18.4.2019 PROFETIA JUMALAN TUOMIOISTA TULOSSA KENIAAN SYNNIN TÄHDEN (OSA 2)

Siunatut ihmiset, nyt voin edetä toiseen osaan tätä keskustelua. Aivan kuten näimme ensimmäisessä osassa, niin HERRA JAHVE, Israelin Väkevä JUMALA, Taivaan Pyhä JUMALA, minun Lähettäjäni, Hän, joka loi Taivaan ja maan ja koko ihmiskunnan, kaiken luodun. JEHOVA ELOHIM, KAIKISTA KORKEIN JUMALA, JEHOVA EL OLAM, IANKAIKKINEN KAIKKIVALTIAS JUMALA JAHVE. Ensimmäisessä osassa näimme, kuinka Hän Puhui kanssani viime yönä alkaen 01 ja kestäen noin 02.38 saakka. Se oli valtava keskustelu HERRAN Tuomiosta, joka on nyt tullut Keniaan. Näette, kuinka HERRA on nyt nostanut homoseksualismin ongelman esille.

Ensimmäisessä osassa keskustelua HERRA on nostanut esille parannuksenteon tärkeyden, sekä homoseksualismin ongelman ja verrannut Keniaa Sodomaan ja Gomorraan. Muistamme hyvin, kuinka Sodomassa ja Gomorrassa oli niin paljon homoseksuaalisuutta, homoseksuaalisuuden irstautta. He yrittivät jopa saastuttaa Tuomion Enkelit, JUMALAN Valtaistuimen Enkelit, JAHVEN Enkelit, Israelin JUMALAN Enkelit. Katsokaa mitä tapahtui Sodomalle ja Gomorralle! Katsokaa sitä palavaa rikkiä, joka pyyhkäisi pois Sodoman ja Gomorran.

Joten rakkaat ihmiset, ensimmäisen keskustelun jälkeen, joka HERRALLA oli yöllä Palvelijansa kanssa. HERRA vei Palvelijansa paikkaan vuorelle. Tämä keskustelu tapahtui vuorella, ylhäällä vuorella, vuoren huipulla. Tämän keskustelun jälkeen, sen ensimmäisen osan jälkeen, missä Hän näytti homoseksuaalisuuden ja seksuaalisynnin, jota Kenia on täynnä, joka hukuttaa Keniaa. Homoseksuaalisuus. Varoitus on, että Kenian täytyy tehdä nyt parannus ja Kenian ei tulisi koskaan, ei ikinä yrittää mustamaalata ja panetella HERRAN Kahta Profeettaa, jotka kävelevät maassa. Se on varoitus, sillä Kenia näyttää aivan Sodomalta ja Gomorralta. Se on varoitus, että Kenian tulisi muistaa Elian Tuli, palava rikki, joka laskeutui Sodomassa ja Gomorrassa. Tämä on varoitus Kenialle käskien Keniaa tekemään parannuksen, kertoen Kenialle, että Sodoma ja Gomorra yrittivät yhtyä HERRAN Enkeleihin homoseksuaalisuudessaan. HERRA sytytti heidät tuleen. Hän poltti heidät tulessa muistomerkiksi aina tähän päivään saakka.

Tämän varoituksen jälkeen, kun olin juuri kääntymäisilläni oikealle, silloin HERRA lähetti Enkelin. HERRAN Enkeli tuli juosten minua kohti Raamattu avattuna Hänen kädessään. Raamattu oli auki Hänen kädessään, kun Hän juoksi. Ja minä käännyin ja kun käännyin oikealle, silloin Enkeli juoksi minua kohti takaa päin ja sanoi: Katso! Katso! Psalmien kirja 73. Kuulin, että Hän olisi sanonut, että 23. Kysyin, että onko se Psalmi 23? Mutta Hän sanoi: Ei! Psalmi 73. Lue se heille! Sitten Hän asetti Raamatun käteeni eteeni tällä tavoin ja hävisi takaisin Taivaaseen. Luin seuraavan Sananpaikan tuossa unessa. Hän sanoi, että tämä tulisi lukea Kenialle. Psalmi 73. Tiesin, että painopiste oli jakeessa 3, mutta luin koko kappaleen. Minua pyydettiin lukemaan se koko kappale kansakunnalle, nimeltään Kenia. Psalmi 73 sanoo, jakeesta 1:

”1 Kuinka hyvä onkaan Jumala Israelille, kuinka hyvä niille, joilla on vilpitön puhdas sydän!

2 Minä olin vähällä horjahtaa, jalkani melkein pettivät.

3 Minä kadehdin jumalattomia, kun näin heidän menestyvän.

(Tämä oli kohteenani. Hän antoi minun tietää sydämessäni, että Hänen kohteenaan oli Psalmit 73:3, mutta Hän vaati, että luen koko kappaleen Kenialle)

4 Heillä ei ole ikinä vaivoja, he ovat terveitä ja lihavia.

5 He eivät joudu raatamaan niin kuin muut ihmiset, eikä heitä toisten tavoin kuriteta.

6 Sen tähden ylpeys koristaa heidän kaulaansa ja väkivalta on viittana heidän yllään.

7 Pahuus pursuaa heidän sisimmästään, heidän sydämensä on tulvillaan juonia.

8 He puhuvat ilkeästi ja pilkallisesti, häikäilemättä he sortavat avutonta.

9 Heidän puheensa uhmaavat taivasta, heidän sanansa eivät säästä mitään maan päällä.

10 Ja minun kansani kääntyy heidän puoleensa, särpii suun täydeltä heidän sanojaan!

11 He sanovat: "Miten Jumala tämän saisi selville? Ei Korkein mitään tiedä."

12 Sellaisia ovat jumalattomat, kaikessa rauhassa he kasvattavat mahtiaan.

13 Olenko turhaan pitänyt sydämeni puhtaana ja käteni viattomina?

14 Minua kuritetaan kaiken päivää, minä saan kärsiä joka aamu.

15 Jos sanoisin: "Noin minäkin tahdon puhua", pettäisin ne, jotka ovat sinun lapsiasi, Jumala.

16 Minä mietin ja mietin ymmärtääkseni kaiken tämän, mutta se oli minulle liian vaikeaa.

17 Viimein tulin Jumalan pyhäkköön ja tajusin, miten jumalattomien käy.

18 Sinä johdatat heidät liukkaalle polulle, he putoavat pettävään kuoppaan.

19 Äkkiä he ovat joutuneet tuhoon, heidän loppunsa on kauhea.

20 Herra, kun sinä nouset, he ovat pelkkää tyhjää, kuin unikuva, joka herätessä katoaa.

21 Sydämeni oli katkera, sieluuni pisti.

22 Minä olin mieletön, ymmärrystä vailla, olin kuin järjetön eläin sinun edessäsi.

23 Kuitenkin minä saan aina olla luonasi, sinä pidät kädestäni kiinni.

24 Sinä johdatat minua tahtosi mukaan, ja viimein sinä nostat minut kunniaan.

25 Taivaassa minulla on sinut, sinä olet ainoa turvani maan päällä.

26 Vaikka ruumiini ja sieluni nääntyy, Jumala on kallioni, minun osani iankaikkisesti.

27 Ne, jotka luopuvat sinusta, menehtyvät. Sinä tuhoat kaikki, jotka pettävät sinut.

28 Mutta minun onneni on olla lähellä Jumalaa, minä turvaan Herraan, Jumalaani, ja kerron kaikista hänen teoistaan.” (Ps. 73:1-28)

Jae 3 oli kohteena: ”1 Totisesti, Jumala on hyvä Israelille, niille, joilla on puhdas sydän. 2 Mutta minun jalkani olivat vähällä kompastua, askeleeni olivat aivan liukahtaa. 3 Sillä minussa nousi kateus ylvästelijöitä kohtaan, kun minä näin jumalattomien menestyvän.” (Ps. 73:1-3)

Tämä on Kenian kertomus. Älkää kadehtiko jumalattomien menestystä, vaurautta ja hyvinvointia! Katsokaa Ranskaa! Katsokaa sitä Notre Damen katedraalia ja sitä petoa, jota he palvoivat! Älkää kadehtiko jumalattomien menestystä ja vaurautta! HERRA tulee murskaamaan heidät. Kenia, teidän pyrkimyksessänne olla moderneja vastaanotitte homoseksualismin. Te vastaanotitte modernismin ja postmodernismin traditiot, käyttäytymisen ja mallin ja siksi JUMALAN Tuomio on yllänne. Hän sanoo, että ne jumalattomat, jotka elävät vauraudessa ja menestyksessä, he saattavat näyttää terveiltä. Saattaa näyttää, että heillä menee hyvin. Kuitenkin lopulta HERRA tulee murskaamaan heidät tuleen, ikuiseen tuleen, helvettiin!

Uudestaan, toisessa osassa HERRA lähetti Enkelin. Hän tuli juosten luokseni Raamattu avattuna kädessään. Hän huusi ja sanoi, että lue heille Psalmit 73! Luulin, että Psalmit 23. Luulin kuulleeni Psalmit 23, joten kysyin Häneltä, että onko se Psalmit 23? Hän sanoi: Ei! Psalmit 73. Sain tietää myös, että jae 3 oli kohteena lukea Kenialle:

”Sillä minussa nousi kateus ylvästelijöitä kohtaan, kun minä näin jumalattomien menestyvän.” (Ps. 73:3)

Tehkää parannus Kenia! Tehkää parannus ja palatkaa siihen vanhaan perinteiseen muinaiseen Ristiin ja JEESUKSEN Vereen. Kääntykää siihen alkuperäiseen seurakunnan uskollisuuteen! Voitteko kuvitella tätä keskustelua? JUMALA lähettää Enkelin, joka juoksee luokseni Raamattu auki kädessään ja ojentaa sen Raamatun minulle, jotta voisin lukea tämän teille. Tehkää parannus Kenia! Älkää kadehtiko ylimielisiä pöyhkeilijöitä. Älkää katsoko jumalattomien menestystä! MESSIAS on tulossa. Etu ja voitto on korkeampi, kun menette sisälle iankaikkiseen elämään. Tehkää parannus! Tehkää parannus! Tehkää parannus Kenia! Kaikki tehkää parannus! Eläimet, tehkää parannus! Pukeutukaa säkkiin tuhkaa kasvoillanne. Tehkää parannus! Shalom. Todah. Shalom. Todah raba. Toda Lachem.

(Profeetta Dr. Owuor. 18.4.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia