maassa. Kenian täytyy tehdä parannus! Hän sanoi, että Hänen Profeettojensa mustamaalaus ja Heistä perättömien valheiden levittäminen tulee upottamaan tämän maan helvettiin! Se tulee murskaamaan tämän maan sietämättömimmällä JUMALAN Vihalla!


HERRA on käskenyt parannuksenteon Keniaan. HERRA JEHOVA on käskenyt parannuksenteon. HERRA on pyytänyt kansakuntaa käskien tekemään parannuksen. Tässä maassa on homoseksuaalisuutta, moraalittomuutta, prostituutiota, irstautta, korruptiota, valheita, eksytystä ja luopumusta seurakunnassa. Kuinka ette voi nähdä, että Hän on asettanut tänne aarteen? Hänen Profeettojensa mustamaalaus ja panettelu tulee murskaamaan maan. Älkää yrittäkö! Älkää yrittäkö! HERRA on JUMALA. HERRA on käskenyt Keniaa tekemään parannuksen. Katsokaa, ei ole sadetta! Katsokaa, ei ole kastetta! Ei ole ruokaa. Hinnat ovat katossa. Ei ole vettä. Millä vedätte vessanne? Mistä saatte vettä juodaksenne? Kuinka käytte suihkussa? Joet kuivuvat. Mitä eläimenne tulevat syömään? Mitä ne tulevat juomaan? Kenian täytyy tehdä parannus! Viime yönä Hän näytti minulle homoseksualismia.


Toisessa osassa Hän sanoo, jos Kenia tekee parannuksen, silloin Hän tulee säilyttämään Profeettansa kansakunnassa, sekä HERRAN neuvonpidon Taivaassa. He tulevat käskemään Taivasta avautumaan ja sade tulee. Tehkää parannus Kenia! Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät! Olkaa vanhurskaita Kenia! Kuinka ette tienneet, että isännöidä näitä Kahta Väkevintä Israelin Profeettaa on suuri vastuu. Älkää pelleilkö ympäriinsä! Kypsykää Kenia! Tehkää parannus! Tehkää parannus! Tehkää parannus! Kolmannen kerran.


Toisin sanoen HERRA Sanoo, että jos tämä kansakunta tekee parannuksen ja ainoastaan kun he tekevät parannuksen, niin olen nähnyt Elian HERRAN Suurimman Profeetan, Taivaan Suurimman Profeetan, olen nähnyt JAHVEN Väkevimmän ja Hirvittävimmän Profeetan seisovan maan edessä ja seisovat JAHVEN edessä, ainoastaan kun he tekevät parannuksen. Olen nähnyt Hänen käskevän Taivasta ja Taivas tottelee Häntä. Kuulen Hänen sanovan, että nyt voitte mennä ja viljellä hedelmiä ja kasvattaa vihanneksia. Tuossa kohtaa banaanit ovat valtavan suuria. Vihannekset ovat valtavan suuria. Olen nähnyt tulevaisuutenne, mutta teidän täytyy tehdä parannus ja kääntyä pois homoseksualismista! Kääntykää pois JUMALAN herjaamisesta! Älkää koskeko Eliaan! Älkää koskeko! Älkää koskeko tähän Profeettaan! Älkää mustamaalatko Heitä! Juoskaa Heidän luokseen apua saamaan! He ovat tulleet valmistamaan tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.


Toisin sanoen, HERRA Sanoo, että jos jatkatte näiden Profeettojen mustamaalaamista, Hän tulee murskaamaan teidät ja tuomaan kansakunnan alas. Toisin sanoen HERRA Sanoo, että Kenian täytyy tehdä parannus yhdessä eläintenne kanssa! Jokaisen elävän olennon tulee tehdä parannus Keniassa ja palata JEESUKSEN luokse ja olla pyhä ja lopettaa homoseksualismi! Sodoma ja Gomorra romahti Elian Tulessa. Kaikkivaltias JUMALA Sanoo, että jos ette tee parannusta, Hän tulee murskaamaan teidät. Hän tulee murskaamaan teidät. Jos teette parannuksen, Hän tulee vapauttamaan teidät. Hän tulee pelastamaan teidät. Hän tulee säästämään teidät.


JEESUS KRISTUS MESSIAS on tulossa. KRISTUS MESSIAS on tulossa. Älkää mustamaalatko ja panetelko näitä Kahta Profeettaa! Ei ole merkitystä sillä kuka olet. Älkää yrittäkö! Tehkää parannus Kenia! Tehkää parannus! Jos yritätte mustamaalata Heitä, Hän tulee murskaamaan teidät. Katsokaa tätä kansakuntaa nyt. Ei sadetta. He pitelevät avainta Taivaaseen. Tehkää parannus Kenia ja valmistakaa tie! Tehkää parannus homoseksualismista! Muistakaa Sodoma ja Gomorra. Pyydän, tehkää parannus. Tehkää parannus nyt! Olen nähnyt, että kun Kenia tekee parannuksen, silloin Elia seisoo HERRAN edessä ja avaa Taivaan. Hän käskee Taivasta avautumaan ja kuulen Hänen sanovan, että voitte nyt mennä ja kasvattaa vihanneksianne. 19. toukokuuta on välttämättömyys Nairobissa. Kaikkien täytyy tulla sinne ja tehdä parannus, jotta HERRA voi säästää Kenian. Tehkää parannus! Tehkää parannus! Tehkää parannus!


(Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info. 18.4.2019)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia